maandag 17 juli 2017

Georganiseerde groepsreizen

Georganiseerde groepsreizen

Join LinkedIn today for free. We offer carefree exceptional holidays at many beautiful places. By traveling with us you rightfully experience stretching your boundaries without a worry in the world.


Hartelijk welkom bij Dutch Wolf Tours, de bekende Canadese reisorganisatie van “Canadese Nederlanders”. Wij bieden u exclusieve kleine groepsreizen door Canada en expedities naar Nieuw Zeeland. Groepsreizen door Canada. U bent onderweg met uw privégids en chauffeur in onze comfortabele bus in kleinschalig groepsverband.


Reis met Shoestring naar het altijd bruisende Marrakech, bezoek eeuwenoude koningssteden, wandel door het adembenemende Atlasgebergte. Wij van Shoestring begrijpen het. Ervaar zelf de imposante Chinese Muur, de rode lampions versierde huizen, de rinkelende riksja’s en de duizenden.


U heeft echter natuurlijk gewoon de vrijheid naast het dagprogramma te doen wat u graag zelf wilt. Laat u tijdens onze groepsreizen rondleiden door onze Nederlandssprekende reisleiding of kies juist voor de vrijheid van onze individuele rondreizen. Het vervoer tijdens onze verre rondreizen is geheel afhankelijk van de bestemming en het type reis. Wij zijn gebeten door de reismicrobe. Wilt u onder begeleiding van een (meestal nederlandssprekende) reisleider samen met een leuke groep mensen op vakantie, dan bent u bij Kras aan het goede adres.


Voordelige rondreizen naar Cuba op maat zijn te reserveren bij Cubana Travel. Ook dit jaar hebben wij voor u weer een aantal nieuwigheden uitgezocht. Ook zijn vele rondreizen meteen gegarandeerd.


Hierdoor heeft u als trouwe klant zekerheid bij de reservatie van de reis. Amarant Reizen - Christelijke, avontuurlijke groepsreizen , Utrecht, Netherlands. Bij Joker vind je het hele jaar door de beste vliegpromoties, kies je uit meer dan 1avontuurlijke groepsreizen en een uitgebreid aanbod individuele rondreizen en selfdrives. In Europa is er voor ieder wat wils, dit continent is namelijk zo gevarieerd in zijn landen en culturen. Er zijn groepsreizen genoeg, ontdek een van de mooie eilanden als Madeira, Cyprus of Sardinië.


Bezoek Bulgarije of voel de warme temperaturen in Griekenland en Portugal. In West USA you travel from one wow-moment to the next. The numerous stunning national parks each have their own character and identity. Alleen op vakantie jaar als je de ander niet aanraakt, dan voelt dat als afstandelijk en koud. Je kunt alleen als ingeschreven en betalend deelnemer bij de informatie via een veilig inlog systeem.


Leave a Reply Cancel reply. Anders Reizen organiseert wandelreizen, actieve cultuurreizen en actieve verre reizen voor kleine groepen of individuele reizigers in streken die weinig of niet door het massatoerisme worden bezocht. Tijdens een groepsreis naar Indonesië zorgen we ervoor dat je de hoogtepunten van de verschillende eilanden leert kennen. Een ontdekkingsreis in dit bijzondere land met de vele eilanden.


De groepsrondreizen naar Indonesië zijn compleet georganiseerde reizen inclusief vlucht, comfortabele overnachtingen en heel veel excursies. Op zoek naar een goed georganiseerde groepsreis? De Jong Intra Vakanties heeft jaar ervaring in het verzorgen van groepsreizen met de bus. Kies hier uit meer dan 1groepsreizen , u vindt vast een reis die bij u past!


Georganiseerde rondreizen met nadruk op mooie treintrajecten. Overnachten in hotels en soms in de trein. Reis in internationaal gezelschap. Ook kunt uzelf eenvoudig extra’s toevoegen en vooraf boeken. Met een van onze wereldwijde groepsreizen ervaart u het gemak van een goed georganiseerde groepsrondreis!


Ruim aanbod aan wereldwijde groepsreizen. Met ruim groepsreizen naar verschillende landen hebben wij voor iedereen een passende groepsreis. Bekijk hier prachtige bestemmingen voor uw schoolreis, studiereis of groepsreis.


Georganiseerde groepsreizen

Excalibur Tours stelt graag een vrijblijvende offerte voor u samen! Zuid India Ontdek betoverend Zuid India. Vertrek op een onvergetelijke ontdekkingsreis.


Zie, voel, proef, hoor en ruik : Uw zintuigen zullen continu geprikkeld worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts