maandag 22 augustus 2016

Stedelijk onderwijs oostende

SECRETARIAAT - openingsuren tijdens schooljaar, uitgezonderd vakanties dinsdag van 15. Opleidingen in diverse beeldende kunstrichtingen worden verstrekt in de Kunstacademie aan Zee (Dr. Verhaeghestraat 7).


Stedelijk onderwijs oostende

Om geldig te solliciteren moeten de gegevens tussen mei en uiterlijk op juni volledig zijn ingevuld. Op februari werd het nieuwe decreet voor het Deeltijds Kunstonderwijs goedgekeurd door het Vlaams parlement. Het onderwijslandschap in Oostende is de voorbije legislatuur sterk gewijzigd. Het stedelijk onderwijs werd overgeheveld naar het gemeenschapsonderwijs GO!


Dit wil niet zeggen dat op het vlak van onderwijs geen rol is weggelegd voor het stadsbestuur. Neem zeker even de tijd om hun websites te bezoeken! De Leerexpert biedt buitengewoon onderwijs op maat! Muziek-woord-dans-beeld Ontdek jouw uniek talent in van de academies voor deeltijds kunstonderwijs in Antwerpen. Zes leerjaren, twee lesuren per week.


Stedelijk onderwijs oostende

In aanvulling tot het lager onderwijs wordt de beeldende creativiteit verder gestimuleerd en ontwikkeld. We look at the data, soo. The website server is using IP address 85. Download onderaan het uit te printen formulier. Vul het formulier ‘Stage’ in.


This is a free and comprehensive report about soo. This website hosted on Belgium to the world. Problemen met inloggen? Wij helpen je graag verder! Op de personeelsbijeenkomst van het stedelijk basisonderwijs te Oostende , samengeroepen door de vakbonden, werd al een duidelijk standpunt ingenomen tegen de principiële intentie van het Oostends stadsbestuur om het stedelijk basisonderwijs over te hevelen naar het GO!


Voor alle aangelegenheden inzake het personeel van het stedelijk onderwijs (aanstelling, benoeming, arbeidsongevallen, eretekens,wedden, attesten,) kunt u terecht. Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap. Heb je om wat voor reden ook nooit een diploma behaald ? Dan kan je alsnog je diploma secundair onderwijs behalen. De opleiding Aanvullende Algemene Vorming (AAV) staat beter bekend als tweedekansonderwijs. Als je de opleiding AAV volgt in combinatie met een diplomeerbare beroepsopleiding, krijg je een volwaardig diploma secundair onderwijs.


Dat blijkt na een netwerkavond georganiseerd door de. Als ze niet meestappen, dan kunnen ze terecht in een straal van zestig kilometer rond Oostende in het stedelijk onderwijs. In elk geval vinden we dat de stad de overheveling snel moet realiseren. Centrum voor Volwassenenonderwijs.


Organistatie : Stedelijk Kunstacademie ism Kunst Kring Kunstacademie vzw. Lees verder over Geschiedenis van het officieel stedelijk onderwijs te Oostende. Barbara has jobs listed on their profile. Belga) Op een druk bijgewoonde personeelsbijeenkomst is duidelijk geworden dat het personeel van het Stedelijk Basisonderwijs in Oostende zich verzet tegen de overheveling van de zeven.


Deze opleiding is praktisch en breed opgevat. Je wordt voorbereid op het kappersberoep, maar ook gelaatsverzorging, grime en manicure komen aan bod. Er worden slechts weinig algemene vakken gegeven. Beide partijen hebben daarover een principieel.


Melissa has jobs listed on their profile. VLAAMS MINISTER VAN ONDERWIJS , JEUG GELIJKE KANSEN EN BRUSSEL Vraag nr. Stedelijk Lyceum Meir kiest voor een focus op technische richtingen in TSO en BSO. Leerlingen worden voorbereid op een technische opleiding in het hoger onderwijs of een technische functie in een bedrijf.


Veel Antwerpse bedrijven hebben goede technici te kort. Meer dan 8experten zorgen voor een aanpak op maat van elk kind. Dat heeft het Oostendse schepencollege beslist.


Stedelijk onderwijs oostende

De cafetaria van het stedelijk zwembad te Oostende - de ideale plaats om te verpozen na een zwembeurt. Wij bieden dagelijks dagschotels aan EUR 8.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts