donderdag 13 april 2017

Wat hebben vrouwen graag bij mannen

Wat hebben vrouwen graag bij mannen

Natuurlijk voelt het wel goe maar je bent er toch nog niet helemaal. Denk niet heel de tijd dat je hem pijn gaat doen. Mannen hebben het graag dat vrouwen wat aggressiever zijn. Dat hebben zij gezeg wij niet.


Ze hebben behoeftes, net als jij. Toch doen veel mannen alsof die behoeftes niet bestaan. Dit komt omdat ze ergens hebben opgepikt dat vrouwen gelijk zijn aan mannen. Nou ben ik een overtuigd feminist, maar er zijn behoorlijk wat verschillen die je niet over het hoofd mag zien. Voor alle mannen die vrouwen denken te snappen: helaas pindakaas.


Daar zijn wij het niet mee eens. Want mannen lijken toch nog niet te weten welke vier dingen wij nou echt willen in een relatie. We komen nog steeds in vervelende situaties met elkaar terecht. Nu heb je geleerd wat mannen zoeken en wat zij aantrekkelijk vinden in een vrouw en wat ze graag willen zien in het innerlijk van een vrouw. Daarnaast is het belangrijkste leerpunt in dit artikel dat vrouwen meer bezig moeten zijn met innerlijk dan met uiterlijk.


Wat hebben vrouwen graag bij mannen

In de praktijk ervaar je vaak dat wat veel mannen echt willen emotionele bevrediging is. Soms heeft het te maken met de verbinding met hun partner en soms heeft het te maken met hun gevoel van eigenwaarde. Wat mannen leuk vinden aan vrouwen en wat ze graag van jullie willen horen. Waarom mannen liegen over wat ze aangenaam vinden. Hoe je door deze leugens heen prikt en zijn beste vriendin of flirt ooit wordt.


De nummer fout die vrouwen maken als ze mannen een compliment geven. Doe dit verkeerd en hij neemt het je niet in dank af. Ik moet eerlijk zeggen dat ik graag datingcoach ben.


Dat vind ik het leukste en het past het meeste bij me. Helaas krijg ik ondanks mijn eigen voorkeur al meer dan acht jaar continu vragen over wat vrouwen en mannen willen in bed. Ik ben geen vrouw en ik kan niet spreken voor alle mannen. Als je ooit met een man in bed gelegen hebt, weet je hoe opgefokt hij kan raken. Mannen doen graag stoer, over hoe behendig ze zijn in seks en hoe vaak ze het hebben.


Jij als vrouw weet dat het met die behendigheid vaak wat tegenvalt, en iedereen weet dat mannen graag overdrijven. Dat ingewikkelde mannenbrein ook. Wat vrouwen echt willen van ons mannen. Ook jij zult het ongetwijfeld geprobeerd hebben met aardig zijn, lief zijn, attent zijn, zorgzaam zijn en meegaand zijn. En hoogstwaarschijnlijk vraag jij je nu ook vertwijfeld af wat je in.


Impressude wetenschap achter de aantrekkingskracht is zeker subjectief, want we weten dat schoonheid persoonlijk is. We stuitten onlangs op een lijst met wat vrouwen sexy vinden aan mannen. Die delen we graag even met je, zodat je de volgende Tinder-date wat steviger in je schoenen staat. Witte shirts en overhemden, een mooi horloge en een goed geurtje. Een vrouw die net wakker is.


Vrouwen zijn de lastigste wezens niet, het belangrijkste is dat je er goed verzorgd. Ik kan dan alleen maar denken aan hoe graag ik het eraf wil likken. Het kunnen er een hoop zijn. Vrouwen en seks: Wat van de mannen verkeerd doen, jij ook? Met de juiste gedachte, ben je al halverwege met wat vrouwen in bed willen.


Dit is het belangrijkste om te begrijpen: Mensen hebben seks om verschillende behoeften te vervullen. Begrijp daarom beter hoe vrouwen denken. Fun toont ook aan dat je sociale intelligentie hebt. Ze ziet dat jij begrijpt hoe het werkt en dat vindt ze fijn.


Veel mannen hebben deze sociale intelligentie niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts