dinsdag 25 juli 2017

Huis van het kind hoboken

U kan er ook deelnemen aan activiteiten en tips uitwisselen met andere ouders. Tijdens een gezellig buurtfeest aan de Sint-Rochusstraat geniet u samen met. U kan er vragen stellen, andere ouders ontmoeten en meedoen met workshops en infomomenten. De bezielers vieren dit met een buurtfeest voor jong en oud.


Buurtbewoners maken er kennis met de locatie, het aanbod en de medewerkers. Een kwaliteitslabel dat de gezondheid en het welzijn van kinderen centraal stelt. Huis van het Kind Antwerpen- Hoboken U bent hier.


Het initiatief is er voor kinderen van tot. Verschillende organisaties in Geel, Laakdal en Meerhout bieden hier hun samenwerking aan, zodat deze voor iedereen zichtbaar en bereikbaar is. Je kan er terecht voor informatie en verschillende activiteiten. UPDATE: Kind en Gezin verwacht dat ook elke kinderopvang een inschatting maakt over de veiligheid en het comfort van de kinderen en de kinderbegeleiders bij deze warmte.


See More Kind en Gezin Hoboken - Wilrijk shared a post. Tram en halte Steynstraat. OO10-stress helpt je omgaan met de uitdagingen van het opvoeden. Inschrijven is niet nodig. U kan ook deelnemen aan activiteiten of workshops en andere ouders ontmoeten.


Uw kinderen kunnen er spelen en worden. Vandaag verwelkomen we sinterklaas in het huis van het kind in Hoboken 珞. Nonprofit Organization. Inburgering Antwerpen Atlas. Je ontvangt ter plaatse een bundeltje met werkbladen dat je mee naar huis mag nemen.


Per uitzondering €1 dankzij De Gezinsbon afdeling Hoboken. Koffie, water en thee is beschikbaar aan €per consumptie. De werkbundel is inbegrepen in de prijs.


Gebaren die net zo gemakkelijk zijn als ‘dag’ zwaaien. Het is een eenvoudige en praktische manier van communiceren die ook de taalontwikkeling en het zelfbewustzijn bevordert. Ondanks dat het gaat om babygebaren, blijven de baby’s thuis.


Begeleiders van het VCOK brengen de info op interactieve wijze. U kan er spelen met uw kinderen, andere ouders ontmoeten en de kinderen kunnen er spelen met andere kinderen. Ouders kunnen er terecht met vragen over kinderen en jongeren of kunnen er ouders uit de buurt ontmoeten en kinderopvang vinden.


Bekijk meer van GVHV Hoboken op. Drie keer op een week kunnen zij er terecht met alle vragen en problemen die met opvoeding te maken hebben van kinderen van nul tot jaar. Kijk alvast rond op onze website voor het lokale aanbo infosessies, workshops, enzoverder.


Huis van het kind hoboken

Prijs: euro voor beurten of euro voor beurten (kansentarief). De eerste les is een gratis probeerles - meer info: buurtsport. Je maakt deel uit van het testteam van dit project.


Ervaring met het begeleiden van groepen. Op dezelfde locatie in Hoboken is ook kinderopvang OKIDO Stekelbees voorzien met opvangplaatsen. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Een medewerker contacteren? Huizen van het Kind : alles over kinderen en jongeren grootbrengen.


Huis van het kind hoboken

Wil je een afspraak maken? Heeft je tram vertraging en kom je te laat voor je afspraak? Heb je een dringende vraag? Het zevende werd in nu Wilrijk geopen zaterdag is het de beurt aan Hoboken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts