dinsdag 9 augustus 2016

Chalet ardennen jacuzzi

Bei uns findest Du garantiert die passende Ferienwohnung für Deinen Traumurlaub. Holidu vergleicht mehr als Mio. Angebote um immer den besten Preis für Dich zu finden.


Jetzt vergleichen und buchen! A large equipped kitchen, a cozy living room, lovely bedrooms, a terrace with an unspoilable view. Unspoilable view over the lake.


Modern kitchen : fitted and fully equipped. Cozy living room and a big screen television. Chalet Ardennen is at Charme a Biron. U beleeft gegarandeerd een ontspannen vakantie in de Ardennen. Prachtige, goed uitgeruste chalet Met privé jacuzzi.


Alles nieuw, kraaknet en perfect uitgerust. Na een hartelijk ontvangst binnen gekomen in een droom van een vakantiehuis. Alles was ingericht en aanwezig om ons een heerlijk relaxed weekend te bezorgen. It has a hot tub in the private contained garden with a sunny Mont Blanc facing balcony that can seat people dinning.


Evadez-vous pour une parenthèse en duo dans un chalet de luxe, à la lisière de la forêt ardennaise. Idéalement situé à minutes de Liège et de Namur, à 1hde Bruxelles, à minutes de Durbuy et des pistes de ski de la Baraque Fraiture, dans un véritable havre de paix. Huisjes en vakantiehuizen met jacuzzi.


Chalet ardennen jacuzzi

Er is geen goed of slecht seizoen om van een woning met een privé jacuzzi te genieten. Onze website maakt gebruik van cookies. Vakantiehuizen met jacuzzi in de Ardennen voor ontspanningvakantie. Book the Best Deal Now!


Maar de Ardennen is ook de perfecte bestemming om volledig tot rust te komen. U kunt bijvoorbeeld gaan vissen of genieten van een extra luxe chalet inclusief jacuzzi of sauna. In het zoekmenu hieronder vindt u al onze Ardennen chalets die wij voor verhuur aanbieden.


Met slaapkamers en badkamers, Jacuzzi , Spa en Sauna. Ik zou het ook een meerwaarde vinden mocht ik heel even in alle rust in de Ardennen ontspannen in een fijne houten chalet die in het tuintje een jacuzzi heeft staan. In het warme water kan je dan wegdromen en ondertussen genieten van de zuivere lucht en de dennebomen en bossen.


Spa-Francorchamps circuit. Very friendly and welcoming hotel, everything was perfect for us, we will be visiting again, thank. Gelegen aan een rustige straat op een heuvel met kilometers vrij uitzicht. Een gezellig, romantisch maar vooral luxueus verblijf waar de gasten kunnen genieten vanaf het moment ze de chalet betreden.


Chalet ardennen jacuzzi

In der Belgischen Eifel ist Ihrem Seminarhaus mit Selbstversorgung, ausgestattet mit Sauna, Jacuzzi und Solarium. Biedt prachtige landelijke vakantiehuizen in de Ardennen aan. Een charmant chalet in de Ardennen voor tot personen. De chalet is super groot en voorzien van alle comfort voor een gezellig en ontspannend weekendje.


Sauna en Jacuzzi losten alle verwachtingen in. Ook was er een speelkamer met pool en darts (al ontbrak er wel een bal en waren de pijltjes aan vervanging toe) die het kind in ons naar boven lieten komen. The property features a hot tub and a sauna. ROMANTISCHE LUXE VERBLIJVEN GITES CHALETS ARDENNEN MET SAUNA EN JACUZZI DURBUY GIte de Charme Flinke hond welkom ! De buitengewone geografische ligging van het vakantiehuis voldoet aan al je verwachtingen. Als je verlangt naar ontspanning en natuur, met familie of vrienden, dan is dit 5-sterren chalet de ideale plek om een verblijf in de Ardennen door te brengen voor personen in de prachtige streek Durbuy.


The high temperature in the hot tub contrasted with the usually freezing outdoor air makes for some relaxing evenings. Luxe chalet ardennen gewei landelijke stijl ree jacuzzi sauna brandhout. In het hart van de Belgische Ardennen liggen onze prachtige villa s Villa. Een chalet huren en de Ardennen , die zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.


Onze chalets in de belgische Ardennen zijn vaak uitgerust met talrijke wellnesfaciliteiten: chalets met zwembad , chalets met sauna of chalets met jacuzzi. Ontdek deze en vele andere parels vanuit je vakantiehuis of chalet voor twee in de Ardennen ! Romantische vakantiehuizen in de Ardennen Behalve het hierboven genoemde, zijn er natuurlijk nog talloze activiteiten te bedenken om een idyllisch verblijf met je partner compleet te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts