maandag 9 januari 2017

Hoe moet je zoenen oefenen

Hoe moet je zoenen oefenen

Artikel met meer zoentips: ht. Tongzoenen leren doe je hier door deze tips. Handige tips over tongen van mij. Ook handig als je al kan tongzoenen. Word beter in zoenen met deze handige tips!


Hoe moet je zoenen oefenen

Vergeet je niet om op mijn kanaal te abonneren? En deel ook eens een filmpje op je. Sommige mensen vinden het een goeie manier om op een ijsje te oefenen. Het is wel kou maar je kunt je bewegingen oefenen.


Bedenk voordat je aan de zoen begint of je partner er aan toe is. Om die vraag te beantwoorden, heb ik een GRATIS eBook voor je geschreven waarin je exact leert hoe je haar vanaf het begin van je gesprek al zo opwarmt dat het zoenen niet meer dan logisch is. Ook zijn tips om te leren zoenen handig, als je nog nooit gezoend hebt. Hoe moet je tongzoenen?


Hoe moet je zoenen oefenen

Hormonen in ons lichaam zorgen ervoor dat we ons tot anderen. De simpele zoentips over hoe je moet zoenen. Pas de tips toe bij je volgende zoen om je zoen zo spectaculair en onvergetelijk mogelijk te maken. Zoals gezegd: goed zoenen kan ervoor zorgen dat hij verslaafd aan je raakt.


Maar zoenen alleen is niet het enige element. Zorg dat je lippen klaar zijn voor het zoenen. Want je wilt soepele, zachte en gladde lippen hebben als je gaat zoenen.


Doe regelmatig lippenbalsem op je lippen voordat je gaat zoenen zodat ze niet droog of schraal zijn en afleiden van het zoenen. Denk eraan om geen: lipgloss op te doen voordat je gaat zoenen. Nu je de perfecte jongen hebt gevonden om mee te zoenen is het belangrijk dat weet wat je moet doen en hoe. Goed zoenen is belangrijk, maar gelukkig is het makkelijk als je de juiste gewoontes kent. Volg deze simpele stappen en je bent.


Met name hoe je voor de eerste keer moet zoenen is spannend. Je kunt dit natuurlijk oefenen op je eigen han zowel met als zonder tong. Ook staan er verscheidene filmpjes op die het laten zien. Al moet ik zeggen, dat deze filmpjes je niet het complete verhaal vertellen. Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen.


Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt. Of je wilt gewoon zoentips om geweldig goed worden in je zoen-skills zodat elke vrouw letterlijk aan je lippen hangt. Hier is alles over hoe je goed moet kussen. Wist je dat je lippen een van de meest gevoelige plekken zijn van je lichaam? Daarom is zoenen ook een hele intieme aangelegenheid.


Daarnaast worden er ook nog een allemaal stofjes aangemaakt in je lichaam waar je heel gelukkig van wordt. Maar als je nu nog nooit hebt gezoend? Na de eerste paar zoenen begrijp je wat je partner lekker vindt waardoor je meer zelfverzekerd wordt.


Meestal word je goed in zoenen door te zoenen. Maak je maar niet zo druk! Om tijdens je eerste zoensessie als een echte professional over te komen, hoef je alleen maar te ontspannen, te letten op de lichaamstaal van je partner en zorg je dat je niet overhaast te werk gaat. Als je wil weten hoe je kunt zoenen alsof je het al vele keren hebt gedaan, volg dan deze stappen. Zoals je in het vorige puntje kon lezen bestaat slecht zoenen niet.


Dat wil echter niet zeggen dat een kus niet voor verbetering vatbaar is en dat je kus van de eerste keer perfect is. Een kus is pas perfect als beide partners er zich goed bij voelen En hoe vaker je zal kussen hoe meer jullie zich op je gemak zullen voelen door elkaar te kussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts