maandag 16 februari 2015

Gezamenlijk

De correcte spelling is gezamenlijk , met een n zoals in samen. De n in gezamenlijk wordt gewoonlijk niet uitgesproken. The exhibit is a collaborative effort by three museums. Our collective opinion is that we need a new leader.


Het belooft een spannende en vooral drukke dag te worden nat. Europees project gezamenlijk evaluatiekader gezamenlijk exploiteren gezamenlijk gemaakt legaat gezamenlijk handelen gezamenlijk initiatief gezamenlijk kernplanningsteam gezamenlijk kind gezamenlijk marktaandeel Zojuist vertaald NLEN. Nederland en Vlaanderen voeren een gezamenlijk beleid op diverse gebieden. We betalen gezamenlijk de rekening van de borrel.


Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘ gezamenlijk ’, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Ouders die niet getrouwd zijn en geen geregistreerd partnerschap hebben, krijgen niet automatisch allebei gezag. Als zij gezamenlijk gezag willen, kunnen ze dit bij de rechtbank aanvragen.


Bekijk de voorwaarden voor het aanvragen van gezamenlijk gezag. Ozon is een gezamenlijk probleem dat derhalve ook gezamenlijk moet worden aangepakt. Ozone is a collective problem which has to be dealt with collectively. Wanneer twee of meer verwerkingsverantwoordelijken gezamenlijk de doeleinden en middelen van de verwerking bepalen, zijn zij gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijken.


De bestuurders kunnen zelfstandig of gezamenlijk vertegenwoordigingsbevoegd zijn. De gezamenlijk bevoegde bestuurder moet met een of meer anderen tekenen. Utilisez le dictionnaire Néerlandais-Français de Reverso pour traduire gezamenlijk et beaucoup d’autres mots. Elk Gmail-account is bedoeld en ontworpen om door één gebruiker te worden gebruikt. The document has moved here.


Als het gezag over een kind bij één ouder berust, en deze gaat een (nieuwe) relatie aan, dan kunnen ouder en partner samen de rechtbank verzoeken belast te worden met het gezamenlijk gezag. Gezamenlijk ouderlijk gezag loopt tegenwoordig automatisch door na scheiding. Online lootjes trekken: handig en populair met twee miljoen lootjes per jaar!


Maak verlanglijstjes voor Sinterklaas en Kerst. Trek ieder jaar een ander lootje. Find all the synonyms and alternative words for gezamenlijk at Synonyms. Please select your language. Wanneer een ouder en een niet-ouder samen het gezag over een kind uitoefenen, dan is er sprake van gezamenlijk gezag.


Gezamenlijk

Deze vorm van gezag moet bij de rechtbank worden aangevraagd. Hierbij kan gedacht worden aan het duomoederschap: twee vrouwen willen samen een kind opvoeden en dus ook gezamenlijk het gezag uitoefenen. Gewijzigde regels kleine pensioenen. Heeft of had u een (heel) klein pensioen en heeft u hier een vraag over? Er zijn verschillende woonvormen voor senioren.


Bekijk meer informatie over de verschillende woonvormen en kijk naar verschillend aanbod in Nederland. Looking for abbreviations of GUO ? A joint PhD , known as ‘ gezamenlijk doctoraat’ in Dutch and ‘cotutelle de thèse’ in French, stands for a doctoral thesis which is researche written and defended under the joint responsibility of two partner institutions. In concrete terms, this means that the Vrije Universiteit Brussel cooperates with another. Het is een belangrijk onderdeel van de kerk.


Nadat u samen het gezamenlijk gezag heeft aangevraagd en u voldoet aan alle voorwaarden, krijgt u binnen weken een uittreksel uit het Gezagsregister. Vanaf dat moment oefent u samen het gezag over uw kind uit. De griffier beslist over de aantekening in het Gezagsregister. Een coöperatie van autoleasemaatschappijen.


Heeft u een samenlevingscontract met de moeder? Dan heeft u niet automatisch het gezag over uw kind. Als moeder het gezag niet wil delen. U moet dan eerst het kind erkennen.


Gezamenlijk

Wilt u samen gezag, maar is de moeder het hier niet mee eens?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts