donderdag 25 augustus 2016

Filipijnse gewoontes

Je zit in een vreemd lan dus dan heb je ook met andere gebruiken te maken. Tussen de vijf en tien procent is moslim. De meeste moslims wonen in Mindanao, de Sulu-archipel en in het Moro-gebied. Dit uit zich onder andere in het periodiek organiseren van familie-reünies (welke soms ook bezocht worden door in andere continenten woonachtige familieleden) en in woordgebruik zoals ‘family-clan’.


Ken je het programma “Obsessions”? Een programma op BNN over aparte, gekke en opvallende gewoontes in andere landen. Superleuk om te zien :-)! Elk zichzelf respecterend café, gezin of winkeltje beschikt over een karaoke installatie. Die vind je steevast op het oudejaarsmenu.


Ze staan immers voor een lang leven. Ook die staan op het menu. Eieren zijn een symbool voor nieuw leven. Er wordt op oudejaar vaak kleefrijst geserveerd. Zodat voorspoed zou blijven kleven… Geen kip.


Filipijnse gewoontes

Net als de overheerlijke noodles trouwens. Met de komst van de Spanjaarden kreeg het land voor het eerst te maken met westerse invloeden. Het land wordt overspoeld door Katholieken, een gevolg van de 3jaar dat Spanje het hier voor het zeggen had. Voorbeelden zijn de noodles (die lokaal bekend staan als mami) en diverse vleesgerechten.


Maar ze doen dat niet helemaal zoals bij ons. De dingen waar ik al lang aan gewend ben geraakt en die voor andere een compleet nieuw iets zijn! Om te beginnen bij het eten! Wanneer je bij iemand thuis komt zorg er dan voor dat je altijd als eerst het oudste familielid begroet en werk zo naar de jongste toe. Zorg er ook voor dat je iets mee neemt wat je kunt geven.


Dit merk je bijvoorbeeld aan de grote groep christenen maar ook aan het feit dat men met peso’s betaald en veel Spaanse gerechten eet. Om succesvol zaken te doen met buitenlandse partners is het handig de lokale omgangsvormen goed te kennen. De medewerkers van het ambassadenetwerk geven u advies en tips.


U kunt ontsnappen aan de drukte in één van de dorpjes waar de tradities nog steeds standhouden. In zijn regeerperiode werd de lengte van het contract voor de Amerikaanse militaire bases verkort van naar jaar. Filipijnse gewoontes op oudejaar. Elk jaar is er een aantal moorden die louter en alleen toe te schrijven zijn aan het geloof van deze legende, vooral dan op het platteland. Informatie voor werkstukken.


Filipijnse gewoontes

Sommige van deze eilanden zijn groter dan Nederlan maar andere zijn heel klein. Binnen religies en etnische groepen kunnen grote verschillen bestaan. Trek niet te snel conclusies op grond van eigen aannames. Leefstijl en voedingsgewoonten van de Islam Ieder geloof brengt een bepaalde leefstijl en voedingsgewoonten met zich mee.


De leefstijl en voedingsgewoonten die bij een geloof horen zijn dan ook heel belangrijk voor de volgers van dit geloof. Ik neem gewoontes over. Want dan voeg je veel lekkerder in.


Filipijnse gewoontes

Als die gewoonte inhoud dat ik niet toples mag zonnen, dan is dat zo. Traditionele Braziliaanse gerechten die je moet kennen voordat je op vakantie gaat naar Brazilie. Er zijn hier maar liefst meer dan 2verschillende zoogdieren te vinden. U kan hier meer dan 6verschillende vogelsoorten vinden, meer dan 3soorten reptielen en ongeveer 4soorten koralen.


Beste Gustave, In een antwoord op uw vraag waar dat je een thaise vrouw vandaan halen in belgie. Mijn antwoord op uw vraag is simpel. In belgie zijn tal van thaise vrouwen die gescheiden leven, maar moest ik van u zijn zou ik toch naar thailand reizen en vandaar uit een relatie beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts