maandag 17 juli 2017

Mundo focusthema 7 6de leerjaar

Mundo focusthema 7 6de leerjaar

Bronnen van groene energie. Schakel van voedselketens. Ladder van Lansink toepassen. Zet het nummer van de oorzaak bij het passende gevolg.


Oorzaak (wat eerst komt) Gevolg (wat daaruit volgt) Een mol maakt trillingen als hij graaft in de grond. Maar zoels ik in het begin al zei wel tof! Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website. De zon schijnt op de aarde.


Niet alle Natuur leeft De aarde draait rond. Na de dag wordt het nacht, na de nacht wordt het terug dag. Je kunt (educatieve) bronnen op het internet eenvoudiger en effectiever gebruiken als je ze verzamelt, ordent en deelt met Yurls.


Hier zullen we dingen opzetten die we gedaan hebben of wat er gebeurd is. Of er kunnen ook gedichten en spreekbeurten opstaan. De lessen rond kaartgebruik, coördinaten, stand van de Aarde,. Educatieve bronnen eenvoudiger verzamelen en effectiever gebruiken met Yurls! Zesde leerjaar VBS De Ark.


O utputgerichte evaluatie. Ieder focusthema sluit af met een studeerwijzer met studietips voor kennen (kennis) en kunnen (vaardigheden), met aansluitend een open en. Hiermee gaan we dan aan de slag om onze eigen stamboom op te bouwen.


Zo komen zullen we dan de familiebanden (nonkel, grootouder, neef,) bespreken voor de eigen familie maar dan trekken we de lijn door naar andere families. Even voorstellen… Isabelle De Mulder 2. Wat verwacht je van het zesde leerjaar ? Wat moet de juf doen om jou te helpen om er een succesvol jaar van te maken? Wat zal jij moeten doen om er een succesvol jaar van te maken? Lief) In de hele lagere school wordt gewerkt met de methode MUNDO.


De methode is opgebouwd uit drie lagen en de belangrijkste laag is de laag met de focusthema ’s. Er zijn in het 6de leerjaar focusthema ’s waarin de belangrijkste doelen van WO worden behandeld. Marie en haar vader lopen over de ophaalbrug (1) de binnenplaats (2) van het kasteel op.


Hallo iedereen, Dit is de blog van het 6de leerjaar. Alles te weten komen over het verleden tot nu, dat is onze missie. Sarah Bolle GBS Het Anker Heist 2de leerjaar 5de leerjaar GBS De Vonk. Het bronnenboek is het lees- en infoboek voor de leerlingen van de tweede en derde graad.


Per leerjaar is er een bronnenboek. Je kiest zelf uit het aanbod wat je wilt geven en wat je liever zelf invult. Woordpakketten 6de leerjaar De dictees voor de woordpakketten van het 6de leerjaar vind je hier.


Mundo bestaat uit lagen. Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen. Knip de prenten uit en kleef ze in het juiste vakje. In welke eeuw was het nu ook alweer?


De presentatie bevat elf vragen die de leerlingen beantwoorden met behulp van hun atlas. Hoe leer ik best voor W. VLeBICH : bekijk de studeerwijzer achteraan je werkkatern zodat je goed weet wat je moet leren. Bekijk de studeertips in je studeerwijzer.


Een heel afgebakend thema dat door het bezoek aan het park heel erg leeft bij de kinderen. Focusthema 3: Naar het park!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts