maandag 5 september 2016

Christelijke gereformeerde kerk (cgk) zierikzee zierikzee uitzending

Op deze pagina kunt u eveneens de nieuwsbrief, het Getijde downloaden en de kerkdiensten live meebeleven. Je vindt hier vele actuele onderwerpen over onze gemeente, zoals onder meer de maandelijkse agenda, het kerkdienstrooster, fotos en de kerkwijzer. Op dit moment is er geen live uitzending.


Vanaf oktober zijn Jan Mol en Jan Willem van Nieuwenhuijze, met st. Red een Kind op reis naar Rwanda. Ook voor mutaties in het jaarboek kunt u hier terecht. Een geheel nieuw concept waarbij het gaat om geven. Geven voor en om elkaar maar ook omzien naar elkaar.


U bent ook hartelijk welkom in de diensten op zondag in onze beide kerkgebouwen, de Dorpskerk aan de Gruppendelerweg en de Oenenburgkerk aan de Vlierweg. Hier vindt u meer informatie over wat wij geloven, over onze gemeente en over de kerkdiensten in de Maranathakerk. U bent elke zondag van harte welkom om deze kerkdiensten bij te wonen. Normaal gesproken beginnen wij ’s-morgens om 10.


Wij hebben deze site zo overzichtelijk mogelijk gemaakt, zodat u ongetwijfeld uw weg kunt vinden. De All-Together diensten zijn om 11. Tijdens de morgendienst is er kindernevendienst voor de kinderen van - jaar. Er is verkoop van producten uit Israƫl.


Kennelijk heeft dit instrument indertijd sterk de aandacht getrokken. Op deze site vindt u allerlei informatie over onze gemeente, de kerkdiensten, diverse verenigingen en clubs, actueel nieuws en nog veel meer. Diensten Iedere zondag komen we als gemeente samen om 10. Christelijke Gereformeerde Kerk.


Of het nu een commerciele onderneming is, of een non-profit organsatie, voor alles is een plek. Vanaf zondag september zijn onze kerkdiensten in de Nieuwe kerk , Kerkplein Zierikzee. Dit ivm verbouwing van ons huidig kerkgebouw.


ZIERIKZEE - Verleden week herdacht de christelijke gereformeerde kerk te Zierikzee haar 150-jarig bestaan. Kerkdienst Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Emmeloord. Het bijzondere van het Evangelie is dat he. Verschillen van kerkelijke achtergrond zijn dan ook merkbaar. In ons denken over de kerk en ons handelen in de kerk is de Bijbel het uitgangspunt.


Goede Vrijdag en Pasen. Book your Hotel in Zierikzee online. Religious Organization. Dorcas Winkel Zierikzee. Langevelde is zaterdag bevestigd als predikant van de christelijke gereformeerde kerk van Zierikzee.


Hij was predikant te Zwolle. Vogel, oud-predikant van de gemeente. Via deze website willen wij ons graag aan u voorstellen en u meer vertellen over onze gemeente en onze activiteiten. Aangezien kerke­lijke gemeenten in de regel geen eigen KvK-registra­tie­nummer hebben, wordt hiervoor het KvK-nummer van de lande­lijke kerk gebruikt.


Zie hieronder voor meer infor­matie of voor het incas­santen-ID van uw kerk. We zijn een christelijke gereformeerde kerk in Noord-Oost Friesland. Nu is ook de kerkzaal volledig vernieuwd. Na drie maanden kerken in de Nieuwe Kerk wordt het gebouw aan de Zevengetijstraat dit weekend weer in gebruik genomen.


Vogel heeft zondag afscheid genomen van de christelijke gereformeerde kerk ( cgk ) in Zierikzee. Hij vertrekt, na zes jaar, naar Dordrecht-Zuid. Met het onderstaand formulier kunt u een wachtwoord aanvragen voor het beveiligde gedeelte voor de leden. Uw aanmelding wordt eerst door ons gecontroleerd.


Kerkwerve, een klein dorpje in de “Platte van Schouwen”. Door krap duizend mensen bewoond. Omgeven door een prachtige natuur, waarin de hand van de Schepper zichtbaar is.


Fiere dijken langs de Oosterschelde. Vogel neemt afscheid van cgk Zierikzee. Tijdens de afscheidsdienst preekte ds. Vogel naar aanleiding van Micha 6:1-8. CGK Zierikzee , Zierikzee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts