dinsdag 19 mei 2015

Marit en wim uit elkaar

Onder het genot van een hapje en een drankje nemen ze met Yvon Jas. Ze nemen de tijd om elkaar echt beter te leren kennen en te ontdekken of ze samen op citytrip willen. Maar ook Wim bleef niet onbesproken. De twee kijken elkaar diep in de ogen, geven elkaar complimentjes en lachen samen.


Marit en wim uit elkaar

Maar aan het eind van de aflevering, bij de vooruitblik van volgende week, zagen kijkers iets opvallends: Wim kwam alleen! Sterker nog, de twee hebben heel serieuze plannen voor de toekomst. Marit trekt dit voorjaar bij Wim in.


Dat werd duidelijk in de. All by himself Maar, schijn bedriegt, als we de beelden uit de preview moeten geloven. In de aflevering van vorige week zagen we dat presentatrice Yvon Jaspers boer Wim een preek gaf. Er moest nu wel geflirt worden of een aanraking plaatsvinden, want anders vertrekt ook Marit. De akkerbouwer trekt de stoute schoenen aan en vertelt zijn overgebleven logee dapper dat hij haar écht heel leuk vindt.


Het lot lijkt Wim niet gunstig gezind. Drie weken geleden stapte de Wageningse Paula zelf op bij de boer uit Marknesse. Sinds Boer Zoekt Vrouw zijn de twee geregeld bij elkaar te vinden en ze. Gisteren schreven we al over Marnix en Janneke die jammer genoeg niet voor elkaar zijn gevallen.


Zijn jullie nog bij elkaar ? Het is een jaar geleden dat ze elkaar leerden kennen en verliefd werden tijdens Boer Zoekt Vrouw. Die vraag brandt miljoenen Nederlanders op de lippen. Als het gevoel goed is, kun je alles samen aan. De tijd nemen voor elkaar , of dat.


Boer Wim was een van de gelukkigen en vond Marit. Maar zijn de twee nog bij elkaar ? Er bloeide al snel liefde op, maar dat moesten ze lang geheim houden. Niet alleen voor de andere vrouwelijke kandidaten, want ook de buitenwereld. De omstandigheden bij boer Marnix en Janneke zijn uiterst romantisch: een hotelkamer bedekt met hartjes, een fantastisch uitzicht, een sauna in de kamer. En omdat ze uit een heel andere wereld komt, leren we veel van elkaar.


Ik realiseerde me helemaal niet wat er allemaal bij zo’n akkerbouwbedrijf komt kijken. Daarnaast geeft het mij veel rust op de boerderij te zijn en helemaal weg te zijn uit het doktersgebeuren. Als ze uit elkaar zijn, is dat denk. En na drie dates met Petra alsnog, hield ook die het voor bekeken.


Marit en wim uit elkaar

De boeren lijken de liefde helemaal te hebben gevonden in dit seizoen van Boer zoekt Vrouw. Van blijdschap huppelen de boeren als kalfjes in de wei, zo blij zijn ze met hun nieuwe liefdes. De twee raakten aan de praat en vonden elkaar toch wel heel interessant. Wij zijn benieuwd of het beter gaat worden tussen de twee. Wim gaat op bezoek bij Marit.


De vriendinnen van Marit. Haar vriendinnen zijn nieuwsgierig naar de boer en komen langs. Hier vond hij zijn liefde niet. Zal hem nu hetzelfde lot toegedaan zijn?


Twee mensen vol humor, die elkaar wel aan kunnen, twinkelende ogen en liefdevolle blikken. Wim is jaar oud en afkomstig uit Marknesse. In het dagelijks leven houdt hij zich bezig met zijn akkerbouwbedrijf waarmee hij aardappels teelt.


Tim Douwsma en vriendin Marrit uit elkaar - wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts