dinsdag 25 oktober 2016

Nieuw gemeentebestuur berlare

De gemeenteraad regelt alles wat van gemeentelijk belang is en beraadslaagt over elk ander onderwerp dat de hogere overheid voorlegt. De raad dient jaarlijks de rekening van het voorbije jaar vast te stellen en het budget voor het komende jaar vast te leggen. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van afgelopen zondag heeft Open Vld maar liefst vier nieuwe kandidaten die verkozen zijn als gemeenteraadslid.


Nieuw gemeentebestuur berlare

De allerjongste kandidaat is Ruben De Backer. Berlare - De gemeente Berlare heeft bouwplannen. Het gemeentebestuur wil een nieuw administratief centrum neerpoten aan de rand van het kasteelpark. Koppel u met uw lokale handelaars, verenigingen, zorgverstrekkers en u zal kunnen genieten van digitale communicatie om zaken te bestellen, reserveren,. Dat is woensdag op de gemeenteraad beslist.


De meerderheid stapt af van de plannen omdat de kosten te hoog. Dat werd woensdag meegedeeld tijdens de gemeenteraad. Er waren ook plannen om de oranjerie af.


Welkom bij de officiële facebookpagina van de gemeente Brakel. This shop is in the category City council. Gemeente Brakel, Brakel. Ook oppositiepartij CDV is tevreden met die beslissing. Beschikbaarheid vanaf maart is.


De plek van Floris Mertens 48. Resultaat CurieuzeNeuzen Vlaanderen (grootschalig burgeronderzoek naar de luchtkwaliteit in Vlaanderen). Gezonde lucht is een zaak voor iedereen en daarom heeft de gemeente Wichelen meegewerkt aan dit onderzoek. BOUwen aan geluk voor iedereen!


Bouwen aan een sociale, duurzame gemeente! Openbare werken, mobiliteit, communicatie, leefmilieu, natuur, energie en duurzame ontwikkeling, omgeving en ruimtelijke plannen, integraal waterbeleid en polders, patrimonium, technische uitvoeringsdiensten en preventie en bescherming op het werk. Het college van burgemeester en schepenen is het uitvoerend orgaan van de gemeente. Het college is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van de gemeente en staat onder meer in voor de voorbereiding en uitvoering van de beslissingen van de gemeenteraad.


The Donkmeer, a large lake and a regional tourist attraction, is located centrally in the municipality. Officiële site van de gemeente Zele met nieuws, activiteitenkalender, informatie over de diensten en een e-loket. Onderweg naar de kinderen die hij zal bespieden voor Sinterklaas, verdwaalt Spiekpietje door een storm in het Hoge Noorden. Gelukkig zorgen de kerstelfen en de Kerstman dat hij nog op tijd komt. De sportraad en het gemeentebestuur huldigen dan de personen en ploegen die zich het voorbije jaar in de kijker hebben gespeeld.


Nieuw gemeentebestuur berlare

Er is ook aandacht voor personen die zich als vrijwilliger de voorbije jaren verdienstelijk hebben gemaakt. Het lokaal bestuur en de diensten zijn gehuisvest in het Sociaal Huis, Oud Dorp te Wichelen. Ons nieuw programmaboekje is er! Een zilveren exemplaar voor onze feesteditie jaar CC Stroming.


De ticketverkoop voor abonnementen start juni, vanaf juni kan iedereen losse tickets kopen. Installatievergadering nieuw gemeentebestuur (Middelkerke) Het NieuwsbladDe installatievergadering van het nieuw gemeentebestuur van Middelkerke vindt plaats op donderdag januari om uur in feestzaal De Stille Meers (OCMW),. Op donderdag zijn alle diensten gesloten. Bekijk de openingsuren van alle loketten in AC Zuid.


Op zaterdagvoormiddag kunt u bij de Dienst Burgerzaken enkel na afspraak terecht. In de Sint-Jorisstraat wordt er een nieuw fietspad aangelegd tussen De Kauter en de Miseriestraat. Deze werken starten in december. Er is hierover een infomoment op donderdag november om 19. Tijdens dit infomoment worden de plannen en de timing van de werken toegelicht.


Bij het zoeken naar een nieuwe bestemming voor het vorige meubilair, kwam het gemeentebestuur in contact met vzw Hodora uit Nijlen. Welkom op de officiële twitterpagina van de gemeente Aalter! Voor de bouw van het huidige gemeentehuis waren de gemeentediensten ondergebracht in herberg De Vliegende Valk, eigendom van E. Bauwens, op dezelfde plaats.


Het resultaat liet zich gelden en het bevestigde dat de N-VA de rechtmatige opvolger van de vroegere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts