maandag 31 oktober 2016

Horeca over te nemen gent

Deze horecazaak is gelegen in een historisch pand dat. Het eerste beeld is een sfeerbeeld ( horeca ) Deze prachtige horeca zaak staat over te nemen op de markt van Deinze. Er is een volledig ingerichte industriële keuken aanwezig. Je mag erop vertrouwen dat we heel zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens.


Horeca over te nemen gent

Wil je hier meer over weten, dan nodigen we je graag uit om onze privacy policy te lezen. Heb je hier nog vragen over , aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Heb je als eens nagedacht over wat de toekomst voor jouw in petto heeft?


Misschien overweeg je om jouw zaak te verkopen of over te laten? Of misschien zie je de toekomst rooskleurig in en zal je bedrijf groeien waardoor je op zoek gaat naar hét perfecte gebouw om uit te breiden? Ook is er een ingerichte industriële keuken met oa frigocel.


Horeca over te nemen gent

Meer info over gent Na het selecteren van een stadsnaam krijg je een lijst van alle winkels te koop. Gent Meer info Taverne € 170. Horeca overname tearoom cafe. Overnames horeca in de regio Brugge en de kust - Alle zaken op een rijtje. Over te nemen : prachtige horeca - zaak meer bepaald.


OVERNAMES handel horeca horeca Kust Zeedijk. De brouwerij heeft een aantal prachtige panden te huur. Bestaande horecapanden en panden met een horecapotentieel komen in aanmerking voor aankoop of inhuurname door Brouwerij Haacht. Neem een kijkje in onze brede waaier van horecapanden.


Grote gelagzaal met mogelijkheden, uitgebreide keuken en tooginstallaties. Binnen 1zitplaatsen en klein terras aan de straatzijde met zitplaatsen. Groenten en Fruit winkel over te nemen in Antwerpe.


Volg ons op dit kanaal om alles te weten te komen over wat er leeft in de horeca sector. Hieronder kan je de beschikbare panden bekijken. Ben jij die gemotiveerde horeca -uitbater naar waar we op zoek zijn? Contacteer ons dan snel! Wij staan garant voor een uitgebreid gamma kwaliteitsartikelen voor de professionele horecazaak.


Om U bij uw aankopen te helpen kan U rekenen op de deskundige begeleiding en de glimlach van ons verkoopsteam. Hier kan je gratis verkopen en kopen door zoekertjes of advertenties te lezen en te plaatsen. Agora Culinair Vleesboerke doet echter meer dan de klassieke groothandel! Tweedehands te koop of te huur marktplaats met zoekertjes of advertenties uit België en Nederland. Volgens de sage was Uilenspiegel een deugniet die vrij als een vogel in de veertiende eeuw door de Nederlanden en Duitsland (in het Duits bekend als Till Eulenspiegel) trok en iedereen voor de gek hield met zijn streken.


Randstad heeft meerdere jobs in administratie en secretariaat. Zoek je een job als administratief medewerker, een job als secretaresse, een job als receptionist? Je bent jong en je wil(d)t wat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts