maandag 5 september 2016

Film op het strand zeebrugge 2019

Zeebrugge , Icarus Surfclub. Het grootste strand van de kust is elke donderdag van juli en augustus een gratis openluchtbioscoop. Om 14u start een film voor het jongere publiek. Om 16u volgt een jeugdfilm (ism JEF) en als de zon om 20u richting zee zakt, is het tijd voor de avondfilm.


Film op het strand zeebrugge 2019

Film op het Strand vind je naast de Icarussurfclub. Elke donderdag in juli en augustus om uur, uur en uur. Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer.


Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten georganiseerd. Bij surfclub Icarus wordt een groot scherm opgericht waarop elke donderdag verschillende blockbusters en kinderfilms te zien zijn.


De elfjarige Binti droomt van een carrière als bekende vlogger. Ze wil even beroemd worden als haar idolen. Op een dag moet ze met haar papa Jovial vluchten voor de politie die hen het land wil uitzetten. Bij toeval ontmoet ze Elias en de twee worden vrienden.


Binti belooft hem al vloggend te helpen met zijn Red de Okapi Club. Het filmprogramma volgt later. Om 14u en 16u staat een kinder- en jeugdfilm i. JEF (Jeugdfilmfestival) op het programma, om 20u de avondfilm. Alleen spijtig dat het scherm niet niet gericht was met zicht op zee voor de toeschouwers zoals voorgaande jaren. Dat had het nog romantischer gemaakt voor ons beiden.


FilProjectie Wat hebben we verdiend vandaag? De Kleine Beer - Beernem “ Het is een hard leven dat wij hebben, maar wel een mooi leven. Niemand weet hoe het over twintig jaar zal zijn, dus ge moet het pakken zoals het komt. Brecht Vanhoenacker volgde anderhalf jaar lang het werk en het leven op zes Oost-Vlaamse landbouwbedrijven. Een mooi lang en breed zandstrand.


Het strand is in totaal zo’n km lang en ongeveer meter breed. De stranden worden zomers dagelijks opgeruimd. Ontdek een prachtig totaalplaatje met schitterende decors, verklede medewerkers en een ongelofelijke sfeer. Op verschillende podia hebben elk een eigen muziekstijl: House, Techno, Deep House en.


Breed en lang zodat er zelfs op de drukste dagen nog plaats genoeg is ! Wat is er leuker dan in de zomer op het strand zitten? Juist, in de zomer op het strand zitten met een goede film erbij! Geniet languit van de gratis openluchtbioscoop op het grootste strand van de Kust! Feest in ’t Park is de uitgelezen dag om het duurzaam Noord-Zuidbeleid in de kijker te zetten. We kijken ernaar uit om het vuur brandend te houden, dus mis dit Feest niet!


Official travel website for visitors to Bruges. Info on why to visit, where to stay, unique places to see. Advice from locals about top things to do. Salle communale de Floreffe. De A -(lbator) à (Dragon Ball)- Z Dessins Animés de toutes générations Pour cette fin d’année, découvrez ou redécouvrez les dessins animés qui ont marqué votre enfance hier, ceux de vos parents avant-hier ou ceux qui marquent aujourd’hui ! Maar daar komt verandering in.


Film op het strand zeebrugge 2019

Zelfs als u zich op het strand bevindt of op een terrasje met een cocktail in de han komen de filmdistributeurs naar u toe, deze keer met een gratis openluchtbioscoop. Ja, zelfs als de zon schijnt. De huidige beeldtechnieken maken dat mogelijk.


Je stranddag wordt zo wel heel speciaal. Hiervoor werd er tot nu toe vaak gewerkt met stroomgroepen. Binnen is er met de houten lambriseringen en scheepsattributen nog niet veel veranderd sinds de jaren dertig, maar in de zomer trekt vooral het grote terras veel volk. Ponyo (10u), Superechte Liefde (10u) en Hasta La Vista (20u). In de namiddag zijn de vertoningen in het Nederlands, de hoofdfilm wordt in de oorspronkelijke taal vertoond met Nederlandstalige ondertitels.


Bezoek het windmolenpark op zee! Scheep in en bezoek het eerste Belgische windmolenpark op zee ! Gedurende de vaart dompelt een gids u onder van kustvaart en havensignalisatie, over diverse boeien en bakens, naar exploratie van mariene vogels en zeezoogdieren tot het kruisen van de internationale scheepvaartroute. Breng een strandstoel mee of geniet gewoon van het zand. Surfclub Icarus zorgt voor het grote scherm waar jij kan ontspannen met een leuke film.


Je kleedt het zelf in zoals jij wil. Zandkastelen bouwen, dat kunnen jullie ook. De Smurfen en het Verloren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts