woensdag 5 april 2017

Hippe plekjes knokke

Lowest price guarantee! New deals listed every day! Easy, fast and secure booking! Your booking instantly confirmed! Niets hier herinnert je nog aan mijn favoriete badplaats.


Onze myKH-insider Ellen neemt je graag mee naar haar favoriete plekjes. Als ik er nog eens naar Brugge ga, dan ga ik eens langs bij de Taj Mahal. We eten ook graag Indisch (en vegetarisch), dus daar zitten we zeker goed. Ook al zit je zo dicht bij het strand dat je het zand bijna aan je voeten voelt kriebelen, je ervaart hier ook volop jungle vibes met een kleurrijke cocktail in de hand. Cocktailbar The Pharmacy is zo één van die mysterieuze plekken aan de kust.


Vader Jan en dochter Hannah Van Ongevalle horen bij de meest talentvolle shakers van het land en delen die kennis graag met hun klanten. Wij verzamelden een aantal klassiekers en enkele nieuwe, hippe adresjes in de bekendste der Belgische badplaatsen. Royaal ontbijten Enso Boutique Hotel. Dit zijn onze favoriete hotspots!


Wil je uren gezellig tafelen, een gezellige lunch of liever een snelle snack? De badstad heeft met meer dan 2restaurants een ruim aanbod. Ontdek de huiselijke bistro’s, de gemoedelijke eethuisjes of de smaakvolle en hippe restaurants. Dompel je onder in onze culinaire wereld en geniet ten volle.


Een gezellige stad die compact is, maar wel met een wereldse uitstraling. Hier vind je niet alleen hippe en luxe strandtenten, maar vooral ook chique interieur- en kledingwinkels. Newplacestobe is een onafhankelijke hotspotguide die voor jou op een objectieve manier op zoek gaat naar de nieuwste restaurants, bars, shops, clubs en hotels die uitblinken in interieur, concept en service. Vandaag zet ik hotspots op een rijtje.


In willekeurige volgorde, want ik heb geen favoriet. Of jawel, ze zijn allemaal mijn favoriet. Zo leuk allemaal, dat ik ze graag met jullie deel. Rock-’n-roll chocolatier Dominique Persoone liet The Rolling Stones chocolade snuiven. Hij moderniseerde een 19de-eeuwse snuifmachine, waarmee je een paar mg van zijn cacao-kruidenmix in je neusholtes schiet, met een ultra-intense smaakbeleving tot gevolg.


Ontdek de lange boulevar wandel met je voeten in het zand en neem een verfrissende duik in de zee. Bestel een cocktail bij een hippe beachclub en geniet van een heerlijk diner. Wij gingen zelf het goede voorbeeld geven en trokken voor een weekend naar de koningin der badsteden. Knokke , met een eindeloze boulevard. Oostende is groot en had ik als ex-West-Vlaamse al een aantal keer bezocht in mijn kinder- en tienerjaren.


Toch kan ik eerlijk zeggen dat de stad niet is blijven stilstaan en tal van jonge, hippe zaken herbergt. De Belgische Kust is een nog grote onbekende voor me. Wat ik me alleen nog herinner zijn eindeloos lange boulevards met daaraan ontelbaar veel appartementengebouwen. Niet echt charmant en dat blijkt bij aankomst nog steeds. Het dorp wordt over het algemeen gezien als de chique badplaats van de Vlaamse kust.


Dit is de plek waar het toerisme langs de kuststrook als één van de eerste plekken tot ontwikkeling is gekomen. Welk ander land dan België is geschikt voor de meest trendy restaurants? Met de hedendaagse vliegtarieven kun je net zo goed iets in Spanje kopen. Book online, Pay at Hotel.


Onvoorstelbaar dat deze in België verstopt zijn. The town itself is fairly small but accounts for 10of the municipality’s 30residents. Zowel hippe boetiekjes, als verschillende ‘flagshipstores’ en kunstgaleries kunnen je bekoren. Ook toprestaurants dragen bij tot het typische karakter van de gemeente. Darüber hinaus bieten wir unabhängige und objektive Informationen, weil diese Website nicht Teil einer Gemeinde, Reisebüro oder Reiseveranstalter ist.


Hier vind je toprestaurants met een Michelinster, knusse familierestaurants en leuke, trendy plekjes voor een fijne lunch of een snelle hap. Bovendien heeft hij zijn bekendste nummer “Sexual healing” in een appartement op de zeedijk geschreven! Heel wat plaatsen in Oostende hebben een link met de artiest, en die kan je allemaal ontdekken tijdens een leuke wandelroute.


Hippe plekjes knokke

Via een app op je telefoon loop je tijdens een wandeling van twee uur langs alle plekjes door Oostende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts