donderdag 27 juli 2017

Kinderboerderij olen

Reserveer jouw datum op onze website! Op een educatieve, interactieve, speelse manier, de kids iets bijbrengen over onze hedendaagse landbouw. Zin in een feestje op onze boerderij? In een dagje spelen of meehelpen tussen onze dieren tijdens een van onze kampen?


Onze kleinkinderen vonden het daar geweldig. Alles is een beetje verouderd maar ik denk wel dat ze daar aan werken. Wij vonden het er heel. Sarah en Tom runnen samen met hun kids Emma, Zander, Linde en Brenthe een (familie)melkveebedrijf van 1melkkoeien.


Iedereen is welkom op onze kinderboerderij vanaf uur. Woensdag,zaterdag en zondag van 11. Tijdens de maanden juli en augustus alle dagen open van uur tot uur. We hopen onze hoeve in de toekomst nog meer uit te bouwen tot een heuse kinderboerderij. Alle opbrengsten van feestjes en evenementen gaan integraal naar de uitbreiding van onze hoeve.


Kinderboerderij olen

U komt aan alsof u in Zuid-Frankrijk bent, dankzij de groene omgeving, de mooie wijnranken en de rustige omgeving. Warning: continue targeting switch is equivalent to break. Did you mean to use continue 2? Kinderboerderij voor kinderen, tot kilometer van Olen.


Het is prettig wandelen en spelen tussen de dieren. Loei Dolle Pret wil mensen op een ludieke manier iets leren over de landbouw en meer bepaald over de melkveehouderij. Beleef de landbouw en het platteland zoals nergens anders!


De geur van hooi (en keutels), de manier waarop de geitjes rondhuppelen en hoe zacht de konijntjes aanvoelen als je ze ein-de-lijk mag aaien. Een kinderboerderij is een belevenis voor de kinderen. Je vindt er schaapjes en geiten die onder begeleiding voorzichtig geknuffeld mogen worden.


Vrije Lagere School de Waaier. Activiteiten in de buurt. De Olmense Zoo en Support Corsendonk slaan de handen in elkaar. Het bedrijfje heette: Compagnie Industrielle Union, en aanvankelijk werkten er slechts mensen. Wat te doen met kinderen in de Merode.


Bezoek JYSK voor een goede aanbieding op alles voor uw woning. Keuze uit een grote selectie matrassen, dekbedden en meubelen voor lage prijzen op JYSK. Net naast de speeltuin bevindt zich een volleybalterrein waar de jongeren of iets ouderen naar hartenlust kunnen volleyballen of voetballen.


De kinderboerderij opende in juni de deuren maar had volgens Stedenbouw een te grote cafétaria. De uitbater hoopt zo snel mogelijk met Stedenbouw een oplossing uit te werken. Het lokaal bestuur stond op het punt om het pand te verkopen. Jozef- Olen staat al een hele tijd leeg.


Nieuwe trends overtuigden het bestuur echter om het gebouw een andere toekomst te geven. Welkom op de site van onze kinderboerderij in Wiekenvorst! Deze enthousiaste melkveehouders stellen hun boerderij open voor kinderen van tot jaar en worden opgeleid om rondleidingen te geven voor deze doelgroep.


De Ark van Noë stond vroeger bij velen bekend owv de aanwezige diertjes achteraan het terrein. Waar heb jij vandaag zin in? In de Kempen kan je fietsen langs fotogenieke kanalen, wandelen door de purperen heide of eeuwenoude bossen induiken.


Kinderboerderij olen

Compacte en gezellige kinderboerderij voor de allerkleinsten. We waren gestart in de weide waar de pony, de schapen en geiten vrij rondliepen, maar dat was te hoog gegrepen. Rillend zat er een kleine uk aan mijn nek geklampt.


Dan maar naar de konijntjes, die meer van zijn kaliber zijn. Trezemieke: Tussen onze koeien, paarden, ezels en geiten bieden we tal van activiteiten aan. Ook jongeren met een beperking kunnen hier terecht voor een nuttige dagbesteding. Uw exclusieve bron voor nieuws, human interest en verhalen uit de buik van de Kempen (provincie Antwerpen). Sport, politiek, bedrijfsleven, verenigingen, cultuur, evenementen,.


Een inbreker heeft een ware ravage aangericht in het horecagedeelte van de populaire kinderboerderij Lentehei in Herentals. Vensters, deuren, leeggoed en apparaten: alles moest eraan geloven. Het was zondagmiddag druk op het terras van kinderboerderij Lentehei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts