maandag 8 augustus 2016

Nieuw programma vtm

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving. Presentatie: Stef Wauters, Dany Verstraeten, Birgit Van Mol, Cathérine Moerkerke of Freek Braeckman. Lees het nieuws van vandaag op het moment dat het zich voordoet - Altijd het Nieuws Heet Van De Naald op HLN. Elke dag live om 13u0 17uen 19uop televisie, maar ook de klok rond up-to-date op de VTM NIEUWS -website en de app.


Raadpleeg de TV Gids en kom te weten wanneer je favoriete programma vandaag op tv komt. We zetten bij VTM volop in op creatieve vernieuwing. Onze vooravond in een nieuw jasje, de broers Coppens die zichzelf heruitvinden, Stan Van Samang in een nieuwe rol als host, bekende koppen die het opnemen tegen onze kijkers. Voor het eerst zijn deze elitepiloten bereid om te getuigen over hun werk, hun wereld en hun leven.


In F-1 een reportagereeks van VTM NIEUWS , opent de Belgische Luchtmacht voor de eerste keer de deuren van de anders gesloten wereld van de F-1 het supersonische gevechtsvliegtuig. VTM stelt vandaag haar najaarsprogrammatie voor met nieuwe VTM - programma ’s én ook enkele sterkhouders. Bij de nieuwe programma ’s zit opvallend veel entertainment, sterke verhalen én sport want de Rode Duivels krijgen met de gloednieuwe Nations League als het ware een eigen programma.


Nieuw programma vtm

Aanmelden Registreren Blijf op de hoogte! VTM pakt dit jaar vanaf augustus uit met twaalf nieuwe programma ’s. Die beloven de kijkers nog meer spannende én ontspannende televisieavonden, afgewisseld met de nodige dosis actualiteit.


Onder meer Stan Van Samang, Sergio Herman en Nathalie Meskens proberen de VTM -kijker dit najaar aan het lachen en het huilen te brengen. VTM GO, dat zijn heel veel sterke Vlaamse programma ’s en exclusieve internationale series, allemaal in je zak. En dat gaat hij nu ook weer doen, exclusief, voor VTM. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.


Televisie Aan de Medialaan mikken ze hoog: VTM lanceert resem nieuwe programma ’s In De code van Coppens trachten BV’s uit de escape­room van de broers te geraken. Het wordt vooral een mix van comedy (Ge hadt erbij moeten zijn, Kafka en Hoe zal ik het zeggen?), entertainment (The wall) en vaste waarden als Koen Wauters en Nathalie Meskens. VTM wordt dit jaar jaar en dat wordt natuurlijk gevierd.


En natuurlijk mag ook VTM NIEUWS niet ontbreken op het appel. Uitzending gemist op VTM ? VTM kwam en stond er meteen. Dat wordt dus feest op februari, met een grote show vanuit het Studio 1Theater in Puurs. VTM zoekt deelnemers voor een nieuw programma.


Nieuw programma vtm

De zender gaat een Vlaamse versie maken van ‘Ik vertrek. I do not own any of photos, copyright issue? Sergio Herman krijgt nieuw programma op VTSmaakt Naar Meer Op oktober vertelde Sergio Herman in onze ochtendshow op Joe dat hij binnenkort een nieuw TV- programma krijgt op VTM. Een Food-Travel- programma ,” aldus Sergio, “iets wat ik al erg lang wou doen.


Zij is de nieuwe tv-kok van VTM en volgt Sofie Dumont op die zich op andere projecten gaat storten. In het programma van de broertjes Coppens gebeurde er een onverwacht huwelijksaanzoek tijdens één van hun gekke proeven. Vanaf maandag augustus om uur. En dat doen ze voor het gloednieuwe VTM - programma ‘Sterren Restaurant’. Ook jij kan er straks gaan eten, al zal je er snel moeten bijzijn.


Via deze link kom je terecht bij een lijst met actuele programma ’s. Klik op het programma van je keuze en schrijf je in via het inschrijvingsformulier. Ook onderaan onze startpagina op vtm. Je houdt met andere woorden dus best onze website in de gaten.


Sinterklaas nieuws Elke weekdag. Talking Tom and Friends. Het programma van Sofie werd vervangen door Sandra Bekkari en Sofie Dumont ging achter de schermen aan de slag. Het nieuws kwam van Kürt zelf, die live op de radio bekendmaakte dat hij dit najaar ten strijde trekt in het gloednieuwe programma Beat VTM.


Daarin dagen onbekende Vlamingen evenveel VTM -gezichten uit om in 1dagen tijd een totaal onbekende discipline aan te leren. Koen, Nathalie en Jonas leven zich uit aan de knoppen van deze onvoorspelbare teletijdsquiz. De show is te zien vanaf zaterdag september op VTM.


VTM brengt bètaversie uit van nieuw gratis videoplatform VTM Go. Het aanbod bestaat voornamelijk uit programma ’s van de Medialaan-zenders VTM , Q Vitaya, CAZ, VTM Kids en VTM Kids Jr. Niet de zoveelste datingshow of studiotherapie voor koppels aan de rand van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts