woensdag 27 mei 2015

Geel combineren kleding

Als je dan nog wat wit ergens in je outfit of de print laat terugkomen maak je jouw outfit nóg frisser! Geel met groen combineren is heel leuk. Zo maak je een verbinding met het geel van de andere gele accessoires.


Voor het zomertype heb ik de zomerkleuren lichtblauw en offwhite gecombineerd met een okergele tas en schoenen, in de halsketting zitten ook gele kralen. De oudroze jurk heb ik gecombineerd gele schoenen en een paar oorbellen met wat geel. Wat een leuke en handige tips voor de kleur geel. Ik draag deze kleur zelden.


De kleurencirkel is opgebouwd uit kleuren. Of denk aan een kort geel broekje met een geel topje (bij mooi gebruinde benen en armen natuurlijk). In het voorjaar kan één enkel geel item een nog wat winterse outfit opeens heel zonnig maken. Ga voor een geel leren jasje op een zwarte broek of rok. Zowel in de mode als in de kunst bestaan er twee manieren om kleuren te combineren.


Geel combineren kleding

Het vertrekpunt is de kleurencirkel, maar om fashionblunders te vermijden zijn twee andere parameters ook heel belangrijk: ton sur ton en contrast. De primaire kleuren zijn: blauw, roo magenta en geel. Warme kleuren zijn oranje, roo geel etc. Een goede manier voor de leek in kleurcombinaties om te leren werken met kleuren is om koele kleuren met warme kleuren te combineren. Wit, zwart en grijs zijn neutrale kleuren (en die zijn heel belangrijk om kleuren in de outfit goed mee te combineren ). Je voorkomt dan namelijk dat de kleuren van je kleding te bont, en daardoor erg druk, worden.


Het dragen van primaire kleuren (dus roo blauw en geel ) kan soms behoorlijk lastig zijn als je deze wilt gaan combineren met een andere kleur. Vaak durven alleen mensen met wat meer lef dergelijke combinaties te maken. Kleding combineren is proberen. Als je met mij samenwerkt ken je mijn motto: Combineren is proberen!


Je kunt de leukste outfits in je hoofd bedenken, maar de praktijk kan heel anders zijn. Trek het aan, in het ergste geval trek je het weer uit #128521; Je zult er versteld van staan hoeveel leuke kledingcombinaties er zijn als je gewoon maar probeert. Bestel kleding online bij de beste webshops. Op deze manier kan je ook meer spelen met accessoires.


Geel – Donkerblauw Draag een mooie donkerblauwe blazer of broek in combinatie met okergeel of mosterdgeel. Geel – Beige of Creme Met deze kleuren straalt je outfit iets meer rust uit. Geel kan gecombineerd worden met groen en oranje.


Geel combineren kleding

Paars staat mooi bij geel in kleine hoeveelheden, bijvoorbeeld als accessoire. Geel past ook mooi bij goudtinten. Groen:Bij een tint die in de natuur voorkomt, zijn bijna alle kleuren goed te combineren.


Blauw en geel prima, rood of (zacht) rose ook mooi, mits een natuurtint. Geel -zwart geruite jogger met een elastische tailleband. De broek is voorzien van steekzakken en heeft sportieve biezen aan de zijkanten.


Draag classy of casual, want met dit printje kun je alle kanten op! Gemaakt van katoen, polyester viscose mix kwaliteit met stretch. SMALL LOGO TEE - T-shirt print - aspen gold. Ik ben groot van kleuren en ik vind het geweldig om kleuren met elkaar te combineren.


Altijd ben ik op zoek naar kleurcombinaties die samen een harmonieus paar vormen. Via Pinterest verzamel ik dan ook iedere kleurcombinatie die ik mooi vind. Roo geel en blauw zijn altijd met elkaar in harmonie. Deze kleuren zijn gedurfd en opvallend en raken nooit echt uit de mode. Er zijn zoveel tinten geel - citroengeel, vanillegeel, neongeel, okergeel, goudgeel - ook jouw tint geel zit daartussen!


Gele dameskleding- shine on! Een chique zwarte outfit fleurt ontzettend op van één geel item. Wanneer je om het even welke twee primaire kleuren vermengt in evenredige verhouding, dan bekom je een secundair kleur. Rood en blauw samen geeft violet. Een mix van blauw en geel geeft groen.


Door geel en rood te mengen, bekom je oranje. Licht of donker toevoegen aan deze kleuren geeft eveneens verschillende kleurresultaten. Hier vind je volop inspiratie over hoe je kleuren kunt combineren tot verrassende looks!


Het idee achter het combineren van kleuren is het samenvoegen van kleuren die elkaar flatteren of een streling voor het oog zijn wanneer je ze gaat combineren. Door de richtlijnen hierboven te gebruiken, kan je er zeker van zijn dat je betere keuzes zult maken bij het combineren van de kleuren van kledij uit je garderobe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts