maandag 26 september 2016

Oppervlakte rechthoek

De oppervlakte van een rechthoek kun je snel berekenen met lengte × breedte. WiskundeAcademie - Duration: 4:09. Het trapezium bestaat uit een rechthoek van `6` m bij `8` m en twee halve rechthoeken van `2` bij `8` m. De totale oppervlakte is daarom `284` m 2. Die term oppervlakte word ook dikwels gebruik om die grootte van. Free gamified quizzes on every subject that students play in class and at home. Pick an existing quiz or create your own for review, formative assessment, and more.


Oppervlakte rechthoek

Je kunt ook een rechthoek om de vlieger heen tekenen. Maar die driehoekjes zijn allemaal net zo groot als de driehoekjes in manier 2. Dus dat is in het geval van een vlieger een beetje flauw. Om de oppervlakte van een rechthoek te vinden, moet je alleen de lengte met de breedte vermenigvuldigen.


Als je wilt weten hoe de oppervlakte van een rechthoek te vinden, volg gewoon deze eenvoudige stappen. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Oppervlakte van een rechthoek : formule ontdekken.


Oppervlakte rechthoek

Study formules omtrek en oppervlakte vlakke figuren flashcards from Auti x. U kunt de omtrek oppervlakte en inhoud van Vierkant, Rechthoek. Hoe kunnen we nu die vierkante meters uitrekenen? Voor een rechthoek of vierkant is dat altijd de lengte x (maal) de breedte van die rechthoek. Bij een vierkant is de lengte hetzelfde als de breedte. Er is een rechthoek die precies gelijkvormig is zijn eigen helft.


Zeg dat die rechthoek lengte heeft en breedte x. Met deze pagina leren cursisten over lengte, breedte, omtrek en oppervlakte van vierkanten, rechthoeken en plattegronden bestaande uit vierkanten en rechthoeken. De formule voor de opp. Per twee hebben de vijfdejaars met twee ruiten rechthoek gevormd. Dat wil dus zeggen dat de oppervlakte van de ruit de helft is van die van de rechthoek nl.


Hoe berekenen oppervlakte met Microsoft Excel Microsoft Excel bevat veel ingebouwde formules, een daarvan de formule is voor het berekenen van de oppervlakte van een rechthoek. Omtrek en oppervlakte van vlakke figuren. Rectangle Area Diagonal Calculator. Een online calculator voor het berekenen van de lengte en breedte (afmetingen) van een rechthoek gezien de oppervlakte en diagonaal. Een hectare is een oppervlakte van 10.


Als je de lengte en breedte van een rechthoek weet, kun je de oppervlakte berekenen. Bij een rechthoek snijden de diagonalen elkaar in het midden. Meestal vergeet mensen hoe ze een oppervlakte van meer complexe vormen zoals driehoek, trapezium, of een cirkel te vinden, maar als je zo zakrutylysya in het leven dat je vergeet hoe je de oppervlakte van een rechthoek te vinden, herinneren wij u in dit artikel. Een rechthoek heeft twee symmetrieassen. Human Resources for the University of Oklahoma.


Oppervlakte rechthoek

Bereken de oppervlakte van een rechthoek. Serving Faculty and Staff in Norman, Oklahoma City, and Tulsa campuses. Als de oppervlakte van een rechthoek moet worden bereken moet het in de eerste plaats worden opgehelder wat voor soort vierhoek is. PowerPoint Presentation: op 1. R echthoek parallellogram Eigenschappen rechthoek : Alle hoekenpunten zijn recht (90°) Overstaande zijden zijn gelijk en evenwijdig Diagonalen zijn even lang en delen elkaar doormidden. Teken een rechthoek met een oppervlakte van cm².


Een boer verdeelt zijn land in stukken. Elk stuk land is bij m.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts