maandag 2 februari 2015

Vakantie met vriendinnen waarheen

Vakantie met vriendinnen waarheen

Heb jij nog geen vakantie met je vriendinnen voor deze zomer geboekt? Unsubscribe from Jiami? Vakantie met vriendinnen, waarheen ? Ik ga met vrienden een week op vakantie (mannen, vrouwen). We hebben alleen geen idee waarheen.


Mike (Nederland) Help mij. Ik wil in de zomer twee weken weg met de auto in Europa. Vrouw, dochter van met vriendin van en een dochter van 10. Wanneer ik alle wensen van de dames naast elkaar leg, zou ik echt niet weten waar ik heen moet gaan. Hebben jij en je vriendinnen zin in zon, zee, feesten met wat culturele uitstapjes tussendoor?


Dan moet je zeker eens kijken naar Malta! Julians is een populaire bestemming waar je alles uit je vakantie kunt halen. Je kunt er ‘s avonds feesten, ‘s ochtends bijkomen op het strand en later in de middag nog iets actiefs doen. Normaal doe je je examenreis met je vrienden en vriendinnen , maar aangezien wij dit beide niet zo zien zitten willen we graag samen gaan. Het probleem is nu eigenlijk dat we niet echt zo goed weten waar we op vakantie moeten.


Op vakantie met je vriend? Wat voor uw gezin wellicht moeilijker wordt is te bepalen waarheen u met vakantie wilt gaan? Maar nu het bijna zomer is en jullie er bést weleens tussenuit mogen, is de keuze natuurlijk snel gemaakt. Onze bloggers hebben al veel van de wereld gezien en hebben hun leukste en meest bijzondere reistips en speciale plekjes voor jou verzameld.


Je vindt ze allemaal hier op Travelvalley. We hopen je te inspireren met onze reisverhalen en met foto’s en video’s die we tijdens al onze reizen hebben gemaakt. Op deze website vind je een verzameling met leuke vakanties voor tieners en jongeren.


Vakantie met vriendinnen waarheen

Als gezinnen met tieners op vakantie gaan, wil iedereen het goed naar de zin hebben. Veel is gericht op kleinere kinderen, maar juist tieners willen natuurlijk ook dat er voor hen wat te beleven is. Met mijn allerbeste vriendin is samen op vakantie gaan echt geweldig gegaan. Ons eerste reisje was een korte stedentrip van rond de ? De vakanties met kinderen zijn zeer variërend: van een kindvriendelijke camping tot resorts die helemaal zijn ingericht voor een vakantie met kids.


Om ervoor te zorgen dat jullie een onvergetelijke vakantie hebben, filteren wij onze kindervakanties op bestemming, het soort vakantie en de leeftijd van de kinderen. Waar we op vakantie gaan. Aangezien dit de eerste keer is dat wel samen op vakantie gaan en ook de eerste keer dat ik met mijn vriendin op vakantie ga was het lastig te bedenken waar we heen zouden willen.


Zoek je daar een camping aan zee o. Kind- en budgetvriendelijk Turkije is het vakantieland bij uitstek voor wanneer je er met het gehele gezin op uit trekt. De veelal all-inclusive hotels zijn vaak mooi met vele faciliteiten waardoor niemand in het gezin zich hier hoeft te vervelen. Spetteren in een van de zwembaden, zoevend van de waterglijbanen en vermaakt worden in animatieteams.


Verzamel een groepje vriendinnen om te bowlen 7. Neem een proefles van een leuke sport 9. Lekker uit eten bij jullie favoriete restaurant 10. Dagje uit met vriendinnen. Ga naar het theater of bezoek een avondje Toomler. Want iedereen weet dat sex op vakantie beter is dan thuis.


Jullie kibbelen over wat jullie gaan doen op vakantie. Hilarische dingen die sowieso gebeuren als je met je vriendinnen op. Ben zelf met vriendinnen naar Marrakech geweest en ons is het prima bevallen. Verder genoeg dingen te doen voor weinig geld (excursies en Hamman). Veel reizigers gaan in de zomermaanden juni tot en met augustus naar Portugal op vakantie , maar omdat het dan erg heet kan zijn is oktober eigenlijk een veel fijnere maand om te vertrekken.


Tijdens een zonvakantie in oktober is het in portugal ongeveer graden, schijnt er veel zon en regent het meestal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts