vrijdag 11 december 2015

Kunst aan zee 2019

Elke vrijdag om 14u3 tijdens schoolvakanties, een toffe workshop voor kinderen terwijl de ouders kunnen deelnemen aan een thematische rondleiding. Kunstplekjes aan zee ontdekken. Er zijn heel wat pareltjes te ontdekken aan de Kust.


Kunst aan zee 2019

Of je nu een echte kunstfanaat bent of gewoon graag mooie dingen ziet, er is voor iedereen wat wils. Het was een fantastische setting! Theater Aan Zee is een tiendaags theater- en muziekfestival in de Belgische badstad Oostende.


Het festival vindt jaarlijks plaats. Een feestelijk gebeuren voor KUNST AAN DE KUST. Het kan, want ook dit jaar is er een mooie route uitgezet waar u een verscheidenheid aan kunst kunt bezichtigen. Inspirerende kunstenaars stellen hun werk tentoon op idyllische plekjes, kerken en tuinen in ons mooie Zeeuwse kustlandschap. Dat vind je nergens behalve aan de Belgische kunst.


Deze kunstroute voert langs meerdere plaatsen in het dorp waar kunstenaars hun werk laten zien. Hugo Brutin voorzitter: Paul Gerard secretaris: Jef Deweert coördinator: Laure Martroye. De Stichting Vrienden van Kerk aan Zee zal een kunstveiling organiseren. Unsubscribe from DVSkatwijk1?


Foot Prints Art Print by Laurie Snow Hein. All prints are professionally printe package and shipped within - business days. Choose from multiple sizes and hundreds of frame and mat options. Met onze arrangementen kunt u zorgeloos genieten van uw verblijf bij Steeds aan Zee. Ga op ontdekkingsreis in het Katwijks Museum en kom meer te weten over de lokale geschiedenis.


Kunst aan zee 2019

In de omgeving van Bergen aan Zee worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd. Veel daarvan zijn op deze pagina van Bergenaanzee. Bezoek aan het Katwijks Museum (Kijk hier voor het programma). Daarnaast staan er op diverse locaties in Bergen en Bergen aan Zee muziek- en toneelvoorstellingen op het programma.


Beeldende kunst , literatuur, muziek en podiumkunsten. Al in de zeventiende eeuw waren de duinen, de zee en het dorp een inspiratiebron voor gerenommeerde schilders als Ruysdael en Van Goyen. The Ensor museum wing is closed on 05. Een nieuwe ( zee )wind door Mu.


Niki de Saint Phalle aan Zee. Familieworkshop: Papier-maché aan Zee. Met de voeten in het zand … Tijdens de ondergaande zon. Bij het geruis van de zee. In het hele dorp zijn verschillende kunst - en atelierroutes uitgezet, zo kunt u overal de mooiste werken bekijken.


Naast beeldende kunst is er ruimte voor muziek, literatuur en zijn er verschillende veilingen. Heel bijzonder zijn de concerten van The International Holland Music Sessions in de Ruïnekerk. Deze pin is ontdekt door Carol-Ann Neal. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Meisje aan Zee ) by Dinie Boogaart. De Bilt aan Zee Met het thema ‘De Bilt aan Zee ’ vragen wij aandacht voor de ernst van een stijgende zeespiegel. Tegelijkertijd gebruiken wij plezier en vermaak om het duurzame bewustzijn bij onze bezoekers te vergroten. Denk aan : de verduurzaming van het festival dat duidelijk zichtbaar is.


Bekijk meer ideeën over Onderwijsgeschiedenis, Strand kunst en Alfred stieglitz. Bekijk het bord KATWIJK AAN ZEE van caspermt op Pinterest. Bedankt aan alle bezoekers. Huize Glory Bergen aan Zee.


Kunst aan zee 2019

Voor wie geen kaartje heeft kunnen bemachtigen: Floris Kortie presenteert zaterdag de strandopera Aïda aan Zee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts