vrijdag 20 februari 2015

Rijkste land ter wereld 2019

Nederland behoort tot de rijkste landen ter wereld. De armste landen ter wereld zijn allemaal op het Afrikaanse continent ten zuiden van de Sahara te vinden. In bijna alle arme landen is er recent een burgeroorlog of een etnisch conflict geweest.


De meeste arme landen in de top hebben een autoritair regime, zonder sterke gerechtelijke instellingen of vrije pers, en corruptie is er ingeburgerd. Money, money, money, it’s so funny, in a rich man’s world. ABBA zong er jaren geleden al over en nog steeds is geld vandaag de dag ontzettend belangrijk. Hier wordt rekening mee gehouden en ook met het gemiddelde per hoofd van een land. Het gaat hier dus om het BBP (Bruto Binnenlands Product).


De rijkste landen in de wereld. Laten we ze snel bespreken. We bouwen de spanning op en beginnen van laag en gaan. BBP staat voor het Bruto Binnenlands Product. Zo kun je zien wat elke inwoner van een land ‘waard’ is wanneer je de waarde van de totale economie van een land deelt door het aantal inwoners.


Rijkste land ter wereld 2019

Kleine landen zijn rijke landen. Opvallend is het feit dat de landen die de ranglijst van rijkste landen ter wereld aanvoeren, vooral kleine landen zijn. Top Locaties flitspalen JanickWat is het rijkste land ter wereld.


Dit is negen keer het wereldgemiddelde. Ze kreeg van de aandelen Amazon en stormde direct de top van rijkste vrouwen ter wereld binnen met een vermogen van $35. De andere rijkste landen volgen op verre afstan maar ook daaronder vallen veel kleine Arabische olie staten zoals Koeweit en Brunei. Met maar rijkste Europese landen is het duidelijk dat de wereld aan het veranderen is. Het is een bedrijf wat veel bedrijven heeft opgekocht in de economische crisis van het land voor lage prijzen.


Het blijkt maar weer uit een onderzoek van Global Finance Magazine. SYxaw Top5NL upload tot keer per week een nieuwe video! Top-meest rijke landen ter wereld.


Het land ligt op het eiland Borneo aan de Zuid-Chinese Zee. Het succes is afkomstig uit drie belangrijke sectoren: mijnbouw, landbouw en productie. In was dit de top koopkracht staat erachter : 1. Om deze positie te kunnen vasthouden, rijkste landen ter wereld , omdat je alle economische rijkste landen ter wereld bij elkaar optelt. Zieke Ariana Grande zegt optreden af.


De getallen zijn afkomstig van het Internationaal Monetair Fonds. Als er geen getallen voor een land beschikbaar waren, zijn getallen van de Verenigde Naties gebruikt. In absolute getallen is het hoogste gebouw ter wereld een werkelijk onvoorstelbare 8meter hoog.


Beslist de terechte winnaar! Nee, het vijfde rijkste land ter wereld wilde gewoon laten zien dat ze de grootste. Omdat China echter ook de grootste populatie ter wereld heeft, wordt het welvaartscijfer per hoofd van de bevolking aanzienlijk beïnvloed. Het is de rijkste man van ons land : Frits Goldschmeding. Hij heeft een vermogen van miljard euro en stond aan de wieg van Randstad Uitzendbureau.


Met een vermogen van miljard euro is hij de aanvoerder de Quote 500. België is het vierentwintigste rijkste land ter wereld , met een BBP van 471miljoen dollar. De vijfentwintigste plaats wordt ingenomen door het Poolse land , met een BBP van 467. De grootste bron van inkomsten van het land zou niet verrassend kunnen zijn - het is, in feite, bedrijven met adressen in andere landen die tot de krachtige economie van Ierland bijdragen. Guyana loopt het risico het rijkste land ter wereld te worden.


Dat concludeert journaliste Irina Slav in OilPrice. Guyana veranderde in slechts een paar jaar tijd van een nobody in een van de nieuwste hotspots dankzij een reeks olievondsten op zee, gedaan door Exxon en Hess in het Stabroek block. Het rijkste land ter wereld is de Verenigde Staten, met een gemiddeld nettovermogen per Amerikaan van 177.


Rijkste land ter wereld 2019

Bill Gates - Land : Verenigde Staten. Zwitserland staat op de tweede positie met 175. Bloomberg heeft een ranglijst gepubliceerd van de rijkste mensen ter wereld en hun nettovermogen.


Bekijk hier wie de dikste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts