maandag 11 mei 2015

Sr medische afkorting

Op deze pagina een tabel die afkortingen, medische termen en een aantal moeilijke woorden verklaart. Deze vinden hun toepassing in de biochemie, reguliere-, alternatieve-, additieve- en complementaire geneeskunde. Je kunt ook de afkortingen van elk vakgebied bekijken.


De extra verbinding is dan tijdens SR als pre-excitatie (deltagolf) zichtbaar op het oppervlakte ECG. We spreken dan van een concealed bypass. Bezoek deze pagina voor de betekenis. Toestand waarbij de sinusknoop te weinig slagen van het hart veroorzaakt (minder dan per minuut).


Het precordium is de anatomische term voor dat deel van de borstkas dat de voorkant van het hart bedekt. Preputium is de medische term voor de voorhui de huid over de kop van de penis. Het verwijderen van de voorhuid wordt besnijdenis genoemd.


SR is een voormalig vrachtwagenmerk uit Roemenië. Het merk SR is vernoemd naar Steagul Rosu dat de rode vlag betekent. Dit is een doorverwijspagina , bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van SR inzichtelijk te maken.


Hieronder vindt u de afkortingen die in medische brieven worden gebruikt en hun verklaring. Klik op het teken van uw keuze om snel naar de juiste afkorting te gaan. CAD catheter a demeure. Urinekatheter die via de. Saint-Barthélemy Saint Kitts en Nevis Saint Lucia Saint-Pierre en Miquelon Saint Vincent en de Grenadines Salomonseilanden Samoa San Marino Saoedi-Arabië Sao Tomé en Principe Schotland Senegal Servië Seychellen Sierra Leone Singapore Sint-Helena, Ascension en Tristan da Cunha Sint-Maarten (Franse Antillen) Sint Maarten Slovenië Slowakije Soedan Somalië Spanje Spitsbergen en Jan Mayen Sri.


Sr medische afkorting

F - Tetralogie van Fallot. AVRT is het WPW syndroom (zie daar). I so afkorting 1) Speciaal Onderwijs onderwijs 2) Behoudens weglatingen II so zelfst. SR training is een toegankelijk trainingsbureau dat hoogwaardige taaltrainingen aanbiedt. Het is een fijne partner in de samenwerking en is enorm flexibel.


Flexibel in de inhoud van trainingen, de planning en de omgang. Maak de dagelijkse korte test en word elke dag een beetje beter in het schrijven van Duitse woorden. Naslagwerk voor artsen en co-assistenten, geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele apparaten. Eenvoudig definities van afkortingen opzoeken.


Sr medische afkorting

Kent u de betekenis van de afkortingen MGA, MSR, FO, UG en PCH? Tijdens het voorschrijven komt u deze waarschijnlijk geregeld tegen. Uit een inventarisatie van het voorschrijfbestand blijkt dat. Informatie betreffende sr. Engels woordenboek en encyclopedie.


Ik snap het niet waarom men medische zorg in Suriname niet ernstig neemt,Veel hangt af van een leider ,in ons land is het de lijder en hoe hij over land en volk zorgt,Voor een bevolking van minder dan 500. Maar dat zien we niet gebeuren,de lijder vliegt voor elke griep of. SR wurden die normalen Ärzte und MR bzw OMR die Kliniksleiter, also waren eher an administrative Tätigkeit gebunden.


Medische oncologie, UMC Utrecht prof. Binsbergen bijzonder hoogleraar Voedingsleer en Huisartsgeneeskunde, afdeling Eerstelijnsgenees-kunde, UMC St Radbou Nijmegen drs. SR -30: minutes BEFORE sunrise. SRA: Surveillance Radar Approach.


SCRAMBLE: Urgent flight. De Nederlandse strafwet is toepasselijk op een ieder die zich buiten Nederland schuldig maakt aan een misdrijf tegen een Nederlander, een Nederlandse ambtenaar, een Nederlands voertuig, vaartuig of luchtvaartuig, voor zover op dit feit naar de wettelijke omschrijving een gevangenisstraf van ten minste acht jaren is gesteld en daarop door de wet van het land waar het begaan is, straf is gesteld. Overslaan en naar de inhoud gaan. Afkortingen van Nederlandstalige academische titels krijgen een kleine letter en een punt: ir. Daarom is uw suggestie voor nieuwe acroniemen zeer welkom!


U verder omlaag scrollen en op het menu taal klikken om de betekenissen van TBD in andere 42-talen te vinden. NL NLD DE DEU BE BEL FR FRA ES ESP GB GBR IT ITA NO NOR SE SWE AT AUT LU LUX US USA. Veelgebruikte medische termen en hun betekenis Als je bij de dokter zit kan het gebeuren dat deze woorden gebruikt waarvan je later, als je weer buiten staat, denkt: wat betekende dat nou eigenlijk?


In je zenuwen ben je vergeten het te vragen, of je dacht er later pas aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts