donderdag 10 december 2015

Elite seizoen 2 wanneer

Het tweede seizoen zal bestaan uit acht nieuwe afleveringen. De komst van een derde seizoen is bevestigd! Dat duurt niet eens zo heel lang meer, want de releasedatum is zojuist bekendgemaakt!


Zijn Lucrecia en Samuel van Elite een. Het gaat om gloednieuwe afleveringen vol tienerproblemen, irritante rijkeluiskids en andere struggles. En moor want daar gaat Élite ook in seizoen weer vrolijk mee verder. Las Ecinas High School verwelkomt overigens drie nieuwe personages, gespeeld door bekende Spaanse acteurs Jorge Lopez, Georgina Amorós en.


Nu weten we wanneer we eindelijk het vervolg op de spannende Spaanse serie kunnen verwachten. De precieze datum kregen we nog. Pak je agenda erbij en maak alvast ruimte, want de releasedatum van het tweede seizoen is bekend.


Fans van Spaanse series kunnen hun corazón ophalen. In dit artikel lees je er alles over. Twee acteurs hebben bekendgemaakt welke maand het tweede seizoen verschijnt. In een video vertellen de hoofdpersonen Guzmán (Miguel Bernardeau) en Lu (Danna Paola) wanneer we de serie weer kunnen bingewatchen.


Helaas is het nog niet bekend wanneer we het derde deel kunnen verwachten. Het enige wat we weten is dat het waarschijnlijk niet lang meer duurt, aangezien de opnames van het derde seizoen al zijn afgerond! Op het tweede seizoen van Elite zal nog wel even gewacht moeten worden. Elite speelt zich af in Las Encinas, een exclusieve school voor de Spaanse elite. Er komen drie nieuwe personages in seizoen van Élite.


Elite seizoen 2 wanneer

Eerder schreven we al dat er een tweede seizoen aan zit te komen, maar het nieuws van de nieuwe personages maakt helemaal onze dag! Er zijn dus nog genoeg vragen die beantwoord kunnen worden in Élite seizoen 2. We hoeven dus nog maar eventjes. Naast een recente trailer voor het mysterieuze serie I-Land is er ook voor de nieuwe afleveringen van de Spaanse serie Élite een promotie video verschenen. De streamingdienst heeft net bekendgemaakt dat we vanaf september weer kunnen genieten van de Spaanse serie. Dat nieuws komt binnen een paar weken nadat het eerste seizoen in première is gegaan bij de streamingdienst.


En ho ho ho, wat is het een mooie tijd om op deze wereld te mogen zijn. Netflix heeft Elite seizoen besteld. Enneh, dat is dus al over een maand! Op september, om precies te zijn, staat seizoen van de serie.


In het eerste seizoen stond een moord centraal. Gossip Girl en La Casa de Papel en we love it. Wanneer drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, botst het tussen de rijke en arme studenten. Er volgt een moord… Benieuwd waar het tweede seizoen van Élite.


Dat maakte de streamingdienst gisteren bekend door een promotievideo op. Gerelateerde berichten. In Elite kijken we mee over de schouders van drie arbeiderskinderen die naar de meest exclusieve school van Spanje gaan.


Maar wanneer een leerling dood wordt teruggevonden, de schedel. En dat is best uniek, want meestal doen ze dat pas als ze zien dat een eerste seizoen succesvol is. Nu weten we ook waarover het nieuwe seizoen zal gaan: de mysterieuze verdwijning van een van de studenten van Las Encinas. Ben je klaar voor meer plotwendingen van Sam Guzman, Nadia, Carle en Lu bereid je dan nu al vast voor op seizoen van Elite.


Nu is eindelijk bekend wanneer Elite seizoen van start gaat. Bekijk de trailer hieronder. Mocht je seizoen al hebben gezien, dan is er ook goed nieuws. Na enkele afleveringen blijkt dat het gaat om het lichaam van Marina, gespeeld door María Pedraza, die.


Elite seizoen 2 wanneer

Duidelijk is al dat er nog een vervolg komt en de opnames daarvan zijn inmiddels in volle gang. Undercover seizoen wordt op dit moment opgenomen. Hier vind je informatie over het nieuwe deel, zoals de plot en release.


Zo komen Anna Drijver en Tom Waes allebei weer terug en zien we Rico.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts