dinsdag 5 mei 2015

Elite seizoen 2 recensie

Volgens mij is het nog altijd populair om de kijkers te teasen met een grote gebeurtenis, om er daarna langzaamaan naar toe te bouwen. Vers van de pers: de trailer van Elité seizoen is uit. De trailer start met een boze Samuel, die een stuk volwassener lijkt geworden. Hij is zegt dat hij er alles aan.


Elite seizoen 2 recensie

Nano zit onschuldig in de gevangenis en zijn broertje, Samuel, probeert uit te zoeken wie erachter de moord op Marina zit. Kan jij ook niet wachten naar het vervolg op het spannende seizoen 1? Las Encinas gestuurd worden. Op zoek naar nieuw bingemateriaal?


De Volkskrant kijkt voor u (nieuwe) series en bespreekt er iedere week een. Het eerste seizoen heeft de Beautify redactie binnen één weekend gekeken, dus het is helemaal top dat er een vervolg komt. Zoals ik vertelde in mijn recensie over de eerste aflevering was ik niet gelijk verkocht. Deze recensie bevat trouwens geen spoilers aangaande het tweede seizoen. In het vorige seizoen werd Marina vermoord.


Het hele seizoen lang draaide rond de vraag wie de moordenaar was. Ben je klaar voor meer plotwendingen van Sam Guzman, Nadia, Carle en Lu bereid je dan nu al vast voor op seizoen van Elite. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land.


Er komen drie nieuwe personages in seizoen van Élite. Eerder schreven we al dat er een tweede seizoen aan zit te komen, maar het nieuws van de nieuwe personages maakt helemaal onze dag! Bekijk de trailer hieronder.


Elite seizoen 2 recensie

Netflix heeft de releasedatum bevestigd. ITV trok bij het eerste seizoen gemiddeld miljoen kijkers in het Verenigd Koninkrijk. Dat waren er bij het tweede seizoen miljoen.


Een knappe prestatie dus, die ook past bij een serie met deze kwaliteit. Hieronder een trailer voor de eerste reeks, er was er gek genoeg geen te vinden voor het tweede seizoen. Dit seizoen werd verder fantastisch ontvangen.


Op RottenTomatoes is procent van de critici positief. We lezen dat het psychologische drama en het centraal staande verhaal. De cast maakt de releasedatum van seizoen bekend met deze video. Nu weten we wanneer we.


De serie werd beschreven als Gossip Girls meets Big Little Lies en heeft wereldwijd positieve recensies gekregen. Zelf was ik razend enthousiast over het eerste seizoen , dus je kan wel raden hoe blij ik was toen het tweede seizoen gelanceerd werd. Afgelopen vrijdag kwam er reeds een artikel online waarin ik het tweede seizoen besprak zonder spoilers. Seizoen zit in een standaard dvd-hoes met daaromheen een slipcover met dezelfde lay-out als de dvd-hoes.


Het tweede seizoen bevat discs met daarop elk afleveringen. Ruimte voor een paar extra’s zou je zeggen. Helaas moeten we het doen met enkel de trailers van The Walking Dea Halt and Catch Fire en Hell on Wheels.


Fans van Spaanse series kunnen hun corazón ophalen. In dit artikel lees je er alles over. Wanneer dit tweede seizoen te zien is, waar de serie over gaat, over nieuwe personages en meer. Het is geen geheim dat we groot fan zijn van de fantastische Spaanse serie Élite.


Twee acteurs hebben bekendgemaakt welke. Wat een heerlijk en meeslepend verhaal! De Spaanse cast, deels en onder andere bekend van La Casa De Papel, zette geweldig acteerwerk neer.


Het gaat om gloednieuwe afleveringen vol tienerproblemen, irritante rijkeluiskids en andere struggles. En moor want daar gaat Élite ook in seizoen weer vrolijk mee verder. En dat is best uniek, want meestal doen ze dat pas als ze zien dat een eerste seizoen succesvol is.


Elite seizoen 2 recensie

Zo maken Jorge Lopez, Georgina Amorós en Claudia Salas hun opwachting. Net als in Agents of SHIELD krijgen de Dogs of Hell het zwaar te verduren, ditmaal in een trappenhuis. Daredevil seizoen dient als derde gezien te worden in de tijdlijn, na Jessica Jones, en is ook weer een zeer sterke toevoeging aan het universum dat Marvel bouwt.


Verder bevatten de discs drie trailers van andere releases van Lumière. Te bekijken zijn trailers van The Fall – seizoen Thicker Than Water – seizoen en Dicte – seizoen 3. Follow the Money – seizoen is een sterk vervolg op het eerder goed uitgewerkte eerste seizoen. Revolution Seizoen Recensie - Meer actie, minder nanotech.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts