maandag 28 november 2016

Japanse namen met betekenis

Japanse namen met betekenis

Top 1Japanse jongensnamen. Onze top 1Japanse jongensnamen zijn net als de meisjesnamen gebaseerd op de meest populaire namen uit Japan. Jongensnamen in Japan hebben vaak een dubbele betekenis die met het lan de natuur, geluk of overwinning te maken hebben. Zoek hieronder de mooiste japanse namen voor een meisje. Bekijk ook onze lijst met alle japanse jongensnamen.


Japanse namen met betekenis

Als de lijst met namen te lang is, gebruik dan ons uitgebreid zoekformulier om meer filters te kunnen gebruiken. Maar er is nog meer, veel meer! Riku heeft geen echte betekenis. Is lijst met namen te lang?


Gebruik dan ons uitgebreid zoekformulier om meer filters te kunnen gebruiken. Inclusief reacties, de betekenis en populariteit van de babynaam. Artikelen met de tag `Babynamen` - maanden. Japanse hondennamen met betekenis zijn superleuk, maar waar vind je ze? En waar vind je de betekenis ? Japanse namen voor een hond zijn pas écht Japans als ze ergens voor staan.


Misschien wil jij je liefdevolle viervoeter wel een Japanse naam geven. Hondennamen met betekenis voor een teefje vind je op 123Tinki. Bekijk ze hier en vind de naam die bij je hond past! Om tijd te besparen hebben wij er alles aan gedaan om zo snel mogelijk de perfecte naam voor je hond te verzinnen!


Op deze pagina vind je verschillende categorieën, waaronder populaire hondennamen, namen met betekenis , grappige hondennamen en leuke hondennamen en tot slot hondennamen voor haar en voor hem. Op zoek naar een Japanse naam? Twijfel je nog over de perfecte naam voor jouw kindje?


Japanse namen met betekenis

Je hebt gezocht op alle namen met hun betekenis welke beginnen met de letter Y. Namen beginnend met een Y. Hieronder worden alle namen getoond welke beginnen met de letter Y daarachter de betekenis. Zoals je ziet zijn schattige hondennamen helemaal in. Klik op een naam voor meer informatie. Je kunt bovenaan selecteren op de eerste letter van de naam of kies een bekende categorie. Deel de betekenis gerust met je vrienden of familie.


Lijst van japanse jongensnamen beginnende met de letter C. Ben je op zoek naar japanse jongensnamen, voor de betekenis of als inspiratie voor je aankomende baby? Bekijk hieronder het overzicht van onze japanse namen en vind de bijbehorende betekenis van de jongensnaam voor jouw baby. Hond te Koop Hond te koop, raskenmerken , erkende fokkers.


In dit artikel vind je de 1mooiste en meest bijzondere hondennamen voor een teefje, inclusief de betekenis van die namen. Welke naam heb jij aan jouw. In de Japanse taal kunnen alle klanken met de hiragana- of katakanakarakters geschreven worden. Deze twee klankalfabetten zijn qua klanken identiek maar verschillen in de toepassing. Aiko heeft wel een betekenis.


Het is een japanse meisjesnaam en betekent geliefde, kleine liefde. Op het internet zoeken naar japanse jongensnamen en dan kun je er vinden. Heb ik ook gedaan voor mijn hondje.


Mijn hondje is een Akita Inu dus ik heb gezocht naar een japanse meisjesnaam met een betekenis. Er bestaan in Japan twee soorten karakterschrift. Veel Japanse geslachtsnamen (maar ook roepnamen) zijn, net als Indiaanse namen , afgeleid van hun omgeving, zoals Yamamoto (山本), dat zoiets als voet van de berg betekent. Kies een Japanse naam, met een waardevolle betekenis. Zo vind je niet alleen een mooie naam, maar weet je ook nog eens wat de hondennaam voor betekenis heeft.


De betekenissen hebben we bewust toegevoegd omdat dit de keuze uit alle namen makkelijker kan maken. Een naam met betekenis zegt immers meer als een naam waar geen enkele betekenis achter zit. Nu ken je de werking van onze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts