vrijdag 28 juli 2017

Universiteit gent studentenportaal

Definitief inschrijven. Ufora biedt meer mogelijkheden voor interactief leren zoals video en persoonlijke leerpaden. Odisee bij de grootste onderwijsinstellingen van Vlaanderen.


Ze heeft campussen in Brussel, Aalst, Gent en Sint-Niklaas. Odisee maakt deel uit van de Associatie KU Leuven. Maritime Technology Division. Our faculties offer a wide range of courses and conduct in-depth research within a wide. De Faculteit Kerkelijk Recht biedt sommige studenten de mogelijkheid om hun opleiding op een flexibele manier te organiseren.


Studentenportaal OPLEIDINGEN CAMPUS SINT-LUCAS BRUSSEL CAMPUS SINT-LUCAS GENT. Universiteit en Maatschappij. Bij wie kan ik terecht ? Onze excuses 5Service Unavailable.


De webapplicatie is momenteel niet beschikbaar wegens onderhoudswerkzaamheden. Probeer het later opnieuw. The webapplication is currently unavailable due to maintenance.


Als je als student inschrijft aan de universiteit , kan je dat doen met verschillende soorten contracten. Er zijn drie types contracten, elk met een eigen doel: diplomacontract met het oog op het behalen van een diploma of getuigschrift. Hiermee wil de VUB lijden en medeleven een plaats geven in het midden. Dit is de meest gebruikte contractvorm.


Universiteit gent studentenportaal

Ben je ingeschreven voor een opleiding aan de faculteit Letteren in Antwerpen? Tijdens de startersdagen kun je op een informele manier kennis maken met je medestudenten, docenten en studieloopbaanbegeleiders en krijg je alle noodzakelijke informatie om goed voorbereid aan je opleiding te starten. KdG groeit, en dat hartje Antwerpen. We leiden je op tot enthousiaste professional die het verschil maakt, ook straks op de arbeidsmarkt. Hoe groot wil jij worden?


Van korte studie tot volledige bachelor en master. Persoonlijk en online, prima te combineren met werk en privé. De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen.


En jij wil natuurlijk de beste keuze maken. Kom daarom ontdekken, twijfelen, vergelijken en beleven tijdens een van onze vele infomomenten! Campussen - Thomas More hogeschool. The language of instruction for all bachelor’s degrees is Dutch, meaning students must provide proof of their proficiency with a Dutch language test. Je voorbereiden op je toekomstige studies aan de Faculteit Geneeskunde?


Administratie en communicatie. De hogeschool of universiteit kan enkel de stand van uw leerkrediet zien. Zij kunnen geen detailoverzicht bieden van uw leerkrediet. Daarvoor kunt u enkel op het studentenportaal terecht.


Hier vind je alle mogelijke informatie over de bibliotheekdiensten van Odisee. De studiebegeleiders willen studenten van de eerste bachelorfase en de schakelprogramma’s van de FEB begeleiden bij hun overgang van het secundaire onderwijs of professioneel hoger onderwijs naar de universiteit. Ze bieden vakinhoudelijke ondersteuning en leerprocesbegeleiding. Een “warmhartige” campus die veel te bieden heeft. Het algemene verzoekschrift moet door studenten worden gebruikt wanneer zij een verzoek aan de faculteit willen richten, waarvoor geen ander specifiek verzoekschrift bestaat.


MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLEIDINGEN? In The Pocket is op zoek naar stagiairs in Gent en Leuven! Terwijl het buiten steeds guurder weer wordt en het laatste stukje bruin van je lichaam verdwijnt, kijk jij met een zwaar gemoed naar je handboeken. Een stapel vergeeld papier met ezelsoren en koff.


Universiteit gent studentenportaal

Van harte nodigen we je uit voor de lezing op november van 19.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts