vrijdag 27 januari 2017

Kunst aan de kust 2019

Kunst aan de kust 2019

Een feestelijk gebeuren voor KUNST AAN DE KUST. Het kan, want ook dit jaar is er een mooie route uitgezet waar u een verscheidenheid aan kunst kunt bezichtigen. Inspirerende kunstenaars stellen hun werk tentoon op idyllische plekjes, kerken en tuinen in ons mooie Zeeuwse kustlandschap. Elke vrijdag om 14u3 tijdens schoolvakanties, een toffe workshop voor kinderen terwijl de ouders kunnen deelnemen aan een thematische rondleiding.


Er zijn heel wat pareltjes te ontdekken aan de Kust. Kunstplekjes aan zee ontdekken. Of je nu een echte kunstfanaat bent of gewoon graag mooie dingen ziet, er is voor iedereen wat wils.


Jaarlijkse eind augustus vindt de driedaagse amateur kunstroute plaats in Zoutelande en Meliskerke. Meer weten over de kunstroute? Wij wensen u een inspirerend bezoek toe! Deze kunstroute voert langs meerdere plaatsen in het dorp waar kunstenaars hun werk laten zien.


Alweer voor de 14e keer zijn huizen, tuinen en kantoren in het tweede weekend van september weer open van 11. Dan bruist het aan de Vaart van kunst en klassieke muziek. In ruim panden ontvangen we je gastvrij en bieden we een podium aan kunstenaars en vele jonge musici. De regio vormt de inspiratie én decor voor het nieuwe cultuurproject England’s Creative Coast. Diverse galerieën en kunstevenementen in Sussex werken speciaal voor dit project samen door kunst te verbinden met de kustlijn.


Reproduction of aged original vintage art print. Great wall decor art print a Travel Posters relating to Brand New poster Ships rolled in a sturdy corrugated tube The Belgian Coast. Promoting and archiving historical and current work that is proudly and.


Kunst aan de kust 2019

Aan de Vlaamse Kust vind je een ruim aanbod attracties. Hieronder vind je een overzicht. Gent, Anzegem, Deerlijk en Roeselare verwelkomen je tussen juni en september om kennis te maken met moderne hedendaagse kunst.


Tijdens deze editie is er werk van een 30-tal kunstenaars te bezoeken op unieke locaties. En dus vertrokken we voor een weekendje zon. In het hele dorp zijn verschillende kunst - en atelierroutes uitgezet, zo kunt u overal de mooiste werken bekijken. Naast beeldende kunst is er ruimte voor muziek, literatuur en zijn er verschillende veilingen. Heel bijzonder zijn de concerten van The International Holland Music Sessions in de Ruïnekerk.


Het is een selectie, voor een volledig overzicht raadpleeg je best de website van de diensten voor toerisme. Nog een geslaagde laatste dag,! Mijn workshop was geslaagd en ze vroegen of ik deze volgend jaar weer wil geven. De zomermaanden zijn de drukste periode voor de kust. Maar ook andere seizoenen hebben hun charme, hoewel zonnebaden er dan niet bij hoort.


Alternatieven zijn er genoeg aan de kust. Op het uiteinde van de laatste. Gelukkig Nieuwjaar aan De Zee Kust. Ook aan De Zee Kust West-Vlaanderen en De Zee Kust Oostende, vooral daar! Klik op de foto voor het hele nieuwsbericht.


Het is een route geworden waarbij niet enkel kunst te bezichtigen is, maar eentje waar men ook actief kan deelnemen aan het zelf maken van kunst. Sjoukje Gniewyk en Helma Broekhof zullen een workshop schilderen verzorgen. De deelnemers en de route staan uitgebreid beschreven in dit boekje of zijn te vinden op onze website.


Heb jij nog kostbaarheden in huis? Misschien zien we je wel aan de grote tafel bij Frits Sissing! Deze pin is ontdekt door Inge De Wilde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts