woensdag 16 november 2016

Serviceflats turnhout

De residentie is gelegen op een uitzonderlijk mooie locatie in hartje Turnhout. Op zoek naar een rusthuis of serviceflat? Vind het op Woonzorgweb. Julie en Arthur wonen sinds kort in een luxe service-appartement in het hartje van Turnhout. Levendige buurten voor een mix van generaties.


Serviceflats turnhout

Bewoners bepalen zoveel mogelijk hun eigen leven, blijven vitaal en genieten volop, ongeacht hun leeftijd of eventuele beperkingen. Voor de eerste keer is het mogelijk om een kijkje binnen te nemen. Residentie Jacobsmarkt - luxe serviceflats in centrum Turnhout. Lees hier onze uitgebreide onthaalbrochure met informatie over onze visie, werking, aanbod en tarieven.


Het moderne gebouw telt vooral drempelloze assistentiewoningen met ruime lichtinval en terras aan de zonnekant. Het doordachte ontwerp van deze assistentiewoningen (vroeger: serviceflats ) biedt haar toekomstige bewoners een veilige, comfortabele en toch zelfstandige woonervaring. Turnhout Bemiddelingscommissie Bijzondere Jeugdbijstand.


Serviceflats turnhout

Andere serviceflats in de buurt. Vanaf juni kunnen kandidaten zich weer inschrijven. Achter de klassieke gevels vindt u modern stedelijk woongenot op hoog niveau: Comfort, Welzijn en Zorg op maat.


Eigenaard heeft woongelegenheden: assistentiewoningen: met één slaapkamer, met twee slaapkamers rolstoelaangepaste woningen Personen die zich kandidaat willen stellen voor een assistentiewoning moeten voldoende zelfredzaam zijn. Waarvoor staat Zorggroep Orion? Zorggroep Orion staat voor een aanbod van mensgerichte, kwalitatieve, geïntegreerde en integrale zorg door een financieel gezonde organisatie tegen een correcte prijs. Vandaag is de Jacobsmarkt omgeven door erkende serviceflats , enkele woningen en appartementen.


Serviceflats turnhout

Het plein tussen de achterkant van het stadhuis en de Jacobsmarkt is ook helemaal terug aangelegd. Je kunt er een kunstwerk bezichtigen dat verwijst naar het grafisch verleden van Turnhout. Bistro Calander is een gezellige ontmoetingsplaats voor alle Turnhoutenaars, werknemers van bedrijven in de buurt en mensen die de stad bezoeken. Engels gevorderden Ontmoetingscentrum De Meerloop.


Spreek je al een woordje Engels? Wil je graag de taal onderhouden en mogelijks nog wat bijleren. Bij ons kan je Engelse les volgen op een laagdrempelige manier, met wel huistaken af en toe maar zonder examenstress. Huize Sint-Elisabeth beschikt ook over assistentiewoningen (vroeger serviceflats genoemd). Hier kunnen de ouderen volledig zelfstandig leven, alleen of als echtpaar.


Hulp door onze medewerkers en andere diensten zijn wel steeds beschikbaar. Ontdek er alles over op onze website. Een serviceflat is een kwaliteitsvolle oplossing voor (zelfredzame) 65-plussers. Het biedt een comfortabele woonomgeving, met de vrijheid die zelfstandig wonen met zich meebrengt. Maar met alle comfort en extra hulp binnen handbereik.


De serviceflats zijn vlot toegankelijk, ook voor minder mobiele 65-plussers. Aangepaste wooneenheden in de hoofdstad van de Kempen: Turnhout. Het is leuk wonen in Turnhout.


Maar er ontbreekt iets in het huidige woonlandschap, met name voor de zorgsector. Serviceflats bieden dus ongeveer dezelfde woonervaring als gewone flats. Het verschil is dat er een soort beschermde mini-gemeenschap bestaat in zo’n residentie met serviceflats.


De meeste mensen die een dagje ouder worden stellen comfort, dienstverlening en luxe op prijs. Triamant Aunove is gelegen in het centrum van Sint-Maria-Oudenhove, een deelgemeente van Zottegem, aan de voet van de glooiende Vlaamse Ardennen. Welkom bij woonzorgcentrum Sint-Lucia.


Meer informatie over deze serviceflats vind je op deze pagina. Bekijk alle vastgoedzoekertjes op één website. Orelia is een bedrijf gespecialiseerd in ouderenzorg met jaar ervaring zowel op vlak van het bouwen van woonzorgcentra als de exploitatie ervan.


Samen met de vorig jaar geopende serviceflats van wzc heiberg in Beerse beantwoordt armonea zo aan de stijgende vraag vanwege de Kempense senioren naar zelfstandige woongelegenheden. Wilt u een woning met zorgondersteuning huren of kopen, ga dan altijd goed na of het om een erkende assistentiewoning gaat, welke termen er daarnaast ook gehanteerd worden. Er zijn ook nog andere zaken waar u op moet letten als u een assistentiewoning uitkiest.


Zijn er winkels in de buurt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts