woensdag 23 november 2016

Evenementen middelkerke 2019

Evenementen middelkerke 2019

Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Dat lukt hem zeker niet, dus begint hij met zichzelf te redden. Ontdek een greep uit het grote evenementenaanbod en kijk waar je dit najaar heen moet voor leuke agendatoppers. De Zeedijk staat voor de gelegenheid vol met gezellige terrasjes waar je vele, smakelijke biertjes kunt proeven. Evenementen in Westende.


Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten. De oudste cross van het land kan dan ook een schitterende erelijst voorleggen. De puinhopen, oneffenheden en andere losliggende obstakels die een veiligheidsrisico inhouden voor het publiek worden verwijderd zodat de site opnieuw toegankelijk wordt voor het publiek en er opnieuw evenementen kunnen plaatsvinden.


Vzw De Zwerver Leffingeleuren. Tijdens een kort of iets langer verblijf in Nieuwpoort zal je zeker gecharmeerd raken door de vele evenementen. Op een gezellige zomeravond de kraampjes op van Westende afschuimen. De zomeravondmarkten in Westende is er gedurende juli en augustus op zaterdagen van 16.


Evenementen middelkerke 2019

Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen. In deze digitale tijden kon turnclub Sirene natuurlijk niet achterblijven. Ben je lid van onze club ? Op zaterdag en zondag december vormt de Lotto Arena in Antwerpen opnieuw het mekka voor alle gymnastiekfans. Middelkerke , Middelkerke , Belgium.


Internationale toppers, Belgische medaillewinnaars en enkele special acts verzamelen in Antwerpen voor hét gala van het jaar. Een activiteit combineren met een overnachting? Onze badplaats is niet in één dag te ontdekken. De Spiekpietjes are back in town! Dit jaar gaat de expo over het boek: Het Zilveren Belletje.


Evenementen middelkerke 2019

De muzikale line-up van PARKIES is gekend. Naar welk parkconcert kom jij zeker? We tellen de dagen af voor we weer neerstrijken in het Normandpark. Edelweiss Soubry en Davy Deblauwe slaan de handen in elkaar en vormen nu een acoustisch duo Edel Ways.


Ze brengen een full set van gekende acoustische versies van pop, rock en soul. Een weekend in het teken van champagne. Met degustaties, optredens en een heuse champagneparty.


Marché aux poissons - Brussel. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Kom genieten van de grote avondmarkt pal op de zeedijk van middelkerke. Je vindt er allerlei leuke kraampjes … kom shoppen in vakantiesfeer ! Fluisterkorting op deze avondmarkt ! Vraag een demo van de TisToe zaksluiters (zie hieronder) aan Bart.


Van 14utot 17ustrijden de leden onderling voor de overwinning. Hieronder kunt u een overzicht vinden van alle oldtimer evenementen die ons werden meegedeeld. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice.


Ontdek nog meer promoties. Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € p. De evenementen in het centrum en langs het strand zijn gratis toegankelijk, de ticketprijs voor de optredens in de grote tent varieert per dag en begint bij euro. Hieronder een handig overzicht van het programma in de grote tent, de overige artiesten treden op de straatpodia op.


Klik op een wedstrijd om de uitslag te raadplegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts