vrijdag 18 november 2016

Single feest nijmegen

Single feest nijmegen

Blader tussen duizenden CD-singles terwijl je zeemzoete herinneringen ophaalt. Geef je favoriete nummer aan de deejay, en dans de nacht weg met je beste vrienden. Wie heeft er zin om weer eens lekker te swingen op moderne muziek in de kleine zaal op de eerste verdieping of back in time op de begane grond. Elke maand organiseren we door heel Nederland gezellige borrels, workshops en nog vele andere leuke activiteiten. Heb je behoefte om leuke single events te bezoeken in Utrecht, Amsterdam of Nijmegen ? Schrijf je dan nu in voor een van onze Borrels.


Leer tijdens een van onze avonden andere singles kennen, die er samen met jou een gezellige avond van gaan maken! SINGLE EVENTS, Driebergen (1u) Klik hier voor meer info! Borrelen, kletsen, nieuwe mensen ontmoeten. Elke 1e zaterdag van de maand bij Café de Kroon, gezellig bruin café in Nijmegen Oost. Een leuke plek om je kennissenkring uit te breiden onder het genot van een hapje en een drankje.


Meld je dan direct aan! Event in Nijmegen bijwonen? Ons complete aanbod van evenementen in de plaats Nijmegen.


Lekker swingen op wereldmuziek, voorafgegaan door Biodanza workshop met Marjon Gescher. Natuurlijk begrijpen we dat. Maar besef dat je echt niet enige bent die hier problemen mee heeft.


Zet die eerste stap en kijk tijdens de eerste keer gewoon de kat uit de boom. Regelmatig horen wij achteraf van bezoekers dat het reuze mee viel. Vier Oud en Nieuw met veel gezellige singles!


Single feest nijmegen

Vergelijkbare zoekopdrachten voor single feest. Info over single feest. Salsa, Cuba Libre, schitterende natuur en historie! Swingen op het ritme van de salsa, genieten van een Cuba Libre op de prachtige stranden, maar ook van schitterende natuur en een indrukwekkend verleden. Cuba is een ontzettend divers eilan met voor ieder wat wils.


Beste deelnemer van de single party, Fijn dat je er was! Op een nieuwe locatie de eerse single party in Nijmegen. Nieuwe deelnemers, maar ook vertrouwde gezichten. Met ruim deelnemers een swingende avond gehad met muziek van verschillende stijlen van DJ Jan.


Judith bedankt voor jouw assistentie! BeestFeest wishes everybody a Merry Christmas and a Happy New Year! Thanks for partying with us this year! En dat altijd in een ongedwongen, gezellige sfeer! OZO Zaterdag februari De Lindenberg - mailchi.


OZO zaterdag april De Lindenberg - mailchi. Inclusief diner, drank en verblijf in een stijlvol 4-sterren hotel? Zin in een spetterend oud en nieuw feest met overnachting?


Single feest nijmegen

Dan is dit VillaVibes arrangement iets voor jou. Geniet samen met 1andere singles van een gezellige en ongedwongen sfeer. En proost op een prachtig nieuwjaar terwijl het vuurwerk het feest compleet maakt. Elke 2e zaterdag van de maand kunt u genieten van heerlijke muziek uit verschillende genres (nederlandstalig, 80's, 90's en veel meer). Single -Sensation is een maandelijks terugkerend dansfeest voor o. Content niet in gebruik.


Mis nooit meer een concert! Dansvrienden uit Rotterdam en wijde omgeving: zaterdag december is 40UP terug in HAL en hoe! Vier deze speciale BIG BANG editie met ons mee, geniet van de mooiste muziek van de afgelopen jaar en de bijbehorende videoclips en trommel je vriendinnen en vrienden op om samen met jou.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts