woensdag 19 oktober 2016

Waarom zoent hij me niet

Ze blijft maar aan me zitten. Dit kan hij heel lekker vinden, of juist heel irritant. Het is vleiend als iemand niet van je af kan blijven, maar hij zal het niet leuk vinden als je maar blijft porren in zijn zij. Sommige mannen vinden smokey eyes het einde, anderen vinden het maar een wasbeertjes-look. Waarom raak je me minder aan?


Zeg het een keer – en niet twintig keer. Doe je het te vaak of te lomp, dan doet dit wat naars met je man. Hij zal denken: Goh, begint ze er nou al weer over dat we zo weinig knuffelen? Mijn klant vertelde me dat ze al drie maanden met een man aan het daten was.


Hij heeft haar laten weten dat hij haar leuk vond. En ze kon niet wachten tot het moment waarop ze met elkaar naar bed zouden gaan. En van elkaar zouden genieten, zoals dat nou eenmaal gaat tussen een man en een vrouw. Je begint haast aan jezelf te twijfelen. Je hoofd wordt overspoeld door nare, negatieve en vooral irrationele gedachten.


Vindt hij me wel echt leuk? Zou hij me lelijk vinden? Heb ik een koortslip ofzo? Je hoeft je geen zorgen te maken lieve lezeres. Ik ben dit helemaal niet gewen andere dates wilden altijd meteen zoenen.


Ik vind t aan de ene kant wel leuk, hij maakt t iig spannend. Daarna smste hij wel iets van hey schat, vond t erg leuk. Door gebruik te maken van Scholieren. Mijn vriend (we zijn al bijna jaar samen), zoent me heel weinig.


Dit is al bijna jaar zo. Alleen in het eerste halfjaar zoende hij me veel. We zien elkaar alleen in de weekenden omdat we een lange afstandsrelatie hebben, we slapen gewoon samen, maar hij zoent me dus bijna niet. Ook op ander seksueel gebied niet. Maar nu is het heel af en toe.


Pakt hij daarentegen je hoofd vast en laat hij de kus iets langer aanhouden, dan heeft hij je duidelijk gemist en is hij dolblij je een dikke smakkerd te kunnen geven. Ook al heb je niks gezeg de interpretatie is er wel. Vrouwen zijn prachtige wezens, maar dat is soms een minpuntje, denk ik: ze communiceren zeer indirect, vinden het de normaalste zaak van de wereld dat mannen dat ook doen (terwijl we dat duidelijk veel minder doen).


Waarom zoent hij me niet

Daar hoefde hij niet lang over na te denken en inmiddels zijn we al bijna jaar samen. Hij kan me nog steeds niet vertellen waarom hij destijds zo vreemd deed maar ja. Ik ben iig blij dat ik uiteindelijk initiatief heb genomen en ik raad jou aan om dat ook te doen. Het kan héél veel verschillende redenen hebben.


Ons mannenpanel vertelt waarom zij soms niet meer terug appen. We have been receiving a large volume of requests from your network. To continue with your experience, please fill out the form below.


De tederheid van zijn zoenen is er alleen nog als we ruzie hebben gehad en hij weet dat hij fout zat maar niet hardop zegt dan zoent hij teder. Voor de rest hard of vlug en in het voorbij lopen. Vera: reactie: Ik heb twee jaar een vriend gehad. En het laatste jaar zoende we eigenlijk nooit meer.


Wij zijn dol op dikke klapzoenen! Zo zou bijvoorbeeld één op de twintig koppels niet meer zoenen. Slechts van de vrouwen zou het bed delen zonder met diegene te zoenen. En aan de andere kant waarom heeft hij mij dan nog steeds niet gekust. Ik word zelf gek van de gedachte dat hij mij niet knap genoeg vindt of niet leuk genoeg.


Waarom zoent hij me niet

Ook omdat we telkens zo lang van de dates elkaar niet meer zien en hij geen tijd heeft. Vind de hele situatie ongemakkelijk worden. Ik denk dat hij me met Finn heeft gezien.


Met die jongen die je laatst naar huis heeft gebracht? Ik wist niet dat je die zo leuk vond. Ik zeg niets, en dat lijkt hem te verwarren. Dan wijst hij naar vogeltjes die hoog in de lucht vliegen.


Als hij graag praat, of als hij eigenlijk probeerde een goed gesprek met je aan te gaan, kan hij het opvatten als een belediging en denken dat het je niet interesseert wat hij zegt. Gebruik deze techniek dus voorzichtig. Als het zoenen je tegen valt (wat niet ongewoon is, zeker als hij nog onervaren is) geef hem dan seintjes.


Je zegt ook dat hij soms Nee zegt of waarom als je om een knuffel vraagt. Dat wordt al wat zorgelijker. Nog zorgelijker wordt het dat je schrijft dat hij soms heel gemeen kan zijn.


Je zou je eens af kunnen vragen waarom hij eigenlijk bij jou is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts