donderdag 13 april 2017

Online chat psychische problemen

Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Werkt de chat niet goed? Soms kan het druk zijn op de Luisterlijn chat. Lukt het niet om een chatgesprek te krijgen?


Online chat psychische problemen

Schrijf dan je verhaal op via de e-mail of de telefoon, of probeer het later nog eens. Neem direct contact op. Chat met Fier is bedoeld voor iedereen die nare ervaringen heeft gehad. Praat er online over met onze hulpverleners via de chat.


Hier kun je (anoniem) je verhaal kwijt. Zoek je iemand om anoniem en in alle privacy mee te praten? Dan kan telefonische hulpverlening of online hulpverlening interessant zijn. Bij een aantal organisaties kan je terecht voor een telefonisch gesprek of een online chat. Der Chat gegen Kummer, Sorgen, Depressionen, Liebeskummer, und mehr ohne Anmeldung!


Tausche Dich auch mit Beratern aus! De chat is uur per dag open. Treft u niemand aan probeert u het dan in de avonduren dan zijn er wel meer mensen online. Registreren en inloggen Na registratie ontvangt u een mail en als je daarna op de link klikt in de mail kunt u inloggen en daarna een keuze maken uit diverse kamers.


Chatten over psychische problemen. Welkom bij anoniem online hulpverlening bij psychische problemen. Je kunt via deze website anoniem online hulpverlening krijgen bij psychische problemen zoals: borderline, paniekaanvallen, seksueel misbruik, eenzaamhei anorexia, mishandeling maar ook bij autisme, burn-out of andere psychische problemen.


Bij een CAW kan men gratis en anoniem terecht, met of zonder afspraak, via telefoon, chat , e-mail of voor een gesprek met een hulpverlener. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen , maar ook voor partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen. Voor begeleiding bij psychische problemen kan men terecht bij een Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg (CGG). Zij werken enkel op afspraak en bij voorkeur na verwijzing, bv.


Therapion website biedt psychologische hulp en behandeling van psychische klachten. Wij gebruiken e-mail, chat , videoconferentie en telefoon voor dienstverlening. Dit is een professionele service. Onze psycholoogen en therapeuten zijn volledig opgeleid.


Online chat psychische problemen

Met psychische problemen kunt u online. Online psychotherapie werkt! Als hulpverlener wilde ik graag iets meer betekenen voor mensen. Ik vind het een zeer goed initiatief.


De drempel is zeer laag, het werkt eenvoudig en het is niet duur. In dit artikel evalueren de auteurs het chathulpaanbod in het twaalf weken durende online begeleidingsaanbod van alcoholhulp. Wil je nú anoniem met iemand praten? Bel of chat met één van onze deskundige vrijwilligers.


Door een speciaal ontwikkelt programma is het mogelijk om veilig en discreet te chatten met hulpverleners, vrijwilligers of lotgenoten over uiteenlopende psychische problemen. Heb je problemen en zoek je een luisterend oor voor jouw verhaal, online , anoniem en gratis? Voel je je eenzaam of alleen en wil je graag je hart luchten? Word je overspoeld door emoties, gedachten, zorgen en gepieker en ben je het overzicht kwijt?


Vind je chat fijner dan bellen? Vertel je verhaal op onze chat. Eine richtige Therapie ist online nicht möglich, aber manchmal reicht es schon, einige Fragen zu klären oder die Meinung eines Psychologen zu Problemen einzuholen. Nicht immer lassen sich psychische Probleme oder Belastungen einfach beseitigen.


Gratis anoniem chatten bij psychische problemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts