donderdag 22 september 2016

Dienstencentrum antwerpen

Het dienstencentrum in uw buurt, voor actief plezier! In elke Antwerpse wijk is er een dienstencentrum. Activiteiten, cursussen, wellness, koffie en lunch, feestjes en nog veel meer, dicht bij huis. Hier vindt u de adressen en openingsuren van alle stedelijke locaties. Elk dienstencentrum heeft een eigen divers aanbod van activiteiten en praktische ondersteuning.


Dienstencentrum antwerpen

Reviews Ik geloof dat dit dus een missing is want ik woon in. Dienstencentrum De Meersenier. Senioren kunnen in dienstencentrum De Meersenier terecht voor een lekker en betaalbaar driegangenmenu, leuke. Vlakbij dienstencentrum Portugesehof vindt u ook serviceflats Portugesehof en serviceflats Lindenhof. Klantendienst Zorgbedrijf Antwerpen tel.


Deze rubriek wordt aangeboden door district Antwerpen. Voor vragen over de inhou seniorenantenne. Op zoek naar een poetshulp, strijkhulp of thuishulp regio Antwerpen ? Kwalitatieve huishoudhulp zonder bijkomende kosten. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.


Terug naar resultaatslijst. Het statige gebouw herbergt ook Academie Noord en een wijkafdeling van het cultuurcentrum. In de nok van het gebouw bevindt zich de Sterrenwacht, die vroeger in de Molen gehuisvest was. Er geldt dan een aangepaste regeling voor de sociale diensten.


Bekijk hier welke diensten gesloten zijn. Gelieve een lijst aan te maken. Antwerpen (stad) Je rapporteert aan de dienstencentrumcoördinator en organiseert je werk vanuit het lokale dienstencentrum. Definiteve sluiting dienstencentrum ACV- Antwerpen -Noord!


De wereld verandert steeds sneller… en het ACV ook! Veranderen is altijd een beetje wennen, maar het ACV wil voluit gaan voor een snelle, efficiënte én kwaliteitsvolle dienstverlening. De vzw is er gehuisvest aan de ingang, de eerste deur aan de linkerkant. Merksem - Vier dagen lang zet het dienstencentrum De Brem in de Zwaantjeslei zijn deuren open voor het publiek.


Zo zijn er vandaag rondleidingen in de serviceflats, maar kunt u ook genieten van. Free WiFi maar moeilijk om te parkeren. Je kan bij ACV provincie Antwerpen terecht voor de opmaak van je dossier (tijdelijke) werkloosheid en de betaling van je dopgeld werkloosheidsvergoeding). We bieden je graag een vlotte service: via onze contactcentra (telefonisch) op afspraak.


Dienstencentrum antwerpen

Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Visit the City of Ghent’s international websites. Bezoek onze Nederlandstalige website.


Ook adresgegevens en contactgegevens van ACV vindt u op deze pagina. Op het kruispunt van de districten Wilrijk, Berchem en Antwerpen kunnen senioren terecht in het gloednieuwe dienstencentrum Oosterveld. Zorgbedrijf Antwerpen heeft het nieuwe dienstencentrum , de serviceflats en het nieuwe kinderdagverblijf Vlindertuin op zaterdag juni officieel geopend. Tisselt, reviews by real people.


Borealis is a leading provider of innovative solutions in the fields of polyolefins, base chemicals and fertilizers. With its head office in Vienna, Austria, the company currently has around 8employees and operates in over 1countries. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Bonheiden and beyond.


Het lokaal dienstencentrum vervult dit doel door informatie en advies te geven, ontspannings- en vormingsactiviteiten te organiseren en zorg op maat aan te bieden. Elk jaar organiseren ze in september een doe-mee-week waarin bezoekers activiteiten gratis en zonder inschrijving kunnen uitproberen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts