donderdag 12 februari 2015

Chalet te huur ardennen particulier

Ruime vakantiewoning gelegen aan de rand van een beschermd natuurgebie in absolute rust. Aan de kust, In de natuur, of meer in een toeristische stad. Vakantiehome is er voor u om het beste vakantiehuisje te vinden.


Chalet te huur ardennen particulier

Het chalet is te huur voor weekends, midweek, een week of meerdere weken en bevind zich in het kleine maar gezellige domein Les Closeries te Wéris. Het chalet staat op een ruime oppervlakte van 7m², heeft een mooi ingerichte living met aansluitend een moderne en van alle comfort voorziene keuken. Boek rechtstreeks bij particulieren.


Al meer dan jaar verwelkomt de familie Robert Poncelet u in hun vakantie chalets , waarvan gelegen aan de oever van de Semois in Alle-sur-Semois. Ardennen chalet te huur. Deze te huur aangeboden chalet is gelegen in het aantrekkelijke, rustige vakantiedorp ‘La. Op slechts een korte afstand van Nederlan Duitslan Luxemburg en Frankrijk en met een mooi afwisselend landschap.


Jetzt vergleichen und buchen! Oude dorpjes gaan over in grote steden en wisselen elkaar af met prachtige bossen, kabbelende riviertjes en weidse uitzichten. Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje! In de omgeving van Malmedy zijn er ook houten chalets te huur en daar is genoeg te doen. In onze prachtige luxe chalet voorzien van alle comfort ben je ver weg van de dagelijkse stress.


Mit der cleveren Holidu-Preisvergleichs te chnologie bis zu sparen. Rustig gelegen en kindvriendelijk. Een chalet huren van een particulier eigenaar is genieten zonder zorgen.


In ons aanbod In ons aanbod staan zowel romantische, vrijstaande houten huisjes als grote moderne luxe chalets. Gezellige chalet in hartje ardennen. Voor een weekendje of een week. Droomt u er ook van om te ontwaken midden de natuur aan de oever van de Semois?


Opstaan wanneer u wilt, ontbijten op terras met zicht op de Semois? Chalet katte is gebouwd in. Gelegen midden in het bos van een natuurdomein, rust verzeker vlakbij een kabbelend riviertje. Vind wat je zoekt voor de beste prijs: koopwoningen.


We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht chalet ardennen , met prijzen vanaf € 45. Wij verhuren vakantiewoningen in Achouffe en Petite Mormont. Tussen de woningen van Achouffe en Petite Mormont ligt een aangenaam wandelpad. Met km is het ideaal voor een kleine uitstap en erg geschikt om om ook met kinderen te bewandelen. Immo : het volledige aanbod chalet te huur , België op Immoweb.


Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek te huur , vakantie vrije tij vakantie reizen, vakantiewoningen, chalet , woning. Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor uw volgende reis! Te huur per week, midweek en weekend.


Chalet te huur ardennen particulier

Ligging Km nabij de plaats Givet en Beauraing. In wandelrijk gebied om je goed te onthaasten. Huur of verhuur een vakantiehuis of vakantieappartement op VakantiehuisTeHuur. U kan GRATIS uw vakantiehuis, vakantieappartement, chalet , kamer of villa te huur aanbieden op Vakantiehuis Te Huur.


Klik op ADVERTEREN voor meer info. De vakantiewoning is een chalet in massief hout met een groot zonnig terras en vergezicht. Binnenin, de inkom, een ruime zit- en eetplaats, met open keuken, drie slaapkamers, badkamers, toiletten, nachthal en bergruimtes.


Eveneens voorzien, een ruime garage. Ruimte voor heel het gezin. De chalet is gelegen op 2km van het centrum van La roche. Alle sport mogelijkheden in de buurt van de chalet (kayakken,wandelen,vissen,mointenbike,minigolf,zwennen) Er zijn terrasen eentje aan de chalet en een beneden met een grote BBQ,tafel en tuin stoelen zijn aanwezig.


Ons aanbod in vakantiehuizen is te vinden in diverse landen als Nederlan België, Duitslan Frankrijk, Spanje en Italië. Via onze website kunt u rechstreeks een huisje huren van de particulier eigenaar dan wel verhuurorganisatie. Ook veel andere Europese landen zijn goed vertegenwoordigd.


Chalet te huur ardennen particulier

Leuk huisje voor 2-4-personen. Je hond is welkom in de chalet te Beffe, bij Durbuy en La Roche.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts