woensdag 26 april 2017

Waterman en weegschaal seks

Ze zijn erg gehecht aan hun vrijheid. Liefde is zeer belangrijk voor een Weegschaal , en ook belangrijker dan seks. Seksuele match Weegschaal.


De Weegschaal heeft behoefte aan sensualiteit en tederheid in bed. Dit sterrenbeeld is ook op zoek naar een constant liefdesleven, ook op seksueel gebied. Beste match op seksueel gebied: Stier. De kama-sutra en seks op ongewone plaatsen is voor jou geen onbekend terrein. Ook tijdens de vrijages heb je zeker geen moeite om te zeggen wat je leuk vindt.


De ideale partner voor jou moet vindingrijk zijn en nieuwe spelletjes kunnen introduceren. Ze kunnen de horizon van Weegschaal verbreden. Maar er zijn ook wel verschillen tussen deze twee, en dan met name in de manier waarop ze reageren op.


Waterman en weegschaal seks

Waterman dient als een motor voor Weegschaal. Zoals bijvoorbeeld: Wat kun je zoal verwachten als je gaat daten met een waterman -vrouw of aquarius-man? Weegschaal (september – oktober) Partnerschap en elegantie zijn de prioriteiten van een weegschaal. Intimiteit in bed is belangrijk voor een weegschaal. Strelen, aaien, kusje hier kusje daar, doet hen goed ontspannen.


Er wordt veel geknuffeld en gezoend en jullie lopen hand in hand. Hier knapt hij op af: Vrouwen die de baas willen spelen. Verstandelijkheid en rationaliteit, ambitieuze types, mannelijke vormen of uiterlijk, geen make-up, praktische adviezen, opruimerige types, kritische houding en blik.


Waterman en weegschaal seks

Zelfs wanneer de relatie door de meest verhitte momenten gaat kunt u dusdanig relativeren dat u zich de basisbenodigdheden herinnert zoals eerlijkheid en rationele communicatie. De passie tussen deze twee sterrenbeelden kan hoog oplopen. Met de weegschaal -man zoek je graag de uitdagingen op, zowel fysiek als mentaal.


Een ram wil graag aandacht, en ze schromen niet om dat te vragen. Ze hebben veel stimulatie en avontuur nodig om tevreden te zijn. Het beste standje voor jou: met de Reverse Cowgirl staat de. Niet echt gezellig dus.


Dat kan één groot feest worden. Waarom iets is, zoals het is. Een Schorpioen doet dit niet. Die voelt zich gewoon wel of niet lekker bij iemand en heeft daar geen verklaring voor. En dat kan botsen, want wie heeft er in dat geval gelijk?


Als ze echter een weg naar elkaar vinden, zal het moeilijk zijn en zal één van de twee hier onder lijden. Ook betreft de seks zal dit hetzelfde zijn. Samen vormen ze het perfecte koppel. Ze delen dezelfde hobby’s, gevoel voor humor en verbeeldingskracht.


De Steenbok is ook meer autocratisch, terwijl de Weegschaal meer democratisch of egalitair is. Luchttekens zijn sociaal en praten graag en veel. Jullie zijn allebei heel sociaal en actief.


Ze houden feitelijk meer van woorden dan van daden, ook wanneer het om erogene zones gaat. Ze houden van seks en ze praten over seks , maar kunnen moeite hebben het in de praktijk te brengen. Aan de andere kant, Weegschalen zijn goede luisteraars, en Leeuw houdt er van om zichzelf op zijn meest dramatische manier uit te drukken.


Hier hebben we een optreder (Leeuw), en het publiek ( Weegschaal ). Dit is jouw vriendschap-persona: Vriendschap is heel belangrijk voor jou. Je wil graag stabiele, lange vriendschappen, en je benadert je vrienden haast met devotie. Je vind het leuk om goed advies te geven, en je geeft om je vrienden – omdat je vindt dat dat belangrijk is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts