donderdag 12 februari 2015

Uitzendbureau met huisvesting

Uitzendbureau met huisvesting

EA Wonen verzorgt de huisvesting voor alle uitzendkrachten. Al onze woonlocaties dragen het SNF-keurmerk voor goede huisvesting. Sinds de oprichting van ons uitzendbureau zijn wij uitgegroeid tot een internationale marktspeler met meer dan 7werkzame uitzendkrachten. Inspectie-instellingen controleren de uitzendbureaus o. Als een uitzendbureau een SNA-certificering heeft, hebt u meer zekerheid dat u zaken doet met een betrouwbaar uitzendbureau. Wij staan voor zowel werknemers als werkgevers altijd klaar.


Met jaren ervaring in de uitzendbranche zijn we nu gestart als zelfstandig uitzendbureau. Denk hierbij…Bekijk deze en vergelijkbare vacatures op LinkedIn. Werken en wonen gaan bij Verbeek uitzendbureau hand in hand. Na je werk brengen wij je naar ons eigen park, of je rijdt hier (eventueel samen met collega’s) naar toe. Het park is mooi gelegen dichtbij het dorpje Arcen in een landelijke omgeving.


Je krijgt een chalet dat comfortabel is ingericht en waar je met maximaal personen woont. Huisvesting -Nederland is een professioneel bedrijf dat zich bezig houdt met het huisvesten van arbeidsmigranten, studenten en overige bijzondere doelgroepen. In Nederland verblijven op dit moment zo’n 400.


Uitzendbureau met huisvesting

Het huisvesten van deze bevolkingsgroep brengt de nodige problemen met zich. De Raad van State heeft uitgesproken dat een uitzendbureau een woning mag gebruiken voor de huisvesting van buitenlandse werknemers. Dit is niet in strijd met de bestemming “Wonen”. Het komt steeds vaker voor dat uitzendbureaus een woning huren om hierin buitenlandse werknemers tijdelijk te huisvesten.


Bekijk de vacature Medewerker huisvesting bij de gemeente Den Haag in Den Haag via Manpower en solliciteer direct! Een nieuwe baan met leuk werk. Al je zorgen uit handen! Focus op productieomgevingen.


Fides uitzendgroep is specialist in het uitzenden van buitenlandse flexkrachten uit EU landen, Polen in het bijzonder. Uitzendbureau voor arbeidsmigranten. Wij bieden ervaren (vak)krachten, bijvoorbeeld Poolse arbeidsmigranten.


Met de komst van grote aantallen arbeidsmigranten is een nieuwe huisvestingsvraag ontstaan. Mensen die hier niet heel lang blijven worden soms door hun werkgever gehuisvest. Maar steeds vaker door bedrijven die zich juist in dit soort huisvesting gespecialiseerd hebben. Werkgevers die hun huisvesting en de organisatie hiervan uit handen willen geven. Lago huurbemiddeling is partner van onder andere uitzend- en personeelbemiddelingsbureaus.


De zorg voor het onderdak ligt volledig bij ons, waardoor u zich volledig kunt focussen op uw core business. Bekijk hier ons Huisvesting overzicht van 6beschikbare Huisvesting vacatures en solliciteer direct online! Wij adviseren met hoofd en. Deze huisvesting wordt aan de individuele uitzendkrachten ter beschikking gestel al dan niet tegen een reële of symbolische vergoe-ding.


Bovenstaande argumenten zijn onvoldoende aan de orde gesteld in de genoemde uitspraak. De huisvestingskosten zullen altijd door het uitzendbureau in rekening worden gebracht aan de klant. Maar wat komt er allemaal kijken bij het werken met arbeidsmigranten? Hoe weten deze werknemers waar ze moeten zijn? Welke regels zijn van toepassing?


En hoe zit het met huisvesting ? In deze inzichtkaart van ABU en NBBU, brancheverenigingen voor ondernemers in de flexbranche, lichten we dit in vijf stappen toe. Internationaal uitzendbureau HOBIJ werft personeel uit heel Europa. Voor tijdelijk of vast, met ons als uitzendbureau voor buitenlandse werknemers bent u verzekerd van de juiste werknemers. Meer dan elk ander uitzendbureau voor buitenlandse werknemers zijn wij experts in European workforce. Wij stimuleren onze medewerkers zich te blijven.


Bent u op zoek naar gemotiveerde uitzendkrachten? Of bent u op zoek naar een passende baan? Pollux staat voor u klaar. Hier treft u het aanbod van woonruimte specifiek voor arbeidsmigranten. De woonruimte is eventueel gemeubileerd en voldoet aan de huisvestingsrichtlijnen van de ABU en SKIA.


Geen geschikte woonruimte kunnen vinden? Plaats een zoekopdracht of neem vrijblijvend contact met ons op! De meeste uitzendbureaus misbruiken de Nederlandse wet van uit die hoedanigheid dan ook nog eens om. We hebben diverse certificeringen en zijn lid van de NBBU, dé brancheorganisatie voor professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Konak zorgt voor huisvesting voor werkende uitzendkrachten en er wordt veel energie gestoken in het zoeken en onderhouden van woningen.


Zo zijn bijvoorbeeld in een convenant met gemeente Vlaardingen en Woningcorporatie Waterweg Wonen en Samenwerking afspraken gemaakt over toewijzing van woningen. Je de juiste vragen stelt en vooral goed luistert. Om daarna een realistische inschatting van jouw mogelijkheden te geven bij bedrijven in de buurt.


Ga je aan het werk, dan houden de intercedenten ook contact met je. Tradiro het eerste uitzendbureau is dat een convenant met de gemeente Vlaardingen heeft gesloten met betrekking tot huisvesting ? Een bewijs van onze betrouwbare en efficiënte manier van werken, daar zijn wij trots op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts