donderdag 27 oktober 2016

Hartstikke gefeliciteerd

Hartstikke gefeliciteerd

What does hartelijk gefeliciteerd mean in Dutch? Kinder- en tienerkoor deJongeLuitjes 63views. We hopen dat jullie het helemaal hartstikke mooi vinden.


Nederlandse ondertiteling is beschikbaar voor deze video! En in het bijzonder op medewerkers die laten zien dat ze willen groeien en zichzelf willen ontwikkelen. Vivantes is hartstikke trots op haar medewerkers. Gefeliciteerd Tekstplaatjes. How do you say Hartelijk gefeliciteerd in Dutch?


Pronunciation of Hartelijk gefeliciteerd found audio voice for Hartelijk gefeliciteerd. Nicolette Leuk dat je op mijn blog komt kijken. Ik doe dit ook regelmatig met mijn zus. Dat is hartstikke leuk om te horen wanneer je jarig bent.


Het is een erg net gezegde om tegen een jarige job te zeggen, maar dat mag de verjaardagspret natuurlijk niet drukken! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag kun je tegen vrijwel iedereen zeggen die jarig is, of diegene nu een hele goede vriend is of een kennis. Contextual translation of gefeliciteerd into English.


Human translations with examples: bravo, whahaha, cool! Hartstikke mooi: veel succes en natuurlijk ook plezier samen! Joking aside, its a fantastic achievement – hartstikke gefeliciteerd ! With apologies for the ropey Dutch) Great article and site too.


Hartstikke gefeliciteerd

Als je je eigen toko start, word je door veel mensen gefeliciteerd. En hoe je het ook wendt of keert, met mij doet dat iets in ieder geval, ik vind het hartstikke leuk om te horen! Allemaal van harte gefeliciteerd ! Marjolein, als je het leuk vindt om gastdesigner te zijn voor de volgende keer, laat het Monique dan even weten.


Maar eind goed al goed! Een beetje zenuwachtig? Dat maakt niet uit het komt hartstikke goed. Ik weet dat je het kan! Discover and Share the best GIFs on Tenor.


With Reverso you can find the Dutch translation, definition or synonym for hartelijk gefeliciteerd and thousands of other words. Out of 935records in the U. It is possible the name you are searching has less than five occurrences per year. Op markten, in winkels en cafés spraken deze Joden hun eigen taal.


Uiteindelijk kwamen veel woorden zo in het Amsterdamse dialect terecht, ook in. Hartelijk gefeliciteerd Hoi lieve allemaal, Even tussendoor een kaartje van mij, en zowaar, ik heb deze gisteren gemaakt, met han en van de andere hand vingers zonder kracht. Ik vind hem heel mooi geworden.


Wat een leuk model,Anita. Uitgehuwlijkt maar toch hartstikke gelukkig! Eri Kumeling Mijn naam is Eri Kumeling. Peek a Boo kaart gefeliciteerd Via mijn blog zag ik een leuke kaart staan bij Anke van Joy! Ik ben Moeder van een dochter en een zoon.


Mijn zus en zwager zijn jaar getrouwd en dan moet er wel een speciale kaart gemaakt worden. Je maakt zulke mooi kaarten. Nu stond dat al heel lang op mijn lijstje om een keertje te doen, want het ziet er altijd zo gaaf uit, dus ik ging de uitdaging aan. Deze twee zijn ook weer prachtig. Ook deze is hartstikke leuke Ans!


Je hebt er weer een prachtige kaart mee gemaakt. Nu was het poetsen is geen ondankbaar werk, maar had het een leuke reden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts