maandag 23 januari 2017

Herstel van vertrouwen relatie

Herstel van vertrouwen relatie

Sindsdien is mijn focus niet alleen meer seksverslaving, maar breder, gericht op herstel na elke vorm van vreemdgaan. De principes voor vertrouwensherstel in deze situaties komen namelijk overeen. Zeker als het vaker gebeurt. Wat kun je doen als er sprake is van ontrouw in je relatie ? Is herstel van vertrouwen mogelijk? Wanneer is je partner ontrouw?


Loop je vast in je relatie ? Ik ga op zoek naar wat er achter het gevoel van wantrouwen zit. Het is als een ui die je kunt pellen, achter elk laagje zit een nieuw laagje en het vertelt iets meer. Zo heb ik een tijdje last gehad van verkopers die niet te vertrouwen zijn.


Hieronder vind je een beschrijving van de tien fasen in herstel van vertrouwen. De eerste fase beschrijft een relatie op het diepste punt van beschadigd vertrouwen is, maar niet elk huwelijk waarin het vertrouwen door seksuele zonden beschadigd is, zal op dit punt belanden. Hoe herstel je vertrouwen ? Een relatie kan alleen groeien als beide personen (partners, vrienden, collega’s) kiezen voor groei. De ander die gekwetst heeft, moet idealiter de volle verantwoordelijkheid nemen voor zijn kwetsende gedrag. Er moet dus sprake zijn van oprecht berouw.


Per slot van rekening is hij degene die een derde persoon of een derde aanwezigheid (in het geval van pornografisch materiaal) in het huwelijk toelaat. De ontrouwe partner heeft echter meestal geen idee wat hij moet doen, of hoe hij zich moet gedragen, om het vertrouwen in de relatie weer te kunnen. De snelheid en mate van herstel worden meestal bepaald door het gedrag van de overspelige partner en de acties die hij onderneemt. En dat zij hem nooit meer zal vertrouwen.


Hiermee benoem je indirect dat zijn eigen reacties (de neiging om de relatie te verbreken en zijn gevoelens van wantrouwen) heel logisch zijn. Je vertrouwen in iemand terugkrijgen. Als we iemand vertrouwen hoeven we niet bang te.


Een programma van vijf maanden, omdat herstel tijd nodig heeft en te snel willen herstellen één van de grootste valkuilen is. Een verleden waarbij het vertrouwen is beschaamd. Je kunt het beter nu grondig aanpakken.


Herstel van vertrouwen Herstel na vertrouwensbreuk Vreemdgaan. Een grotere schok kun je je niet voorstellen als je ontdekt, misschien wel toevallig, dat je partner een relatie heeft (gehad) met een ander. Je leven staat in één keer stil en alle grond lijkt onder je voeten vandaan te verdwijnen.


Hoe moet je omgaan met een partner die is vreemdgegaan. Kun je vreemdgaan zomaar vergeven? Het wordt vaak snel gevraagd. En sommige bedrogen partners zijn ook snel in het uitspreken.


Dan zal het veel tijd kosten om hier samen overheen te komen. Vertrouwen is de basis van iedere relatie. Toch zul je wel moeten… Als je tenminste samen verder wilt.


Lees dit artikel als je wilt weten hoe je een relatie kan herstellen na een vertrouwensbreuk door vreemdgaan. Als afronding van deze opleiding mag ik een referaat schrijven. Een bundeling van kennis, toegespitst op een bepaald thema met toevoegingen van mij. Hoe je dit het best kunt laten zien ligt aan de situatie.


Dan zul je het vertrouwen van je ex terug moeten winnen. Eens dat vertrouwen geschonden is, kan dat nooit meer voor 1 hersteld worden. Je kan de brokken proberen te lijmen door te praten over hoe het is mis kunnen gaan, en wat jullie beiden daaraan kunnen veranderen.


Herstel van vertrouwen relatie

Ze zaten samen tegenover mij. Dit artikel gaat daarover. Een stel, halverwege de dertig, zoon van negen. Hij was een relatie aangegaan met een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts