donderdag 19 februari 2015

Christelijke gereformeerde kerk (cgk) zierikzee zierikzee

Je vindt hier vele actuele onderwerpen over onze gemeente, zoals onder meer de maandelijkse agenda, het kerkdienstrooster, fotos en de kerkwijzer. Op deze pagina kunt u eveneens de nieuwsbrief, het Getijde downloaden en de kerkdiensten live meebeleven. Vanaf oktober zijn Jan Mol en Jan Willem van Nieuwenhuijze, met st. Red een Kind op reis naar Rwanda.


Christelijke gereformeerde kerk (cgk) zierikzee zierikzee

Het thema is: Jezus en Israël. Kennelijk heeft dit instrument indertijd sterk de aandacht getrokken. Ook voor mutaties in het jaarboek kunt u hier terecht. Er zijn interne links op cgkzierikzee. Uw website-adres of de sub-banden genoemd deep link.


Die banden zijn erg belangrijk, omdat zoekmachines en de gebruikers zijn het bereiken van deze links. Wij hebben deze site zo overzichtelijk mogelijk gemaakt, zodat u ongetwijfeld uw weg kunt vinden. Hier vindt u meer informatie over wat wij geloven, over onze gemeente en over de kerkdiensten in de Maranathakerk.


U bent elke zondag van harte welkom om deze kerkdiensten bij te wonen. Normaal gesproken beginnen wij ’s-morgens om 10. Wat betreft ledentallen is sprake van een dalende trend.


Religious Organization. Christelijke Gereformeerde kerk Onstwedde. Vogel, oud-predikant van de gemeente. Voor de hosting en het onderhoud van deze site die gerund wordt door vrijwilligers is geld nodig.


De meningen zijn verdeeld over vrouw en ambt, de geestelijke herkenning neemt af. Alle ogen zijn nu gericht op de generale synode. De All-Together diensten zijn om 11. Of het nu een commerciele onderneming is, of een non-profit organsatie, voor alles is een plek. Voorganger bij CGK Zierikzee Zierikzee , Provincie Zeelan Nederland connecties.


Sybrandy steeds meer weerstanden opriep. Zwolle en omgeving, Nederland. De CGK Middelburg is een gastvrije kerkelijke gemeente midden in de historische binnenstad van de Zeeuwse hoofdstad.


In de manier waarop wij met elkaar en anderen willen omgaan proberen wij te getuigen van de liefde van Jezus Christus die het fundament is van onze kerk. Duizenden christelijke en evangelische adressen in een handig overzicht. Zoeken, selecteren en sorteren op rubrieken en provincies. Vogel neemt afscheid van cgk Zierikzee. Hij vertrekt, na zes jaar, naar Dordrecht-Zuid.


Tijdens de afscheidsdienst preekte ds. Kerkwerve, een klein dorpje in de “Platte van Schouwen”. Door krap duizend mensen bewoond.


Omgeven door een prachtige natuur, waarin de hand van de Schepper zichtbaar is. Fiere dijken langs de Oosterschelde. U bent op de website van de CGK gemeente Drogeham en we heten u van harte welkom. We zijn een christelijke gereformeerde kerk in Noord-Oost Friesland.


Onze gemeente is een traditionele geloofsgemeenschap. CGK -Zwaagwesteinde - Rehobothkerk. Druk maar op een knop naar keuze.


Op de christelijke (eerste) feestdagen, zingen we een kwartiertje voor de morgendienst nog liederen die horen bij die dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts