dinsdag 20 september 2016

Wasmachine zoenen

Wasmachine zoenen

De eerste keer is vreselijk spannend. Ontgroenen noemen ze dat ook wel. Steek je je tong zo naar binnen? We hebben in ieder geval. En of ze het voor willen doen met een Lolly!


Wasmachine zoenen

L7ll De eeuwen oude vraag. Moet de de wasmachine doen? Hing de tong van je kuspartner in je keel of werd je helemaal duizelig van de tong die als een wasmachine draaide?


In dit artikel lees je over vreselijke soorten zoenen. Pas met de opkomst van de (semi)automatische wasmachine halverwege de jaren zestig zou de wasdag daadwerkelijk veranderen. De (semi)automaat vereiste een aansluiting op het elektriciteitsnetwerk, de waterleiding en een afvoer. De beruchte wasmachine , een natte hond of Stef Stinkadezoenen heb je in vele soorten en maten.


Of je nou van een speelse bijt in je lip houdt of gaat voor teder en zacht, één zoen spant de kroon: De Perfecte Zoen! Hoe kan je het beste zoenen Seksualiteit. Misschien ook niet, maar het is wel een goede vraag om jezelf regelmatig te stellen, dus lees vooral door! Als je uit Vlaanderen komt en je afvraagt wat zoenen eigenlijk is, je kunt het hierboven zien. Kussen met een dikke nek.


De geschiedenis van de wasmachine. Door Roos van Wasmachines. Dat mensen heel lang geleden, nog ver voor onze moderne wasmachines, hun was schoonmaakten door hun kleren tegen rotsen te schuren en schrobben of ze met zand te scrubben waarna het vuil weggespoeld werd in het stromende water van een rivier, dat wisten we al wel. Weet je niet zo goed hoe het moet?


Ben je bang voor je beugel? Met deze handleiding leer je hoe je moet tongzoenen (ook wel “bekken” genoemd). Zoenen zou voortkomen uit het zuigen en likken van de moederborst in de vroegste jeugd.


Erotisch zoenen is dus een vorm van zogen. Het genot dat het ons geeft, heeft te maken met liefde en vertrouwdheid. Er zijn een heleboel verschillende soorten zoenen.


Wasmachine zoenen

Zet je schrap want deze zoen is vol passie, ritme en heeft een reden. Deze zoen betekent dat iemand gewoon seks met je wilt, maar als iemand serieus is is dit ook een normale manier van zoenen. De wasmachine -techniek kan écht niet meer en het is tijd voor de real deal.


Goede zoeners blijven met beide voeten op de grond Zoenen omdat je gewoon wilt zoenen maakt je niet echt een van de. Manieren van zoenen én wat ze betekenen. Waarom je lief je vandaag 1kusjes moet geven.


Advertentie - Lees hieronder verder. Vrouwen knappen namelijk massaal af op een verkeerde zoentechniek bij mannen. Of zijn telefoon met je favoriete jurk in de wasmachine hebt gestopt.


Als jullie hebben afgesproken dat het vreemdgaan is, dan is het vreemdgaan. Maar hieronder lees je wat je precies moet doen als het zover is. Dat hij door je mond maait alsof hij slagroom aan het kloppen is? Dat hij jouw lippen vastzuigt alsof hij jou vacuüm moet trekken?


Dat zijn spuug zich met het jouwe mengt alsof het een wasmachine is? Ik ken persoonlijk niemand die wasmachine-zoenen lekker vindt, dus het is echt niet raar hoor! Op welke leeftijd was je ontgroend? Uhmmm, ik zit meestal met mijn handen aan de zijkant van het gezicht of nek ofzo.


Geen idee wat die ander doet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts