donderdag 6 april 2017

Messenger berichten verwijderen android

Messenger berichten verwijderen android

Er moeten wel een paar vragen beanwoord worden. Hoe kan ik verwijderde berichten herstellen, mediabestanden, Contacten, WhatsApp geschiedenis op Android door Dr. Je kunt de app ook verwijderen en vervolgens opnieuw installeren.


Methode 1: Verwijder Android Tekstberichten Handmatig. Het is heel makkelijk om SMS- berichten op je Android -telefoon handmatig verwijderen. Het eerste wat je hoeft te doen is het aangaan van het bericht op het scherm door te tikken op de messaging-app. Neem dan tik op een draad en tik op de knop naast de home-knop om het menu bericht beheer op te roepen. Deze kan je nu gewoon verwijderen.


Maar nu krijgen gebruikers dezelfde macht in handen, en kunnen. In Chat kun je je chatberichten. In Mensen vind je nieuwe en oude vrienden. In Ontdekken maak je contact met je favoriete merken, vind je aanbiedingen, speel je games en meer.


Instantly reach the people in your life—for free. Verwijderen : Tik op Verwijderen om de geselecteerde gesprekken uit Android Berichten te verwijderen. Messenger heeft nu tabbladen: Mensen, Chat en Ontdekken. Als u Berichten gebruikt als standaard berichten -app, worden verwijderde gesprekken ook verwijderd van uw apparaat. De berichten kunnen cruciaal zijn.


Je verliest niet alleen onvervangbare berichten van je geliefde maar ook belangrijke werkdetails. Ja, het maakt niet uit of je facebook berichten. Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent.


Opmerking: je kunt niet al je gesprekken tegelijkertijd verwijderen , maar je kunt wel afzonderlijke gesprekken verwijderen. Als we archiveren kiezen, zullen de berichten en gesprekken niet langer meer in de lijst voorkomen, maar kunnen we ze altijd vinden in ons account. Misschien willen ze meer ruimte op hun iApparaat of er zijn gewoon teveel berichten die men niet meer wil gebruiken. Ook, U kunt deze berichten te verwijderen , omdat je ze niet meer nodig hebt. Skip navigation Sign in.


This video is unavailable. Je houdt het bericht lang ingedrukt en kiest één van bovenstaande opties. Bedenk wel dat je een foutief verstuurd bericht binnen minuten kunt verwijderen. Meerdere berichten verwijderen.


Tik op de letter of foto naast de berichten die je wilt verwijderen. Alle berichten in een categorie verwijderen. Het is niet mogelijk om alle berichten te verwijderen vanuit de Gmail-app. Open Gmail op een computer. Ooit heb ik via messenger een gesprek gestart met iemand die ik verder niet ken maar met wie ik wél even contact wou.


Nu lijkt het wel of ik aan die persoon vastzit want ik kan enkel het gesprek verwijderen maar ik kan het niet voor elkaar krijgen dat die persoon niet de hele tijd in mijn contactlijst terug komt. Als je de herinnering wilt verwijderen , tik je op Verwijderen. Wil je graag afkomen van beschamende berichtjes of wil je iemand vergeten waar je vaak contact mee hebt gehad?


Messenger berichten verwijderen android

Je kunt snel elk bericht dat je hebt verstuurd of ontvangen wissen van je account. De map Overige bevat berichten die uit je Postvak IN zijn gefilterd. Stel een persoonlijke vertraging in. Zoek het bericht of berichten die je wilt verwijderen.


We bespreken elke methode hieronder, van het verwijderen van threads tot het wissen van volledige bibliotheken met berichten op Android. Je hebt nu tot tien minuten om berichten uit gesprekken te verwijderen. Als je na die tijd nog een bericht wil verwijderen , dan gaat, zoals voorheen, alleen jouw kopie weg.


Nu al uw WhatsApp berichten moeten zichtbaar zijn op uw computerscherm, alles wat je hoeft te doen is het selecteren van uw Android -apparaat en, op de werkbalk, klikt u op Backup Messages (Backup berichten ) knop. U ook de optie back-up berichten vinden door naar het menu bestand te gaan. Niet permanent verwijderen dus, maar deactiveren.


Dan daar op klikken, vervolgens zie je de berichtenthreads (gegroepeerd per contact), klik op de menuknop (links onder), selecteer “threads verwijderen ”, daarna wijst het zich vanzelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts