maandag 29 februari 2016

Messenger berichten verwijderen op pc

To delete messages or conversations from your inbox, hover over the message or conversation and click Delete. Als we archiveren kiezen, zullen de berichten en gesprekken niet langer meer in de lijst voorkomen, maar kunnen we ze altijd vinden in ons account. Het gaat om een windows pc. Je kunt de app op ieder moment van je telefoon of tablet verwijderen.


Messenger van pc verwijderen , hoe? Instantly reach the people in your life—for free. Plaats de muisaanwijzer op het gesprek dat je wilt verwijderen en klik op. Deze kan je nu gewoon verwijderen.


Maar nu krijgen gebruikers dezelfde macht in handen, en kunnen. Nu wil hij de foto verwijderen maar als hij daarna messenger weer opent, staat de foto er weer gewoon op. Hoe kan hij die permanent verwijderen , heeft iemand de oplossing?


Messenger berichten verwijderen op pc

Tik op Meer Mensen en opties. Android-telefoon en je kunt ze terug met een aantal inspanningen te halen. Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Je kunt een individueel bericht of het hele gesprekken verwijderen.


Je kunt snel elk bericht dat je hebt verstuurd of ontvangen wissen van je account. Controleer je archief Je verborgen bestanden zijn in het archief. Hier kiezen we op archief optie voor het verwijderen van uw berichten uit de lijst te klikken. Dat zorgt er alleen maar voor dat het opstarten langer duurt en bovendien geraakt uw systeemvak op die manier overbevolkt met icoontjes waar u niks aan hebt. Dat is namelijk niet mogelijk.


Kijk dus altijd uit met wat je digitaal ‘zwart op wit’ zet, want de ontvanger kan het bericht permanent bewaren. SMS berichten als een vorm van communicatie spelen een belangrijke rol in het uitwisselen van informative tussen mensen. Om bij te blijven met onze berichten , is het inderdaad belangrijk om te leren hoe u SMS berichten op uw computer kunt ontvangen. Ga daarna naar Programmatoegang en instellingen.


Kies hier de optie aangepast en druk op het pijltje. Nu krijg je ook hier weer een aantal mogelijkheden waaruit we enkel de belangrijkste halen. Gesprek verwijderen : je verwijdert het gesprek bij jou (dus niet bij je vriend(in). Je moet het voor iedere boodschap afzonderlijk aangeven. Berichten blokkeren: nieuwe boodschappen kunnen verzonden worden, maar jij krijgt ze niet meer te.


Messenger berichten verwijderen op pc

Een van die namen wil daar niet hebben maar ik kan de naam niet verwijderen vanuit die lijst en op andere plekken zie ik de naam niet staan. Er zijn heel veel manieren om WhatsApp op te ruimen. Wil je WhatsApp opschonen?


Welkom op PC Helpforum! Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder! Het is niet nodig om post voor post en allelangs te gaan om berichten uit het verleden te verwijderen. Alle berichten in een categorie verwijderen.


Het is niet mogelijk om alle berichten te verwijderen vanuit de Gmail-app. Open Gmail op een computer. Klik in de linkerbovenhoek op de pijl-omlaag. Als je meer dan één pagina met berichten hebt, kun je op Alle conversaties selecteren klikken.


Wissen = de chat blijft in de lijst staan, maar de berichten worden verwijderd. In WhatsApp is het niet mogelijk om de chatgeschiedenis uit te zetten. Dit doe je door rechtsboven te tikken op het “papieren vliegertje”.


Verwijderen = alles weg. Kies het gesprek dat je wilt verwijderen door te swipen van rechts naar links. Je ziet nu dat er twee opties zichtbaar worden: stoppen en verwijderen.


Echter, ondanks dat ik de chats verwijderd heb, blijf ik deze personen in mijn contactenlijst zien staan. Heeft iemand enig idee?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts