woensdag 26 juli 2017

Reglement tennis vlaanderen

Tennis Vlaanderen vzw is de federatie die de tenniss- en padelport in Vlaanderen beheert en promoot. Bij tennisclub Diest is men trots en terecht want de club werd zopas uitgeroepen tot de beste tennisclub van Vlaanderen. Samen met nog een andere Vlaamse club behaalde KTC Diest alle labels, zijnde. Benieuwd waar jij aan de slag kan? Daar kan je de toekomstige tornooien in je buurt bekijken, volgens jouw leeftijd en niveau.


Reglement tennis vlaanderen

De wedstrijden worden gespeeld naar twee winnende sets. Bij 6- beslist een tie-break (tot punten met punten verschil) over de setwinst. Bij gelijke stand in sets (1-1) wordt een match beslist door een tie-break (tot punten met punten verschil). Net zoals bij het tennis krijgt men pogingen.


Als de bal bij een eerste of tweede service het net raakt en daarna in het correcte servicevak landt, wordt de opslag opnieuw genomen. Momenteel zijn er een 65-tal padelclubs in Vlaanderen. Er kan in alle provincies gespeeld worden! Het reglement werd nog niet gepubliceerd voor dit tornooi. Enkele cijfers: 4clubs, 8. Ben je op zoek naar meer info over de gewestelijke of nationale interclub?


Klik op de blauwe knoppen links op deze pagina! Na evaluatie van afgelopen seizoen werden een aantal reeksen aangepast. Bij de Dames worden de hoogste reeksen opgesplitst om zo nog meer spelers op eigen niveau competitie te laten spelen. Spelers zullen het winterseizoen dus starten met een nieuw klassement dat op maandag 5. Verduidelijking competitiereglement art.


Hiervoor wordt een bijdrage van 2€ aangerekend. Aanvragen voor een tegemoetkoming van de ziekenkas kunnen worden aangevraagd via onderstaand formulier. In deze formule geldt zowel het leeftijdscriterium als het puntencriteriui.


Open leeftijdscategorie : elke speler dient minstens de leeftijd van jaar te bereiken of bereikt hebben in de loop van het speeljaar. Niet alleen voor scheidsrechters, maar voor iedereen die een “partijtje” of een “echte” tenniswedstrijd gaat spelen is het goed om te weten wat officieel wel en niet mag. Hoe vaak komt het niet voor dat je zonder scheidsrechter speelt.


En plus des Règlements du tennis de la Fédération internationale de tennis , ce livre présente les règles et règlements qui s’appliquent à tous les tournois sanctionnés par Tennis Canada. La présente édition contient aussi une section exhaustive portant sur les cas et décisions , afin d’éclairer les divers intervenants dans. Soms is er een aanvullend reglement zoals voor de Eredivisie.


Bekijk alle reglementen hier. Ben je van mening dat een regel uit het reglement overteden wordt, dan kan je dit melden bij de VCL van jouw vereniging. Het lidgeld geeft recht op het gebruik van de terreinen vanaf begin april tot half oktober, inclusief verlichting op bepaalde uren, het gebruik van de sanitaire voorzieningen en deelnames aan activiteiten. Dit elektronisch reservatiesysteem is te vinden via een link op de website van TCZ en de mogelijkheden worden uitgebreid toegelicht op de bedoelde website. Ongeldige reservaties worden meteen geweerd door het elektronisch systeem, dat beheerd wordt door het.


Reglement terreinreservatie Landense Tennis Club 1. We vestigen graag de aandacht op het belang van ethisch verantwoord gedrag in de sport. Dit kan niet genoeg benadrukt worden. De Meyl kan in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen. Er zijn momenteel gebruikers online.


Reglement tennis vlaanderen

Wanneer zij achter de schermen iets niet juist berekenen dan komt dit ook bij ons niet op de website. Dit lijkt nu het geval te zijn bij sommige jeugdwedstrijden. Elk li gast of bezoeker wordt geacht kennis genomen te hebben van dit huishoudelijk reglement. In geval van sportletsel(s) op de tennisterreinen dient men zo snel mogelijk contact op te nemen met het secretariaat van de club waar men geaffilieerd is.


Om bij ontlening van een sportrolstoel de afspraken te volgen die zijn opgenomen in het addendum dat gevoegd is bij het reglement. Sport Vlaanderen kan te allen tijde controle uitoefenen over het gebruik en de beveiliging van het desbetreffende materiaal. SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN HERENTALS BIJLAGE IV KLIMMUUR IV. Interclub reglement Rechten en plichten ETC leden aangaande interclub deelname Artikel 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts