maandag 10 april 2017

Kreeft en schorpioen in bed

Beide zijn watertekens en vormen dus een schitterend duo. Het leven is mooi voor dit paar Zowel Kreeft als Schorpioen zijn extreem emotioneel en gepassioneerd. Ze nemen relaties serieus op en geven zich met. Seksuele match Weegschaal.


De Weegschaal heeft behoefte aan sensualiteit en tederheid in bed. Dit sterrenbeeld is ook op zoek naar een constant liefdesleven, ook op seksueel gebied. Beste match op seksueel gebied: Stier. Partnerschap en elegantie zijn de prioriteiten van een weegschaal. Intimiteit in bed is belangrijk voor een weegschaal.


Strelen, aaien, kusje hier kusje daar, doet hen goed ontspannen. Als je in bed beland met een weegschaal kom je te weten waar vrijen echt om gaat. Ze staan open voor suggesties en nieuwe dingen – ook in bed.


The Face-Off is perfect voor de schorpioen : ze hebben alle macht en blijven zo toch lekker. Waterman, Vissen en Schorpioen Kreeft Waterman hebben een liefdesrelatie die de unieke kans biedt zichzelf te onderzoeken. Kreeft Vissen kunnen samen alle hobbels aan door hun doorzettingsvermogen.


De combinatie Waterman Kreeft heeft een sterke chemie en ze sluiten zich niet voor elkaar af. Nochtans moet Schorpioen inspanningen leveren om de relatie met hen vlekkeloos te laten verlopen. Om hun hart te winnen moet Schorpioen negatieve karaktertrekken als kritiseren en sarcasme achterwege laten.


Kreeft en schorpioen in bed

Als deze uiteindelijk komt, zal de Schorpioen zich aan zijn partner vastklampen om al zijn liefdeszaad bij zijn partner in te brengen. Je bent een heerser in bed , maar vindt het ook fijn als je partner de rollen omdraait. Ondanks zijn heftige karakter en de passie zal een Schorpioen na en ook tijdens de seks ook veel emoties laten zien.


De tederheid van stier en zijn of haar hartstochtelijke, liefdevolle en tedere benadering qua sex zal goed matchen met de zachtaardigheid en ‘vrouwelijke’ trekken van kreeft. Kreeft is echter soms wel wat huiverig voor (te veel) intimiteit en zal dan de neiging hebben om in zijn of haar schulp te kruipen. Kreeft hoort bij water en voelt zich goed bij alles waarbij water of vloeistoffen te pas komt. Overeenkomsten met andere tekens Kreeft komt makkelijk overeen met andere watertekens zoals de Schorpioen en Vissen. Nochtans mag Schorpioen zich nooit te geheimzinnig of verdacht gedragen of zijn sarcastische aard te veel uiten.


Kreeft en schorpioen in bed

Er wordt veel geknuffeld en gezoend en jullie lopen hand in hand. Hier knapt hij op af: Vrouwen die de baas willen spelen. Verstandelijkheid en rationaliteit, ambitieuze types, mannelijke vormen of uiterlijk, geen make-up, praktische adviezen, opruimerige types, kritische houding en blik.


Begrijp me niet verkeer de Schorpioen man is zeker niet de onderdanige type, maar hij zou uitstappen op zodat u de teugels te nemen voor een beetje. Schorpioen mannen houden van een zelfverzekerde vrouw, die heeft zelfrespect maar weet precies wat ze wil in bed , en is niet bang om het te nemen. Hij vindt het een leuke uitdaging om met jouw sterke en soms complexe persoonlijkheid om te gaan en brengt het beste in je naar boven.


Het vissen-type is nogal gevoelig voor jouw rollercoaster van emoties en dat leidt tot spanningen. Tweelingen en Schorpioen zijn compleet verschillend van elkaar en een dosis wantrouwen en onbegrip kan hun persoonlijke en professionele relatie verstoren. Een nieuwe partner kan hier dus erg verbaasd over zijn als deze merkt dat jij speels en enthousiast in bed bent. Het zal een spannend jaar worden, waarbij de Steenbok structuur en speelsheid door elkaar mengt.


De Schorpioen komt vrij goed overeen met Maagd en Steenbok. Je bent creatief in bed en zal, als je iemand in het vizier hebt, niet rusten voor je deze in je bed hebt. Met een kreeft tussen de lakens betekent dat je een grote kans maakt op een volledig allesomvattende seksuele ervaring.


Teveel nieuwheid en experimenten laat de kreeft meer van de andere partij afhangen. Verwacht bij een kreeft gerust kaarsen naast het bed , een romantisch muziekje en volop voorspel en massages achteraf. Kreeft vermijdt confrontaties met zijn partner omdat ze bang zijn afgekeurd te worden. Kreeft voelt zich aangetrokken tot Schorpioen , een ander sterrenbeeld onder de watertekens.


Twee Kreeften samen passen goed bij elkaar omdat ze allebei op zoek zijn naar emotionele en financiële veiligheid. Ook niet onbelangrijk: Vissen zijn fantastisch in bed ! Perfecte match: Maag maar ook Schorpioen , Kreeft , Stier, Steenbok en Weegschaal. Een Ram is degene die graag ‘op jacht gaat’ en weet dan ook duidelijk wat ze wil. Je houdt van duidelijke communicatie en bent passioneel in elk aspect van een relatie. In dit artikel vind je alles over het sterrenbeeld de Schorpioen in de liefde.


Sterrenbeeld Schorpioen in liefde, seks en relaties. Zoals bijvoorbeeld: Wat kun je zoal verwachten als je gaat daten met een schorpioen -vrouw of scorpio-man? Zachtjes en teder mag niet te lang duren, ze wil actie en wel zo lang mogelijk. De schorpioen wordt omschreven als één van de meest uitgesproken sterrenbeelden.


Een sterrenbeeld waar je trots op mag zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts