donderdag 26 januari 2017

Bloemstuk maken stap voor stap

Bloemstuk maken stap voor stap

Stap voor stap leggen we je uit hoe je een bloemstuk in elkaar zet. September was zacht en zonnig maar zowel oktober als de herfst hebben ons alweer doen beseffen dat het mooie weer voorbij is. Stilaan denken we aan de kerstperiode en de donkere dagen maar eerst staan we nog even stil bij onze overledenen. Rouwstuk Maken - Stap voor Stap Leren -. De zomer komt er aan en daarom is een mooi bloemstuk zeker. Leg de oase in water totdat het steekschuim is volgezogen.


Duw de oase nooit onder water, dan ontstaan er luchtbellen. Snijd de oase op maat en plaats dit steekschuim in de pot. Doe met een lijmpistool wat lijm op een van de houten schijfjes en leg een ijzerdraadje in de lijm. Duidelijk omschreven stappen en een mooi resultaat, dat willen we graag! En echt, sommige dingen zijn gewoon veel eenvoudiger dan dat ze lijken en dit is een geweldige oplossing wanneer je geen geschikte pot hebt.


Music: Life of Riley, Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attrib. See actions taken by the people who manage and post content. Wil je zelf een corsage maken met een parel erin maar weet je niet precies hoe je dit moet doen? Volg deze uitleg en je weet hoe het moet.


Vergeet het slechte weer en denk vooruit naar de lente door dit leuke bloemstukje. Bloemetjes brengen onmiddellijk vrolijkheid in huis. Ga dus aan de slag met een aantal tulpen en een gietertje en dit bloemstukje zal ik geen tijd in jouw interieur schitteren. Bekijk acties die zijn uitgevoerd door de mensen die inhoud beheren en plaatsen.


Bij het maken van een bloemstuk moet je aan van alles denken. Het soort steekschuim, de kleuren, andere materialen etc. En hier lees je hoe je dat doet! Ik schat euro voor het hele bloemstuk , want de rest komt uit de tuin. Deel ook jouw ideetjes met pompoenen!


Stap 1: Teken eerst met pen een vorm uit van hoe je het kapje er af wilt snijden. Stap 2: Zet het schilmesje steeds rechtop op de lijnen in de pompoen. Je moet door een dikke laag.


Alleen insteken en uithalen. Een bloemstuk maken met pompoen of een kalebas is helemaal niet zo lastig. Met een beetje basis kennis van bloemschikken ben je al goed op weg. Hieronder lees je stap voor stap hoe je een bloemstuk in een pompoen kunt maken. Voeg de rest van de bloemen en vruchten toe.


Om het geheel af te maken prik je nog wat lampionnetjes (snijd de lampionnetjes van de steel, net boven waar ze vast zitten) en takjes rozenbottel in de oase. De basis voor deze beauty is een halve bol van piepschuim, die wordt beplakt met roze geschept papier. Voor deze eerste stap op weg naar iets moois scheurt Esther stroken van het vel papier af en bestrijkt ze met behanglijm. Dan plakt ze de stroken een voor een op het piepschuim (foto 1).


Ze begint met de bolle kant. Bloemstukje maken met stap voor stap uitleg om op een gemakkelijke en leuke manier aan de slag te gaan. Bij Passion For Home is het concept gestart om elke twee maanden drie experts te vragen om deel te nemen aan een uitdaging rond een bepaald thema, bijvoorbeeld bloemschikken en o. Op deze manier heb je altijd heel mooie bloemen in huis. Dit bloemstuk heb ik gemaakt met eucalyptus als basis bloemen en vervolgens mooie kleurrijke bloemen er tussen gezet zodat ze eruit springen in dit vrolijk bloemstuk. De bloemen kun je heel makkelijk vervangen voor andere bloemen van formaat.


Bloemstuk maken stap voor stap

Wij laten het stap voor stap zien in dit Do It Yourself artikel! Zelf een tafelstuk maken voor een bruiloft: wat heb je nodig? Als je zelf een bloemstuk gaat maken voor op tafel, kun je het beste rekening houden met het thema van de bruiloft. Dit kleurrijke bloemstuk is een lust voor het oog. De prachtige kleuren zullen menig kamer opfl euren.


Het bloemstukje verdient dan ook een mooie plek waar iedereen het kan zien. Want van dit leuke DIY project wordt iedereen vrolijk! Zorg voor voldoende plek over laat voor de bloemen die bij stap van je droog-basis een groots bloemstuk zullen maken. Stap 3: Doe voorzichtig met de gieter een laag water in je schaal of vaas.


Nogmaals let erop dat de droogbloemen droog blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts