maandag 7 december 2015

Vind ik hem leuk test

Met deze test kom je te weten of je hem echt leuk vind of niet. Want ik heb wel vaker zulke testen gedaan op deze site, maar ik kwam er niet verder mee. Het maakte me juist aan het twijfelen. Ben je er niet zeker of je die ene persoon nou echt leuk vind of niet? Dan is dit de quiz voor jou!


Het viel me op dat er opvallend weinig van dit soort ben- ik -verliefd-testjes zijn hier en aangezien ikzelf ook graag antwoord wil op deze vraag, besloot ik zelf een quiz te maken. Vind ik hem nog wel leuk test - mogi-id. Hij belt me niet altijd wanneer hij dat zegt en maakt weleens grapjes over me En stel wil je echt een man die alleen maar aan.


Vergeet niet te abonner. Als zijn vrienden snel naar hem kijken, hem op z’n arm slaan of zelfs naar hem lachen, wordt hij waarschijnlijk door zijn vrienden geplaagd omdat jij in de buurt bent. Hij heeft met zijn vrienden het erover gehad dat hij jou leuk vind. QKx Bij Test Koning vind je leuke, grappige en leerzame videos met persoonlijkheids tests.


Als je niet per se gelooft in liefde op het eerste gezicht, dan geloof je ongetwijfeld ook dat vlinders moeten groeien en dat ze er niet ineens pats boem zijn. Zelf heb ik hem een paar keer bij het zwembad gezien, dat vind ik zelf fijn omdat ik niet het meest mooie lichaam heb en het hem dus niet uitmaakt. Alleen zit ik nu met een probleem.


Laatst was er kermis in zijn dorp, ik en mijn vriendinnen gingen er naartoe (dit doen we elk jaar dus niet speciaal voor hem ofzo). Al met al gaat er veel mentale energie naar hem toe. Je bent continu in je hoofd met hem bezig.


Waar zou hij op dit moment aan denken? Moet ik hem een appje sturen? Hoe kam ik hem veroveren? Wat kan ik zeggen zodat hij mij leuk vindt? Al dat soort gedachten kunnen door je hoofd spoken.


Namelijk dát hij jou leuk vindt, als dat je bedoeling is. De vraag ‘ vind hij me leuk ’ komt namelijk voort uit de angst voor een afwijzing. Wat als ik nu laat blijken dat ik hem best wel interessant vind … en hij zegt ‘nee, bedankt’.


Vind ik hem leuk test

Dat willen we niet, en dat hoeft gelukkig ook niet. Nou ga jij ook een keer weg. Eerlijkheid heeft bij ons altijd bovenaan gestaan, respect voor elkaar en er was altijd een duidelijk oordeel over mensen die vreemd gaan. Ik heb steeds meer het gevoel alsof mijn vriendin (relatie van jaar) mijn beste vriend leuk vindt. Ik heb het de laatste tijd best wel druk op mijn werk en de vriendin van mijn beste vriend is ook beste vriendinnen met mijn vriendin dus mijn vriendin zit best wel vaak bij hun thuis.


Maar zie je consistent “ ik vind je leuk “-signalen, berg je dan maar. Je hebt een stille of minder stille aanbidder te pakken. In het begin van je relatie ben je (als het goed is) tot over je oren verliefd. Je ziet de slechte kanten van de persoon waarop je verliefd bent niet zo goed en alles is eigenlijk leuk.


Vind ik hem leuk test

In dit artikel: De signalen herkennen die erop wijzen dat je iemand leuk vindt Testen hoe goed jullie bij elkaar passen Je diepere gevoelens onderzoeken Bronnen Soms is het lastig te bepalen of je iemand echt leuk vindt, of dat je het gewoon een fijn idee vindt om met hem of haar samen te zijn. Vraag jezelf bijvoorbeeld af: Ben ik echt verliefd op deze jongen, of is het maar een bevlieging? Wat vind ik dan eigenlijk zo leuk aan hem ? Wat wil ik nu eigenlijk dat er gebeurt? Als je deze vragen niet kunt beantwoorden moet je hem misschien eerst wat beter leren kennen voordat je verder gaat. Ik ontmoette hem op het internet en alles ging super (nogsteeds) maar toen kwam mijn vriendin ook met hem in contact en ik vind hem echt leuk , maar hij vindt volgensmij mijn beste vriendin leuker.


Wil jij weten of de jongen die jij leuk vind , jou ook leuk vind , doe dan snel deze test ! Het gaat er totaal niet om dat je hem jaloers wil maken of wil kijken of je nog goed in de markt ligt. Als je merkt dat hij jouw houding regelmatig overneemt, is er een grote kans dat hij je leuk vindt. Dit kun je testen door zijn bewegingen ook te spiegelen, raak bijvoorbeeld je haar aan als hij het zijne aanraakt, ga zitten als hij gaat zitten, etc. Deze onbewuste signalen schreeuwen: Ik vind jou ook leuk ! Ik had hem vorige week vrijdag verteld dat ik hem leuk vind.


Terwijl ik hem nog niet eens zo goed ken: ik weet niet eens zijn achternaam. Maar goed ik hij was zich kapot geschrokken en vluchtte weg van whatsapp. Er zit een jongen in een andere klas die ik leuk vind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts