maandag 24 oktober 2016

Slapen zonder onderbroek man

Hier op de redactie zijn de meningen verdeeld. De één slaapt het liefst in adamskostuum, de ander zweert bij een onderbroek of pyjama. Maar volgens artsen is die laatste groep niet goed bezig… “Ik raad mijn patiënten aan om zonder ondergoed te slapen”, vertelt gynaecoloog Alyssa Dweck aan het tijdschrift Shape. Volgens de arts is het.


Mannen gezonder en virieler zonder onderbroek ? Verder heeft het type onderbroek een invloed op pijn die een man ervaart. Kies liever voor een wijd modelletje van zacht katoen. En o ja, trek altijd een schone onderbroek aan en gooi die van overdag meteen in de was. Dit komt omdat je een betere bloedcirculatie hebt, minder kans op diarree hebt en minder snel rugpijn zult hebben.


Daarnaast kom je sneller tot rust wanneer je een nachtmerrie hebt of niet kunt slapen als je zonder ondergoed slaapt. Woman Wears $Ring For Years, Looks Again And Realizes She’s A Millionaire - Duration: 7:49. Mijn man en ik slapen zonder onderbroek maar wel met t-shirt of iets dergelijks. Onze dochter slaapt met onderbroek en bij zoonlief hangt het er van af. Als hij voor het slapen in bad gaat doet hij meestal zijn pyamabroek aan zonder onderbroek.


Slaap je best mét of zonder? En mag je dan slapen met je beha? Je leest het antwoord hier, samen met andere behaweetjes. Ook ondergoed laat je maar best achterwege. Je vagina moet namelijk kunnen ademen om gezond te blijven.


Zijn er dan ook zo weinig dames die bv. Kwestie van het in dezelfde sfeer te houden als de vraag van TS. In mijn ogen is dat heel normaal, volgens haar niet.


Slapen zonder onderbroek man

Ik vond het maar vreemd maar zij mij ook. Toegevoegd na minuten: Ik bedoel niet hoe jij slaapt, maar als je een pyama aanhebt, draag je er dan wel of geen onderbroek onder. Je hoeft niet zonder onderbroek te slapen als je dat niet fijn vindt. Maar wie vaak last heeft van infecties, kan het probleem wel deels verhelpen door helemaal naakt te slapen. Uit hun onderzoek blijkt dat de stof van de onderbroek een belangrijke invloed heeft op de gezondheid van een man.


Polyester is uit den boze. Weinig absorberende stoffen zoals zijde, lycra en nylon doen daarnaast een man harder zweten, wat kan leiden tot schimmels, eczeem en andere huidinfecties. Ook pyjama’s van synthetische of te spannende stof zijn te vermijden. De beste opties zijn een losse pyamabroek of een slaapkleed uit katoen. Als je het echt niet ziet zitten om zonder ondergoed te slapen , zijn te grote katoenen onderbroeken aan te raden.


Slapen zonder onderbroek man

Katoen is beter dan zijde of kant omdat de stof beter verlucht en goed het vocht absorbeert. Ik kan ook best met een bh slapen. Uit onderzoek blijkt dat slapen in een pyjama of in ondergoed helemaal niet zo goed is voor ons lichaam. Dit geldt met name voor het onderlichaam.


De grootste reden is dat onze genitaliën moeten kunnen ‘ademen’ om gezond te blijven. Dit is een stuk lastiger wanneer er een wringende onderbroek in de weg zit. Alyssa Dweck is co-auteur van het boek V is for Vagina, zij legt uit waarom slapen zonder onderbroek écht een goed idee is. De onderbroeken mode voor de man heeft de laatste jaren niet stil gezeten.


Maar een onderbroek is meer dan een kledingstuk. Een onderbroek blijkt namelijk invloed te hebben op de gezondheid van de man. Dus het is niet enkel een mode keuze, maar ook bepalend voor je gezondheid. Bedenk dat de volgende. Info over vrouwen zonder onderbroek.


Resultaten van zoekmachines! Zonder ondergoed de deur uit gaan: sommige mannen zwéren erbij en dragen vaker geen onderbroek dan wel. En hoewel de meesten wel overtuigd zijn van de voordelen van ons favoriete kledingstuk, zijn er toch verrassend veel situaties waarin je inderdaad beter geen ondergoed kunt dragen.


Hoewel deskundigen zeggen dat naakt slapen best gezond is, slapen verreweg de meeste mensen toch echt met ondergoed of nachtkleding aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts