vrijdag 4 december 2015

Radio 2 herbeluister plage preferee

Ook deze zomer maakt Kim Debrie met een bekende Vlaming een wandeling. Met Jeroen Meus ging ze samen met zijn twee honden op wandel in het bos van Averbode. Herbeluister hier zijn passage. Maak je geen zorgen, wij brengen uitgebreid verslag uit via onze online kanalen, zodat je de leukste momenten niet hoeft te missen.


De grootste familie van Vlaanderen. Spontaan solliciteren voor de job van nieuw baasje van Samson is niet meer nodig. Gert Verhulst maakt de naam van de gelukkige bekend aan het begin van afscheidstournee op december.


The Rubettes sluiten zondagavond Yesterdayland af met een spetterend optreden. Dat leverde 1uur zonnige radio , een massa zomerplezier en een mooie visibiliteit voor de partners op. Dana Winner bracht in Spa een cover van Ed Sheeran. Sofie is een pendelaar. Ze reist gemiddeld dagen per week van haar woonplaats in Wervik naar haar werkplaats in Brussel.


Eén treinrit duurt uur en minuten. In de praktijk is dat altijd langer. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Other Event in Knokke-Heist, West-Vlaanderen.


Je hoort sterke verhalen, leuke reportages en met wat geluk kan je een extra zakcent winnen met het zomerspel. All radio streams and radio stations at one glance. We hebben onze website helemaal vernieuwd!


Verfrissende zomerse radio, gepresenteerd door één van Vlaanderens warmste stemmen: dat is Plage Preferée met Kim Debrie. Niets beter dan vis van bij ons, gevangen in onze Noordzee. Het gaat goed met Helmut: een nieuwe single, een nieuw album én binnenkort optredens tot in Zuid-Afrika. Waar komt de French vandaan?


Voor het ontstaan van de French cocktail gaan we terug naar de 19de eeuw. Charles Dickens, de auteur van onder meer Oliver Twist, ontving wel al eens gasten bij hem thuis in Londen. Kim Debrie doet de dijk van Knokke tot de Panne met in haar kielzog leuke, boeiende, spraakmakende gasten. Bekijk hier instructies om javascript te activeren voor je browser.


Plage Préférée Hij kent misschien niet veel van geschiedenis en biologie, zingen kan ie wel! Koen and Kris, bring it for the first time with their brand new number. Wij gingen langs voor een sfeerreportage.


Radio is het grootste onderdeel van Vlaamse Radio - en Televisie organisatie. Ongeveer een derde van de Vlaamse bevolking luistert elke dag naar deze zender. Welkom bij de grootste familie van Vlaanderen! Dit jaar gooi ik het over een historische boeg en vraag ik me elke dag af wat er exact die dag in de (voornamelijke Franse) geschiedenis is gebeurd. Toggle navigation Radio via Internet.


Tips voor leuke uitstappen bij minder goed weer. Tentoonstelling Guillaume Bijl in Zwin Natuur Park. En digitaal staat Radio zeker haar mannetje. Presenteren van nachtprogramma:s voor alle VRT netten. Pieter Deblieck liked this.


Wulken op het strand tijdens plage préférée, radio met. Heb je al eens een zeehondje gespot in Nieuwpoort? Wanneer het vloed wordt, gaan ze jagen op vis en dat levert mooie beelden op.


Ze zijn trouwens heel erg nieuwsgierig van aard. Luister je graag naar Radio en wil je weten weten welke muziek er op deze zender is gedraaid? Radio heeft afgespeeld. Je kunt hier op Relisten.


Vous pouvez configurer la radio 2. Bedankt Kim Debrie en team!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts