vrijdag 27 februari 2015

Lange overhemden met korte mouw

Een korte mouwen overhemd in een grote maat, is een overhemd van tot boordmaat 54. Naast overhemden in grote maten met lange mouw , hebben we ook overhemden in grote maten met korte mouw. Overhemden zijn er in alle soorten en maten. Daarnaast zijn ze leverbaar in verschillende pasvormen.


Een overhemd met extra lange mouw van deze merken wordt mouwlengte overhemd genoemd. Meer mouwlengte en ruglengte. De overhemden extra lange mouw hebben bij dezelfde boordmaat een langere mouwlengte en ruglengte dan de overhemden met standaard mouwlengte. Tussen de merken met extra lange mouw overhemden verschillen de lengtes en de pasvormen.


De overhemden met mouwlengte hebben doorgaans mouwen met een lengte van meer dan centimeter. Dit scheelt meestal toch al snel centimeter in verhouding met de standaard overhemden ! In veel gevallen zijn de overhemden niet lang genoeg of de mouwen van de overhemden zijn te kort. Met ervaren vakkundige ontwerpers en ontwikkelaars hebben we het beste lange overhemd ontworpen. Ook in de winter, als u op vakantie gaat naar een warm lan kunt u hier slagen voor een mooi korte mouwen overhemd van een gerenommeerde merk.


De pasvormen met extra lange mouw. De Mouwlengte overhemden zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen. Dankzij al die verschillende pasvormen, patronen en designs van de herenhemden met korte mouwen bij bonprix.


En met de uitgebreide keuze herenoverhemden op wehkamp vind je zeker een model dat bij je past. Want ook feestelijke overhemden met korte mouw zijn er genoeg! Zolang het buiten of op kantoor geen dertig graden is, is een lange mouwen overhemd prima te dragen onder je zakelijke kleding. Met een ruime keus uit de klassieke herenmode! Herenoverhemden met lange mouwen.


Lange overhemden met korte mouw

Er zijn overhemden met lange mouwen voor je nieuwe winter- of zomerlook, voor naar je werk of passend bij de dresscode van een feest. Het overhemd is hét klassieke mannenitem en mag zeker niet ontbreken in een herengarderobe! Combineer een overhemd met een stoere jeans en sneakers voor een casual look.


Of ga voor een formele outfit en combineer het overhemd met een pantalon en colbert. Maar ook voor een casual look is het overhemd een ideaal item. Een wijde of liever slim fit, button down kraag of klassiek? Bekijk hier ons assortiment sterk afgeprijsde overhemden met lange mouw. Wat uitstraling betreft doet het korte mouwen overhemd niet meer onder voor het overhemd met lange mouw.


Lange overhemden met korte mouw

Je draagt het korte mouwen overhemd casual op een bermuda, of stijlvol gekleed op een navy chino of jeans - met opgerolde pijpen als het wat nonchalanter mag. De sportieve heren kunnen hun gebruinde armen weer laten zien. Voor u geen T-shirts, maar een stijlvol heren overhemd met korte mouw ? Dan bent u bij Babista aan het juiste adres.


In onze collectie vindt u een uitgebreid aanbod overhemden met korte mouw. Onze plus size korte mouwen overhemden helpen je hier de eerste stap in te zetten! Een lange mouwen overhemd is natuurlijk mooi en netjes, maar het kortere zusje van deze klassieker is vaak toch nog wat ondergewaardeerd. Het luchtige gevoel van een overhemd met korte mouwen is eigenlijk niet te evenaren met bijvoorbeeld het opstropen van je mouwen.


Als een man een overhemd aantrekt, verhoogt dit zijn charme en zijn gezag! De mooiste heren overhemden met lange mouw bestelt u online bij KLINGEL. De weefpatronen en draadkeuzes zijn tegenwoordig.


De scherpe prijzen van Plus Man, de kwaliteit en het grote assortiment maken plusman. Prachtige overhemden in streepdessin, verschillende prints of sportieve varianten van merken als G-star en Ralph Lauren. Mooie overhemden met speciale manchetten aan de mouwen, welke je weer kunt versieren met aparte manchetknopen.


Vind jij het ook zo vervelend als een overhemd met lange mouwen te kort is? Bij Girav vind je overhemden met mouwlengte en 7. Deze maten zijn speciaal zijn ontwikkeld voor langere mannen. Misschien zie je bij de overhemden met korte mouw nog wel meer ruitjes dan bij de ‘ lange mouw variant’.


Van madras- tot Schotse ruit, en de kleine Franse ruit tot het houthakkersmotief. In deze overhemden van merken als: Commander, Gant, Chris Cayne en GCM vind je ze allemaal. Voor 21:besteld morgen in huis. GRATIS verzending binnen Nederland!


Lange overhemden met korte mouw

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. OLYMP overhemden met extra korte mouw. Ontdek nu onze collectie met een ruim aanbod aan kleuren en motieven en vind het passende overhemd voor elke gelegenheid! Korte mouw overhemden in grote maten bij Plusman. Op het moment dat het buiten weer wat aangenamer wordt, kunnen de overhemden met korte mouwen ook weer uit de kast.


Deze zijn niet alleen uitstekend geschikt om een zomers tintje aan je garderobe te geven, ze dragen ook lekker luchtig terwijl je er toch netjes gekleed uitziet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts